Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Pysjamas til herre

Savner du å sove i et mykt og deilig materiale når minusgradene herjer utenfor? Det kan være utrolig behagelig å ligge i en pysjamas under dynen om vinteren hvis vinterdynen ikke varmer ordentlig. I tillegg er de fleste pysjamaser av virkelig god kvalitet, slik at du kan ha full kontroll på både komfort og stil.

Herrepysjer er ofte undervurdert. De skal være komfortable, ha et godt snitt og være av god kvalitet, men hvem sier at pysjamaser ikke kan være både maskuline og veldig stilige i tillegg? Klassisk eller trendy design, stripete bomullspysjamas, varm flanellpysj eller ensfarget silkepysj – en moderne og stilig pysjamas gir mannen mulighet for større variasjon i hverdagen, og kan dessuten føre til en bedre og mer behagelig nattesøvn. Med en flott herrepysj er det ikke noe problem å være komfortabel samtidig som man ser bra ut. Dessuten er det ingenting som føles like godt som å tøfle rundt en fridag i pysjamas og morgenkåpe.

Pysjamas som moteplagg

Det er ikke bare sengen, puta og sengetøyet som gjør at man sover godt om natten. Hva man har på seg har også stor betydning. Sengen skal forbindes med noe som er behagelig og lekkert, og derfor er det viktig at det man sover i også er det. Hvis du ikke foretrekker å sove naken, så kan det være en god idé å sove med en pysjamas. Det er kanskje mange som forbinder en pysjamas med noe som kun gamle mennesker bruker. Det er heldigvis ikke helt slik det er. I dag er pysjamas en viktig del av garderoben til mange moteinteresserte menn, og moteindustrien har innsett hvor stort potensiale det ligger i dette antrekket. Nettopp derfor har utvalget av pysjamaser aldri vært større.

Pysjbukse eller en hel pysjamas?

Vi er alle forskjellige, og mange har en tendens til å ha det for varmt om natten, mens andre syns ofte det er ganske kaldt på soverommet. For de som synes det er litt for kjølig under dyna, så kan det være en god idé med en flanellpysj. Materialet er mykt og varmt, og klarer garantert å holde deg varm under dyna gjennom hele natten. Det finnes også pysjamaser som egner seg for de som har en tendens til å ha det litt varmt om natten. Silke er et materiale som fungerer like godt når det er varmt som kaldt, og materialet gir en kjølende effekt når det er varmt, mens det holder på varmen når det er kaldt. Det er med andre ord en herrepysj som fungerer uansett.

Et praktisk plagg

En herrepysj behøver ikke å bare brukes når man skal sove. Det er deilig å ta på seg en lekker pysjamas mens man fortsatt koser seg i sofaen foran TV-en sammen med familien. Pysjamasen er med på å gi en avslappet stemning, og de myke materialene hjelper til med å fremheve en behagelig og koselig stemning, om morgenen så vel som om kvelden.

Og selv om man ikke synes at hel pysjamas er det riktige for en, så kan det allikevel være praktisk med en pysjbukse, spesielt hvis man bor i et kollektiv eller sammen med andre man ikke nødvendigvis synes man behøver å gå rundt i underbuksa sammen med. En pysjbukse er også deilig å sove i, spesielt hvis man ikke liker at benene ligger oppå hverandre med naken hud. Det kan ofte gi en klam følelse, noe et tynt og mykt stoff forhindrer.

En pysj er dessuten en naturlig ting å ta med seg hvis man skal på overnattingsbesøk, og flere og flere pakker nattøyet med i kofferten når de skal ut og reise. Det er simpelthen et praktisk antrekk, og her på siden finner du et stort utvalg av fantastiske design i alle mulige størrelser og materialer. Med andre ord burde det være gode sjanser for å finne en herrepysj som passer perfekt til deg her på siden.POPULÆRE BRANDS TIL HERRE:

Björn Borg

Calvin Klein

Gant

Greater Than A

Filter

45 resultater

  • 1
  • 1