Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTERJAKKER TIL BARN

Så snart sommeren er på hell, dagene blir kortere og været begynner å bli kaldt og regnfullt, så er det på tide at barna skifter ut sommerjakken med en jakke som passer til de lavere temperaturene. Da er det gjerne opplagt med en vinterjakke som holder varmen inne og regnet ute. Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av vinterjakker til barn.

Det finnes mange forskjellige modeller når det kommer til vinterjakker til barn. Hvilken man velger er selvfølgelig avhengig av smak og behov. Noen vinterjakker har en lett polstring og vattering som egner seg mest som en sånn overgangsjakke på høsten og våren, mens for eksempel en boblejakke eller barneparkas er tykke og kan holde barn varme selv om det er veldig kaldt utenfor.


Vannsøyletrykk


Når du skal velge en vinterjakke til barn kan det være en god idé å ta en nærmere kikk på de tekniske egenskapene jakken er utstyrt med. Ofte opplyser produsentene om jakken er vindtett og vanntett, og hvilket vannsøyletrykk jakken tåler. Vannsøyletrykket brukes til å måle hvor vanntett vinterjakken er. Hvis vannsøyletrykket for eksempel er 10.000 mm, betyr det at stoffet som jakken er laget av er vanntett selv om det stod en 10.000 mm (eller 10 m) høy vannsøyle og presset ned mot jakken. Det er rimelig mye, og ofte vil man oppleve at et vannsøyletrykk på 3000–4000 er nok for å holde barnet tørt når det leker ute i det våte norske været.


Pustende vinterjakker til barn


Dessuten er det også viktig å se om jakken har gode pusteegenskaper. Når jakken har gode pusteegenskaper, så kan materialet transportere svette fra kroppen og ut gjennom stoffet, samtidig som vannet ikke kan trenge gjennom fra utsiden. Når man har sikret seg at stoffet er vanntett, så er det også en god idè å sjekke sømmene. Noen vinterjakker har sveisede sømmer mens andre har tapede sømmer. Begge deler sørger for at vann ikke trenger gjennom sømmene.


Finn en riktig vinterjakke til barn her


Det er selvfølgelig ikke alle vinterjakker som har alle disse tekniske egenskapene. Men det er også viktig å tenke over hva vinterjakken skal brukes til. Hva er behovet? Skal dere på skiferie i minus 15 °, eller er det snakk om en hverdagsjakke en halvkald vinter med temperaturer rundt 0 °, så er det ikke nødvendigvis den samme jakken du trenger. Det er også verdt å legge merke til de forskjellige praktiske detaljene jakken kan være utstyrt med. Noen vinterjakker har et design som legger vekt på noen bestemte praktiske ting som kan være viktig for deg, mens andre detaljer kanskje ikke er så viktige. Slike detaljer kan for eksempel være avtakbar hette som sitter fast med enten knapper, borrelås eller glidelås, lommer som kan lukkes på enten innsiden eller utsiden, justerbare strikker i livet, ved anklene eller andre steder. Det kan også være en god ide med reflekser slik at barnet kan ferdes sikrere i trafikken om vinteren.


Funksjon og stil


Dette er selvfølgelig bare noen av de få tingene man skal tenke over når man skal kjøpe en vinterjakke til barn. Det viktigste er selvfølgelig at jakken isolerer godt og holder på varmen. Men det er også viktig med godt design. Det er nettopp derfor du finner et stort utvalg av flotte modeller hvor funksjon og design går hånd i hånd. Så uansett om du leter etter en dunjakke til barn, som for eksempel en flott boblejakke, eller en mer klassisk modell som en barneparkas, så finner du det her på siden.

Side 1 Av 14

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.