Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CHINOS TIL HERRE

Hvis du leter etter et par lette bukser som er ideelle til alt fra vår og sommer til høst, kan det være en god idé å se nærmere på chinos. Chinos er smarte og stilige bukser som på grunn av formen gjør dem enkle, praktiske og ideelle til de litt varmere dagene. Buksen er laget slik at den sitter tett rundt livet med mulighet for å tilføye et belte på grunn av beltestroppene. Denne buksetypen er laget slik at de blir løsere jo lenger ned mot føttene du kommer, og fester seg dermed ikke til beina når du blir varm. Chinos er typisk laget av et mykt og behagelig materiale, noe som gjør dem behagelige å ha på en hel dag. Buksene er særdeles anvendelige, og kan passes sammen med alt fra T-skjorter og skjorter til sweatshirts, avhengig av hvordan været eller ens stil er.


Finn et par chinos som passer perfekt til deg!


Chinos er fantastiske. Her kombineres en flott stil og deilig velvære, og disse buksene kan man utmerket bruke til alt fra jobb og hverdags, til fester og fritid. Det som er bra med et par chinos er at disse kan kombineres med akkurat det du vil. Du kan for eksempel ta dem på med en stilig T-skjorte og et par joggesko for å få et uformelt og stilfullt utseende som passer perfekt til både skole og fritid. Du kan også velge et par pene sko sammen med en skjorte med trykk eller en blazer for å gjøre stilen litt mer formell med et fremdeles avslappet og stilig preg på grunn av buksens form. Formen gjør buksene behagelige å ha på, slik at du kan bevege deg fritt i dem hele dagen og samtidig føle deg komfortabel.


Det er lite som er bedre enn et par chinos


Det er flere gode fordeler forbundet med et par chinos, som for eksempel at de ikke er så kostbare i innkjøp. Her hos Miinto finner du chinos i alle mulige prisklasser, slik at du garantert finner et par som passer også ditt budsjett. Her finner man med andre ord chinos som passer lommeboka uansett om man er student eller ellers yrkesaktiv med god lønn. 


Chinos er bukser med kvalitet


Selv om du kjøper chinos til rimelige priser, så får du alltid en bukse i best mulig kvalitet her hos oss. Miinto er et kollektiv med over 400 uavhengige butikker hvor kvaliteten alltid står i høysetet. Her finner du de kuleste og mest komfortable buksene i mange forskjellige modeller, farger, mønstre og design, og du finner garantert et par som passer perfekt til deg og din stil.  Chinos fås i mange elegante farger som er med til å gi uttrykket et ekstra løft sammen med en T-skjorte, skjorte eller genser. Fargene er som regel avdempede og naturlige slik at de passer sammen med omtrent alt du har i garderoben din. Selvsagt finner du også chinos i sterke farger, om du har lyst til å skille deg ut i mengden.


Kjøp chinos hos Miinto


I gamle dager ble chinos opprinnelig brukt til menn i militæret under andre verdenskrig. Buksene har imidlertid utviklet seg til å bli litt av en klassiker i moteverdenen, og brukes i dag av både store og små til hverdags og til fest. Finn deg et par lekre chinos her på siden, og ved kjøp på over 499 kroner får du varene fraktfritt hjem.

Side 1 Av 28

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.