Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JAKKER TIL BARN

Her hos Miinto finner du et stort utvalg av flotte barnejakker til barn i alle aldre og til alle typer vær. Det aller viktigste når det gjelder ytterjakker til barn, er at de gir god bevegelsesfrihet. Dessuten skal jakkene kunne dekke forskjellige behov, avhengig av om det er snakk om en vinter-, sommer- eller helårsjakke.

Jakker til barn kommer i mange forskjellige modeller, design og størrelser. Noen jakker er som skapt til å ha på seg når man løper rundt og spiller fotball om sommeren, mens andre fungerer perfekt når man skal base i snøen. Så finnes det selvfølgelig mange modeller som passer perfekt til alt det midt imellom.


Forskjellige behov


Uansett om barnet ditt skal være på fjellet på skiferie hele vinteren, eller om dere planlegger å tilbringe vinteren nede ved sørkysten, så er det viktig å ha en god og varm vinterjakke. I Norge skifter været konstant, og man vet aldri hvor kaldt, vått eller hvor mye vind det blir dagen etterpå. Når du velger en vinterjakke til barnet ditt, så kan det være en god idè å se nærmere på hvor vind- og vanntett den er. Et barn som elsker å være utenfor og base i snøen stiller større krav til jakken enn et barn som primært er utendørs for å transportere seg fra A til B.


Overgangsjakke til barn


Vår og høst kan by på utfordringer i forhold til ytterjakker til barn fordi været kan skifte i løpet av et øyeblikk. Dessuten skal man huske på at bare fordi du synes det er kaldt og fryser, så betyr ikke det nødvendigvis at barnet har den samme opplevelsen. Barn beveger seg ofte mye mer enn voksne – de løper, hopper og klatrer rundt omkring. Det sier seg selv at de har lettere for å holde seg varme enn en voksen som sitter stille. Når du skal velge en jakke til barnet ditt, bør du derfor alltid ha aktivitetsnivået til barnet ditt friskt i minne. Her på siden finner du barnejakker som passer til alle mulige værforhold, for eksempel regnjakker og allværsjakker.


Sommerjakker til barn


Det finnes ingenting bedre enn en norsk sommer. Man kan tilbringe lange dager på stranden eller i skogen, plukke jordbær og spille fotball fra morgen til kveld, men selv på de varmeste sommerdagene kan det være deilig å ha en sommerjakke man kan ta på seg når det nærmer seg kvelden og myggen kommer, eller når sommerbrisen er litt for frisk. Med en fritidsjakke er barnet ditt sikret hele sommeren. Hvis det kommer noen ekstra kalde dager, så kan jakken kombineres med en genser, mens den kan brukes som den er på de varmere dagene.

Dette er bare noen få av alle de forskjellige typene og modellene av barnejakker du kan finne her hos Miinto. Vi ønsker deg velkommen til å ta en nærmere kikk på det store utvalget her på siden. Her er det massevis å la seg bli inspirert av.

Side 1 Av 33

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.