Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HETTEGENSERE TIL HERRE

Når man snakker om de mest behagelige klesplaggene noensinne, så er det vanskelig å komme utenom hettegensere, eller hoodies, som de også kalles. Det er simpelthen en drøm å ha noe så trendy og behagelig i garderoben sin. Mange assosierer hettegensere med hiphop, men i dag er det et klesplagg som kan brukes av absolutt alle – hvor og når du vil.

Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av hettegensere. Vi kan tilby massevis av nyheter og inspirasjon når det kommer til å finne den perfekte hoodien. De kommer i mange forskjellige modeller med ulike farger, trykk og mønstre, og det er garantert en hettegenser for enhver smak.


Hettegensere for alle


En hettegenser kan lett kombineres med andre plagg, slik at du hele tiden kan variere stilen. En klassisk, svart hettegenser er noe de aller fleste har hatt på ett eller annet tidspunkt. Disse gir et både avslappet og moderne utseende, men hvem kan motstå en alt for stor hettegenser i kule neonfarger? At hettegenseren er et trendy plagg i disse dager er det nok ikke noen som ikke har skjønt. Man ser hele tiden kjendiser (som for eksempel Kim Kardashian) ha på seg hettegensere til forskjellige antrekk. Hun er mer eller mindre eneansvarlig for trenden hvor man kombinerer et par sykkelshorts med en hettegenser.


Lett å kombinere


Det er viktig å ha en ordentlig hettegenser i garderoben sin. Ikke bare er plagget utrolig trendy akkurat nå, men genseren er også verdens beste genser å kose seg i. Det er ikke et tidspunkt på døgnet hvor hettegenseren ikke fungerer perfekt. Den kan kombineres på utallige måter, som med en gang tilfører antrekket en mer avslappet stil. Derfor er det vanskelig å ikke ha flere, slik at man enkelt kan bestemme hvordan man vil uttrykke seg denne dagen eller i morgen.


Slik kombinerer du hettegenseren din


Akkurat nå er gatemoten veldig populær, men hvis du har lyst til å holde det enkelt, så kan du kombinere de stramme jeansene dine med en grå hettegenser og en dongerijakke. Hvis du vil bli med på moten, så ta på et par mammajeans og et par skatesko. Hvis du heller vil være litt sprøere, så er det bare å ta på seg sykkelshorts, en alt for stor hettegenser i neonfarger og klumpete sneakers. For å gjøre stilen din enda bedre, kan du f.eks. legge til en rumpeveske. Det er både kult, praktisk og enkelt. For hvem har sagt at du skal ha en spesiell stil for å kunne gå med en hettegenser? Hvis godeste Kim K kan, så kan du også!


Ta vare på hettegenseren din


Forleng holdbarheten ved å følge de enkle vaskeanvisningene på vaskeseddelen. Her finner du all informasjon du trenger for å dosere riktig mengde vaskemiddel og vaske på riktig temperatur. Men husk å ikke vaske hettegenseren for ofte. Det sliter både på genseren og miljøet. Heng den heller utenfor litt, slik at eventuell lukt kan luftes bort.Velge Den Riktige HettegenserenNår du skal velge en hettegenser, er det viktig å tenke på hva du skal bruke den til. Hvis du trenger noe for treningsstudioet, kan en lett bomullshettegenser være et godt valg. Hvis du vil ha noe mer fasjonabelt, kan en oversized modell eller en med unike detaljer være veien å gå.Komfort og Funksjonalitet Hettegensere er ikke bare stilige, de er også funksjonelle. Mange av dem har lommer for oppbevaring av nødvendigheter som telefonen din eller nøklene dine. Hetten kan også trekkes opp for ekstra varme eller beskyttelse mot regnet.Hva Du Kan Finne på MiintoPå Miinto finner du et bredt utvalg av hettegensere for menn fra mange kjente merker. Uansett om du leter etter noe klassisk og minimalistisk eller noe mer trendy og iøynefallende, har vi noe for deg. Vårt utvalg inkluderer alt fra grunnleggende pullovers til glidelås-front modeller og alt i mellom.


Så hvis du er på jakt etter den perfekte hettegenseren, se ikke lenger enn Miinto. Med vårt brede utvalg av stiler, farger og merker er vi sikre på at du vil finne akkurat det du leter etter.Side 1 Av 14

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.