Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

YTTERKLÆR TIL BARN

Mange barn bruker mye tid på utendørsaktiviteter. Det er nemlig fantastisk å komme seg ut og merke den friske luften og bruke kreftene sine i naturen. Man kan selvsagt også finne ro og stillhet et hemmelig sted i skogen. Uansett hva målet er, så er det helt klart en fordel å ha på seg lekre og velsittende ytterklær når man som barn skal ut på eventyr. Her hos Miinto finner du nettopp et stort utvalg av ytterklær til barn.

Ytterklær til barn har gjennom årene fått mer og mer oppmerksomhet fra produsentene, og lages nå i de aller beste kvalitetene på markedet. I dag er det ingen grenser for hvilke farger og design barnas ytterklær kan ha, og foreldre har alle muligheter til å la barnet finne sin egen personlige stil.


Ytterklær når det regner


Når barnet ditt ferdes i naturen er noen av de viktigste uteklærne til barn regntøy. Det norske været er nemlig veldig varierende, og byr ofte på regnvær og byger. Når du kjøper ytterklær til barn, er det derfor veldig viktig å velge godt regntøy eller en kjeledress som kan tåle selv de kraftigste regnbygene. Dessuten har det stor betydning at regntøyet har en god og velsittende passform som tillater maksimal bevegelsesfrihet. Du skal også være oppmerksom på at når regntøyet brukes til aktiv fritid, så er det en god idé å velge en modell som i tillegg til å være vanntett også har gode pusteegenskaper. Det sikrer nemlig at barnet ikke blir våt og klam og grunn av svette og kondens på innsiden av regntøyet.


Gode uteklær er viktig


Vi vet godt at barn sliter voldsomt på klær, og vi vet godt at moderne barn vil ha noe å velge mellom. Det kan de få her hos Miinto. Her kan de få alt fra fargerike skijakker, undertøy, kjeledresser, og vinterklær som tåler en hel snøstorm. For det er viktig at uteklær til barn er i ekstremt god kvalitet. Barn elsker å leke utendørs, og det er veldig mange gode grunner til å oppmuntre til akkurat det. Det er gjennom leken at barn lærer mange av de ferdighetene de skal bruke som voksne. Det er akkurat som en kattunge som leker med garnnøstet, men i virkeligheten lærer smidigheten og hurtigheten som trengs for å fange mus. Barn har det på samme måte. I sandkassa lærer barna finmotorikken til å kunne skrive og tegne senere. I skogen lærer barna det litt grovere motoriske og får livsviktig mosjon. Barn som er mye utendørs er sunne barn. Det er noe vi ikke behøver å få dokumentert, for det er noe vi bare vet. I dag vet vi at både barn og voksne lærer mye fortere hvis de av og til bruker kroppen mye og blir utfordret fysisk. Det er mange gode grunner til å komme seg ut og bevege seg i det fri, så det er viktig at barna har skikkelige ytterklær som holder de varme og tørre når de leker utendørs.

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.