Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SHORTS TIL DAME

Shorts gir deg ikke kun et avslappet uttrykk. Det finnes uendelig mange varianter, og ofte kan en flott shorts gi en dame en både elegant og stilig look. Vi har samlet et bredt utvalg av alt fra shorts du kan bruke på jobben, til blomstrete shorts til sommerfesten.

Shorts er en essensiell del av garderoben for enhver dame eller jente. Mens de enkle og luftige variantene er et behagelig alternativ til bukser på de varme dagene, er de finere shortsene en elegant løsning med jakke og strømpebukser til de varme arbeidsdagene. Shorts kan med andre ord brukes til enhver anledning, bare været tillater det. Her på siden finner du et bredt utvalg av shorts til enhver anledning. Du finner helt sikkert flotte shorts som passer til akkurat dine behov og den riktige anledningen. Dermed burde du ha alle muligheter for å kunne friske opp garderoben din med de nyeste trendene innenfor sommermote. Det kan hende du skal på ferie snart, og dette ville i så fall være et passende tidspunkt å oppdatere feriegarderoben. Eller kanskje du skal på sommerfest, og det krever et par pene og elegante shorts som kan være med til å fullføre resten av antrekket?


Bruk shorts på jobben


Hvem sier at man ikke kan bruke shorts på jobben? Det er kanskje ikke shorts som passer helt inn i kontorlandskapet, men her finner du mange flotte shorts som kan være et utmerket alternativ til klassiske skjørt, kjoler eller bukser. Mange knelange shorts til kvinner kan være en god løsning for å variere arbeidsklærne litt. Finn en pen jakke som passer, så får du et moderne og pent sett til jobben. Med shorts får du muligheten til å sammensette antrekket ditt akkurat slik du vil.


Gå på fest i blomstrete shorts


Foretrekker du for det meste pene bukser fremfor skjørt og shorts når du skal på fest? Har du lyst til å prøve noe annet enn det du pleier? For selv om du skal i bryllup eller bursdag, så kan antrekket helt klart inneholde et par shorts. Det blir i hvert fall ikke noe mindre festlig av den grunn. Finn et par stilige shorts med spennende detaljer, som for eksempel store sløyfer eller shorts med blomstertrykk. Små perler og kulørte blonder kan også uten tvil gjøre antrekket ditt festlig og gjennomført. Shorts kan være med til å gi festgarderoben ditt nytt liv. For bare med et enkelt klesplagg kan du sette sammen uendelig mange kombinasjoner, som helt sikkert kommer til å gjøre at du skiller deg ut fra mengden.


Kvalitet, design og komfort


For mange er shorts ensbetydende med ferie, sol og treningsklær, men slik behøver det selvfølgelig ikke å være. Noen typer er helt klart beregnet til sportslige aktiviteter eller badeferien, men shorts kan også være eksklusive og elegante – uten å gå på kompromiss med verken stil eller komfort. Her hos Miinto finner du både shorts til hverdagsbruk og de penere modellene. Uansett hvilken type shorts du blir forelsket i, kan vi garantere for kvaliteten. Vi fører kun de mest kjente og beste merkevarene på markedet i dag, og alle kombinerer komfort, design og kvalitet.

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.