Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MULBERRY

Hvis du er både moteinteressert og glad i vesker, så er Mulberry uten tvil merket for deg. Motemerket ble stiftet i 1971 i byen Somerset i England. Det tradisjonsrike merket ble grunnlagt av Roger Saul, det sies han fikk sin inspirasjon fra naturen i barndommen. Og nettopp dette sees i form av Mulberrys logo som nettopp er inspirert av en bestemt type trær som var i området der han vokste opp. Merket er uten tvil en klassiker i motebildet, og veskene utstråler britisk stil og stolthet, de eksklusive kreasjonene er alle av høy kvalitet og har et design som aldri blir umoderne.


En sikker stil med en veske fra Mulberry


Veskene fra Mulberry er laget av utrolig lekre materialer i høy kvalitet. De er spesielt kjente for deres bruk av lær og skinn, noe som virkelig gir veskene det eksklusive og kreative uttrykket som dette engelske merket er eksperter i. Og siden lære og skinnet er av utrolig høy kvalitet, får du også en veske som ikke minst har et tidløst design, men også en uovertruffen holdbarhet. Merket er sterke når det gjelder både funksjonalitet og design, og de ønsker å være en del av det moderne livet hos enhver kvinne. Uansett om du velger en veske eller en clutch, så vil den alltid være den daglige ledsageren til en kvinnes look.


Clutch og veske til han og henne


Mulberry har fulgt med på moten når det gjelder design som er unisex. Det betyr at noen av veskene kan brukes hvis du er kvinne, men også hvis du er mann. Disse veskene har et klassisk design med en praktisk og behagelig fasong. De passer til både hverdag og fest, og flere av modellene kommer med en crossover-stropp som du selv kan justere lengden på. Og med en slik veske kan du være helt sikker på at du ikke går på kompromiss med verken kvalitet eller den klassiske britiske stilen. Og du kan til og med dele vesken med partneren din. Det blir nesten ikke mer praktisk enn det.

Vi er stolte og glade over og kunne tilby flott design fra dette fantastiske merket, og det er mange modeller å velge mellom. Vi er derfor ganske så sikker på at du finner en modell som passer helt perfekt til deg – og kanskje han også.


Klassisk og allsidig. Mulberry-lommebøker for menn


Vi er stolte og glade over å kunne tilby det flotte designet fra dette fantastiske merket her hos Miinto, og det er mange modeller å velge mellom. Derfor er vi ganske sikre på at du vil finne en modell som passer deg perfekt. I Mulberry-samlingen kan du også finne lommebøker for menn. Lommebøkene deres er laget av materialer av høy kvalitet som lær, og er tilgjengelige i forskjellige stiler og farger for å passe til forskjellige preferanser og behov hos menn. Du kan finne lommebøker i klassisk stil med en eller flere lommer for penger og kort, samt lommebøker med glidelås eller spenne. Du kan også finne lommebøker som kan bæres på et kjede, eller som har ekstra lommer for penger og kort.


Stjernespekket stil


Mulberry er et populært motemerke som mange kjendiser har på seg, inkludert stjerner slik som Kate Moss, Alexa Chung – Britisk TV-programleder og moteikon, Emma Watson og Siena Miller – tidligere medlemmer av den britiske kongefamilien og kona til prins Harry, Cara Delevingne – britisk modell og ansikt til Mulberry-kampanjen. Dette er bare noen av de mange kjendisene som har tatt Mulberry-vesker til seg. Motetilbehør fra dette merket er populært blant kjendiser, så vel som blant mange andre motebevisste kjøpere over hele verden.


Fra uformell til elegant: Hvordan du kan bruke dine Mulberry-vesker til å fullføre ethvert antrekk


Vesker fra Mulberry er svært fleksible og kan enkelt kombineres med forskjellige antrekk, avhengig av stil og farge. Her er noen tips for å kombinere Mulberry-vesker med antrekk;

Uformell kombinasjon: Hvis du velger en uformell kombinasjon, for eksempel jeans og en hvit T-skjorte, kan du legge til en veske i lyse farger, for eksempel rød eller gul, for å få litt farge til antrekket ditt.

Elegant kombinasjon: Hvis du planlegger å gå ut på middag eller en festlig anledning, velg en svart eller grå skinnveske. Disse nøytrale fargene kombineres enkelt med elegante kjoler eller skjørt.

Fargekombinasjon: Hvis du liker å eksperimentere med farger, kan du kombinere en veske i en levende farge med andre brikker i en lignende farge. For eksempel en rød veske med røde sko eller en gul veske med gule smykker.


Fra klassisk til moderne – Se nærmere på Mulberry-veskene


Bayswater bag: Denne vesken er en av de mest berømte Mulberry-baggene og har et klassisk og elegant utseende. Den er laget av kvalitetsskinn og er tilgjengelig i en rekke farger og størrelser. Liljeveske: Denne vesken har et mer moderne utseende sammenlignet med Bayswater-vesken, men den er like populær. Den er tilgjengelig i en rekke farger og størrelser, og er laget av lær eller semsket skinn. Darley-veske: Denne vesken er en av de nyeste Mulberry-modellene, og ble designet med inspirasjon fra den klassiske skinnvesken fra 1950-tallet. Den er tilgjengelig i en rekke farger og størrelser.


Mulberrys utvidede sortiment utenom vesker


Foruten vesker, selger Mulberry produkter som lommebøker og tøy. Bl.a. Mulberrys skinnjakker er veldig populære. De er laget av førsteklasses skinn og er tilgjengelige i en rekke farger og stiler. Mulberrys lommebøker har praktiske design og er laget av kvalitetsskinn. De er tilgjengelige i en rekke farger og størrelser, og har rikelig med plass til både kort og penger.

Fjern alle filter

Mulberry

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.