Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KOFFERTER

Kofferter kommer i mange forskjellige flotte og funksjonelle design. Materialene er både holdbare og fine, og kan være en ren fryd for øyet. Uansett hvor i verden man skal reise til, så blir turen mer behagelig hvis man har en god koffert eller kabinkoffert med seg.

Når man skal ut og reise, så er det viktig at man har den kofferten som passer best til seg, og som har den beste størrelsen i forhold til hvor du skal reise og hva du må ha med deg. Hvis du skal på en lang reise, så trenger du en stor koffert. Hvis du derimot bare skal være borte i en ukes tid, så er det kanskje en kabinkoffert som er det riktige. Vi har sørget for å ha et stort utvalg av kofferter, slik at du har mye å velge mellom når du skal ut og reise.


Solide og lekre kofferter


Har du noensinne opplevet at kofferten går i stykker mens du er ute og reiser. Det er noe mange av oss har prøvd, og er noe vi ikke har lyst til å oppleve flere ganger her i livet. Derfor er det viktig å velge en solid koffert som tåler tøff behandling. Vi har alle sett hvordan koffertene behandles av andre når vi er ute og reiser, og er noe som kan gjøre selv den roligste nervøs. Suvenirer, parfymer og gaver er noe vi regner med kommer helskinnet med hjem eller til dit vi skal, men det er dessverre ikke alltid.

Hvis man har lyst til å være helt sikker på at varene holder når man er ute og reiser, så kan det være smart å velge en koffert med et hardt og solid lokk og ramme. Dette gjelder både de store koffertene man bruker for de lange reisene, og de mindre kabinkoffertene for reisene hjem til mor og far eller til storbyen med venninnene. En koffert i lekkert og solid stoff er også fantastisk, og kan presses mer sammen hvis du ikke fyller kofferten helt full. Begge delene er uansett solide, og kommer i alle mulige farger og mønstre. Her finner du med andre ord helt sikkert en koffert som passer til stilen din, og som kan fungere som det perfekte tilbehøret på reisen.


Koffert med hjul


De aller fleste koffertene har i dag hjul. Det gjelder både kabinkofferter og større reisekofferter. Tiden er forbi da man var nødt til å løfte kofferten hele veien fra transportmiddel til transportmiddel og hjem igjen. Men det kan være stor forskjellig på kvaliteten på hjulene. Det er derfor viktig at du finner en koffert med hjul som passer til det du skal bruke den til.

Hvis du skal trille kofferten gjennom ulendt terreng eller over uendelig mange brostein, så skal du selvfølgelig finne en koffert med solide og kraftige hjul. Hvis du vet du aldri beveger deg langt etter at reisen er ferdig, og det hele foregår på lett og jevnt grunnlag, så kan du selvfølgelig legge mer vekt på design og farger. Uansett, så er det hele opp til deg, og her finner du holdbare og flotte kofferter med fantastisk design osg kvalitet.

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.