Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GUCCI VINTAGE

Gucci er et av verdens mest kjente og fremtredende motehus. Merket har i snart 100 år utmerket seg innenfor motebransjen, det takket være en uovertruffen sans for detaljer og revolusjonerende arbeid med skinn. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av vesker fra det fantastiske italienske merket, og vi er helt sikre på at du kan finne en Gucci-veske som passer perfekt til deg og dine behov her hos oss.

Gucci er selve symbolet på raffinert italiensk luksus, og motehuset er først og fremst kjent for skinnprodukter som utstråler stil, selvsikkerhet og ikke minst eleganse. Designene har en unik tidløshet over seg, noe som bidrar til at Gucci vintage i dag er så utrolig populært. Når man kjøper en Gucci-veske, så er det ikke bare snakk om en ny og flott veske. Det er også en investering, fordi vesken bare blir mer og mer verdt som tiden går. Det er heller ikke bare verdien som øker. Kvalitetsprodukter i gode materialer, som for eksempel skinn, blir bare penere med årene, forutsatt at de blir tatt godt vare på og pleid riktig. Fordelene er derfor store når det kommer til å handle vintage. Du kommer høyst sannsynlig i besittelse av et unikt objekt, i dette tilfellet en ikonisk Gucci-veske, den vil mest sannsynlig ha mer sjarm enn mange av de nye veskene på markedet. Du bidrar også positivt til miljøet og det forbrukssamfunnet vi er en del av, og du har muligheten til å få fatt i fantastiske designobjekter til en rimeligere penge. Hva er det ikke å like?


Historien om Gucci


Guccio Gucci begynner historien om dette italienske merket i 1921 da han åpnet sin lille skinnforretning i Firenze. Også den dag i dag ligger Guccis hovedkontor i Firenze, og de er i dag et av de eldste italienske motemerkene som fortsatt er i drift. Guicco Gucci spesialiserte seg på å bearbeide skinn, og hadde i tillegg talent for design. Han brukte dette talentet og kombinerte sin ekspertise innenfor godt håndverk med estetiske inntrykk og inspirasjon fra andre land. Den første kolleksjonen hans var inspirert av dressur og hesteridning, og ga inspirasjon videre til merkets to emblemer, trinse og stigbøyle. I tillegg til å produsere skinnvarer, designet Gucci også førsteklasses strikkevarer, silkevarer, sko og håndvesker.

I løpet av andre verdenskrig var det mangel på skinn, noe som førte til at Gucci designet den berømte Bamboo-bag. Til denne vesken ble det brukt villsvinskinn og bambushåndtak, en kombinasjon som etterhvert førte til kultstatus for denne modellen, som så mange andre vesker fra Gucci. Etter krigen utviklet selskapet kolleksjoner med tilbehør av skinn. Det var også på dette tidspunktet at man så de tre fargede stripene for første gang, og igjen kom inspirasjonen fra hesteverden, denne gangen fra sadelen. Også det ikoniske monogrammet bestående av to overlappende “G”-er ble lansert på denne tiden, designet av Guccio Guccis sønn Aldo Gucci. Guccios tre sønner, Aldo, Vasco og Rodolfo, overtok ledelsen av firmaet i 1953, etter Guccio Guccis død, og merket beveget seg inn på det internasjonale markedet og lanserte luksustilbehør som solbriller, klokker og smykker. Dog gikk tiden, og etter at Rodolfo Guccis sønn, Maurizio Gucci, tok over familiebedriften, klarte ikke Gucci å vedlikeholde suksessen. Det hele løste seg likevel da den talentfulle Tom Ford overtok styringen i 1990, som i dag er kjent for sitt eget merke oppkalt etter seg selv. Han var den som var ansvarlig for at Gucci igjen ble et midtpunkt i moteverden. På tidlig 2000-tallet takket Ford for seg og den italienske designeren Frida Giannini tok over. Hun ble etterhvert ansvarlig for hyllevarekolleksjonene for både herrer og damer, og hadde denne rollen frem til 2014. Under disse årene lanserte Giannini blant annet det nå kjente “Flora”-designet, og lot seg inspirere mye av Guccis historiske arv. I 2015 ble Alessandro Michele den nye kreative lederen hos Gucci og han har sørget for at merket har blitt enda mer populært blant unge, moteinteresserte og har sørget for ytterligere å manifestere Guccis posisjon i bransjen, hvor de i 2017 oppnådde rekordsalg.


Stort og variert utvalg


Hos Miinto finner du et bredt utvalg av vintage Gucci-vesker i flere forskjellige stiler. Her på siden vil du finne flere forskjellige varianter av de ikoniske skulderveskene, totebagger, handlevesker, stoffvesker, skinnvesker, sekker, baguette-vesker, crossbody-vesker, samt diverse klær, sko og annet tilbehør. De forskjellige veskemodellene varierer fra å være relativt enkle i designet og nedtonet i fargevalget, til å leke med både farger, designdetaljer og materialesammensetninger. Gjennom å investere i en gucciveske, investerer du i fantastisk design, uslåelig kvalitet, samt en tidløs bruksgjenstand. En vintageveske fra Gucci kan redde hvilken som helst kleskrise, i tillegg til at den er et luksuriøst og praktisk tilskudd i hverdagen.


Elegant, sofistikert, tidløst og feminint


Når du går med en veske fra Gucci Vintage, så er du i godt selskap. For det italienske merket har alltid brukt de aller mest elegante kvinnene denne planeten noensinne har sett som sine muser. Blant ambassadørene for dette merket finner vi Jackie Kennedy og Grace Kelly til dagens superstjerner som Jennifer Lopez, Madonna og Rihanna. Gucci gjenoppfinner seg selv hele tiden, og står aldri stille. Merket utvikles løpende, men har alltid et sensuelt og feminint uttrykk. De er tidløse og moderne på samme tid, og nettopp derfor får vi aldri nok av dette merket. Her på siden kan du nå selv bli den stolte eieren av ekte Gucci vintage, og kle deg med en elegant og tidløs Gucci-veske.

Her på Miinto opererer vi med en kort leveringstid, hvor du vil motta varen tid kort tid etter din bestilling. Frakten er også gratis hvis du handler for over 499 kr, i tillegg til at du har gratis returrett om du returnerer varen innenfor 14 dager. En vintage Gucci-veske er en investering for resten av livet! Vi håper du finner noe du liker her på siden.

Fjern alle filter

Gucci Vintage

Side 1 Av 78

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.