Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

NATTØY TIL HERRE

God søvn betyr en bedre start på dagen – nattøy og pyjamas til herre betyr bedre søvn! Det har unektelig veldig mye å si at vi føler oss komfortable i klærne vi har på oss om natten. Noen ganger kan en liten triviell ting som at det er en liten søm som skraper mot huden din gjøre det mye vanskeligere å sovne. Derfor bør man investere i et godt og behagelig sett med nattøy, som selvfølgelig gjerne også ser stilig ut.

Det er ikke bare om natten det kan være fint å krype inn i en pyjamas. Hvis du kommer hjem fra en lang dag på jobb, kan det være fint å hoppe i noen klær som sitter komfortabelt og er tilpasset kroppen din. Her kan noe behagelig hjemmetøy/loungewear være perfekt for deg. Hvis du står overfor en avslappende søndag formiddag er det ingen grunn til å skynde seg å ta på seg stramme bukser eller en skjorte. Det er tross alt utrolig mye mer avslappende å ha på seg lekkert hjemmetøy/loungewear som rett og slett er designet for å få deg til å slappe av.


Velg de riktige materialene


Når du ser på maskulint nattøy og hjemmetøy/loungewear er det viktig å ta hensyn til materialet. En pyjamas føles mest komfortabel hvis den er laget av pustende og myke materialer. Her er spesielt bomull veldig nyttig ettersom den er skånsom mot den følsomme huden. Bomullsstoff føles varmende om vinteren, og motsatt sikrer du deg at du ikke svetter for mye om sommeren. På varme netter kan det være praktisk med korte ermer og/eller korte pysjbukser. Når det blir kaldere kan en ullpyjamas eller en flanellpyjamas holde bedre på varmen. Nattøy og hjemmetøy/loungewear for menn er tilgjengelig i mange forskjellige design og varianter slik at du kan finne noe som passer din stil. Hos oss er det selvsagt alltid fokus på kvalitet og komfort.


Nattøy og hjemmetøy/loungewear til herrer


Et par løse og behagelige bukser og en lekker morgenkåpe for herrer er en viktig del av ethvert gjennomført herreantrekk der hjemme. Den myke og løse stilen gir deg det perfekte utgangspunktet for et hjemlig, uformelt utseende. Du kan også kombinere hjemmebuksene/loungewearbuksene med en T-skjorte en varm sommerdag, eller med en passende ullgenser om høsten. En kul hjemmestil/loungewearstil er ikke bare forbeholdt hjemmet, men passer også perfekt i butikken ettersom den har en sportslig og avslappet stil. Fullfør antrekket med et par joggesko når du skal ut – og et par tøfler i nydelig semsket skinn, som er både rustikt og kult, når du er hjemme innenfor husets fire vegger.


Skap deg en unik hjemlig klesstil/loungewearstil


Hvis man først har bestemt seg for å kjøpe en herrepysj, så er det vanskelig å komme utenom den klassiske stilen man ser med en svart pysjamas med hvite detaljer. Det oser rett og slett en maskulin sjarme som nærmest er helt uimotståelig. Et par rutete pysjbukser i blått og hvitt kan også være et perfekt utseende en søndag morgen hvor det hele kan foregå litt langsomt og treigt. Etter at du har vært i dusjen om morgenen finnes det neppe noe bedre enn å ta på seg en komfortabel og myk herremorgenkåpe som holder deg varm og tørr.

Det finnes mange måter å skape en uformell stil som passer perfekt på de langsomme dagene når dagens høydepunkter består av kos og kaffe. Med maskulint nattøy og hjemmetøy/loungewear har du alt som skal til for å skape den perfekte stemningen.

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.