EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Mulberry (11)

Hvis du er både moteinteressert og glad i vesker, så er Mulberry uten tvil merket for deg. Motemerket ble stiftet i 1971 i byen Somerset i England. Det tradisjonsrike merket ble grunnlagt av Roger Saul, det sies han fikk sin inspirasjon fra naturen i barndommen. Og nettopp dette sees i form av Mulberrys logo som nettopp er inspirert av en bestemt type trær som var i området der han vokste opp. Merket er uten tvil en klassiker i motebildet, og veskene utstråler britisk stil og stolthet, de eksklusive kreasjonene er alle av høy kvalitet og har et design som aldri blir umoderne.

En sikker stil med en veske fra Mulberry

Veskene fra Mulberry er laget av utrolig lekre materialer i høy kvalitet. De er spesielt kjente for deres bruk av lær og skinn, noe som virkelig gir veskene det eksklusive og kreative uttrykket som dette engelske merket er eksperter i. Og siden lære og skinnet er av utrolig høy kvalitet, får du også en veske som ikke minst har et tidløst design, men også en uovertruffen holdbarhet. Merket er sterke når det gjelder både funksjonalitet og design, og de ønsker å være en del av det moderne livet hos enhver kvinne. Uansett om du velger en veske eller en clutch, så vil den alltid være den daglige ledsageren til en kvinnes look.

Clutch eller veske?

Mulberry produserer vesker og clutcher i alle mulige design, former og størrelser. Merket har klart å lage kolleksjoner med store variasjoner, slik at det er visker i alle størrelser og former. Og dette er nok en av hovedårsakene til at merket har fått en så stor internasjonal suksess. Men fellesnevneren er alltid eleganse og kvalitet. Men om det er den mer romslige veske eller en liten og nett clutch du går etter, er helt avhengig av din smak og dine preferanser. Men du kan uansett være helt sikker på at det engelske merket ikke går på kompromiss ned noen ting som helst.

Clutch og veske til han og henne

Mulberry har fulgt med på moten når det gjelder design som er unisex. Det betyr at noen av veskene kan brukes hvis du er kvinne, men også hvis du er mann. Disse veskene har et klassisk design med en praktisk og behagelig fasong. De passer til både hverdag og fest, og flere av modellene kommer med en crossover-stropp som du selv kan justere lengden på. Og med en slik veske kan du være helt sikker på at du ikke går på kompromiss med verken kvalitet eller den klassiske britiske stilen. Og du kan til og med dele vesken med partneren din. Det blir nesten ikke mer praktisk enn det.

Vi er stolte og glade over og kunne tilby flott design fra dette fantastiske merket, og det er mange modeller å velge mellom. Vi er derfor ganske så sikker på at du finner en modell som passer helt perfekt til deg – og kanskje han også.MER INSPIRASJON TIL DAME:

Bucket hats

Rumpetasker

Solbriller til dame

Vesker til dame

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

11 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.