Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SNEAKERS PÅ SALG

Det er ikke mange ting som har bergtatt motebildet mer enn de moderne joggeskoene, eller sneakers som mange nå kaller dem. De moderne joggeskoene fyller mer og mer i de fleste kvinners garderobe, og Miinto har dem i alskens varianter – og til og med på salg. Ønsker du deg kanskje noen nye sneakers for stilfullt å gå vinteren i møte?

Det finnes nesten ikke grenser for hvor mange sneakers vi kan ha i garderoben. De kan brukes til alt fra hverdag og fest til trening. Ikke mye slår denne skotypen når vi skal en kjapp tur på butikken, eller når vi skal møte venninnene til et glass vin. Det er derfor kjempepraktisk å ha mange å velge mellom. De avdempede sorte Nike-sneakers, de fargespreke Marc Jacobs, eller en helt klassisk New Balance-sko, er alle viktige innslag å ha i skogarderoben. Miinto har et bredt utvalg av sneakers på salg, slik at du alltid kan ha på de friskeste joggeskoene til enhver tid. Vi oppdaterer utvalget vårt løpende, som betyr at de joggeskoene du har siklet etter i måneder – plutselig er på salg hos oss! 


Endelig er de på salg! 


Det er virkelig en deilig følelse, når man ser sin ønskeliste bre seg ut på salgssidene her hos Miinto. Å investere i et nytt par sneakers, er ofte nettopp det; en investering. Det er ikke alltid en billig affære når du er ute etter god kvalitet – men har du forelsket deg i et par som du bare må ha, kan du med fordel bla deg gjennom vårt salgssortiment på sneakers for å finne din favoritt. Vi skal ikke la oss avskrekke av høye priser, men tvert om se på det som et kvalitetsstempel. Vi fører ledende merker som FILA, Balenciaga og Love Maschino, for bare å nevne noen få. Alle våre merker har til felles at de ikke går på kompromiss med kvaliteten, slik at du kan gi din fot en ekte moderne Askepott-fortelling. Vi hos Miinto er kjempeopptatte av å gi deg en god handel, og når du kjøper sneakers på salg hos oss, kan du forvente en ganske god besparelse – vi er selvfølgelig konkurransedyktige, og har utvalgte sneakers vi virkelig tror vil bli ditt nye førstevalg. 


Komfort i skogarderoben


Skal vi gjette oss til hvorfor sneakers har blitt så populære de siste årene, da lander svaret nok på komfort. Sneakers er egentlig bare en moteriktig joggesko. I sine spede dager ble de produsert til idrettsutøvere, som skulle ha en sko som kunne makte oppgaven med komfort, slitestyrke og pustende materialer i en og samme sko. Sakte, men sikkert tok de over i motebildet, og nå er de en selvfølgelig kompanjong i de fleste kvinners hverdagsliv. Vi har nå byttet ut boots, høyhæler og støvler med sneakers. Sneakers er både feminine, behagelige og komfortable – kontra mange andre damesko på markedet hvor de kanskje bare oppfyller en av delene. Vi kvinner setter mer og mer pris på komfort i vår garderobe, slik at vi kan fokusere på andre ting. Vi velger oftere og oftere ut fra hva vi synes er behagelig å ha på oss og hvilken kvalitet det har. Å være komfortabel betyr heldigvis i dag at vi fortsatt kan se kjempebra ut uten at det behøver å koste så mye – og med et nytt par tøffe sneakers på tilbud, kan vi innta vårt hverdagsliv med komfort, funksjon og stil. Gå på oppdagelse i Miintos enorme sneakerssalg. 


Gleden med et nytt par sko


Det er nesten ikke noe som er bedre enn å gå til innkjøp av nye sko, og når akkurat de joggeskoene du lette etter er på salg, kan gleden nærmest ikke være større. Nye sneakers kan pynte opp ethvert antrekk, og låser opp mange nye muligheter med trauste klær du er lei av. Nye sko kan gjøre at du plutselig finner frem den kjolen som ligger bakerst i skapet, fordi den passer så godt til skoene. Mange moteeksperter fremhever skoen som prikken over i-en i et velbalansert antrekk, og med sneakers på salg kan man virkelig få utvidet sin garderobe. Et godt par sneakers kan enten gjøre et fint antrekk mer hverdagslig, eller du kan virkelig få frem din signaturstil med de riktige joggeskoene. De er lette å style, og passer til nærmest alt. Miinto fører en rekke velkjente merkevarer som Marc Jacobs, Adidas, Dolce & Gabbana, for bare å nevne noen få. Felles for alle våre merker er at de tilbyr et bredt utvalg i både farger, passform, fasong og materialer. Vårt sneakerssalg har mange velkjente merker, slik at du kan gi deg selv en førjulsgave med splitter nye sneakers. 


For enhver smak


Sneakers er virkelig en skotype hvor din personlige smak er viktig. Noen liker kraftige/chunky sneakers som FILA, andre liker slanke og lave sneakers som Adidas har mange av – eller er du kanskje mer interessert i tøy-sneakers ala. Converse? Mulighetene er mange. Hos Miinto er utvalget alltid bredt, slik at du kan finne akkurat de skoene som passer til deg. Er du kanskje ute etter et par sko til å krydre de litt grå høstdagene på? Velg noen med sprudlende farger og frisk stil – så blir du litt gladere på en trist regnværsdag. Selv om mange bruker sneakers som hverdagssko, kan du likevel investere i et par sportslige sneakers på salg. De passer veldig godt som treningssko. Det smarte med et par sneakers er at bruksmulighetene er uendelige. De kan brukes på fest – uten at noen vil løfte et øyenbryn. I hverdagen gir de ekstra god komfort. På treningsstudioet får du ekstra støtte og komfort. 

Felles for sneakers er at de er særdeles komfortable, anvendelige og kommer i flere forskjellige varianter. En grunn til at de har blitt så populære, er at de er veldig komfortable å ha på foten, og de fleste tilpasser seg svært raskt fotens fasong slik at passformen er helt upåklagelig. Vi går, står og beveger oss mye, så det er ekstra deilig å ha et godt skotøy på uansett hva vi skal. Ta en titt på Miintos brede utvalg med sneakers på salg. Hos oss kan du finne akkurat de skoene som passer til høsten og vinterens sesong. 

Fjern alle filter

Salg

Side 1 Av 58

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.