Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Kåper til dame

En kåpe er et viktig plagg i enhver kvinnes garderobe. Med kåper kan man holde varmen året rundt, i både vind og blest, regn, sol og skyer. Det finnes mange forskjellige typer damekåper, og her kan du velge mellom en ullkåpe, en trenchcoat, camel coat, eller en lang regnkåpe. De passer alle til forskjellige anledninger, og derfor kan det også være smart å ha mer enn én kåpe. Kåper er tross alt brukbare i omtrent alle situasjoner, og du kommer helt klart til å få glede av dem ved mer enn en anledning.

Kåper har vært populære i utrolig mange år, og den er det stadig vekk. Den klassiske varianten er selvfølgelig ullkåpen. Med sin lange lengde og gode passform er det ikke vanskelig å forestille seg hvorfor denne kåpen har blitt så populær. Den passer til både hverdag og mer formelle anledninger, det være seg fester, en fin middag eller et møte på jobben. Mange mennesker tenker varme vinterklær kun skal være praktiske og varme. Men det er ingen som sier man ikke kan kombinere isoleringsevne, funksjon, komfort og stil. Alt dette finner du i en ullkåpe.

Camel coat

I de seneste årene har særlig den varianten som kalles ”camel coat” blitt populær. På navnet skulle man kanskje tro at det var en ullkåpe som var laget av kamelhår. Det er det dog ikke, for navnet gir assosiasjoner til kamelens flotte farge. Camel coat er altså en kåpe som kommer i den varme sandfargen og kommer gjerne i ull. Men de finnes også i utrolig mange andre materialer og farger, akkurat som alle andre typer kåper. Men den flotte sandfargen har den fordelen at smuss og støv nærmest er usynlig på den, i tillegg til at det er en farge som det er lett å passe sammen med andre farger. Det er ikke så merkelig at denne varianten har blitt så populær som den har blitt.

Kåper til alle typer kvinner

Damekåper kommer som nevnt i mange varianter, former og materialer. Dersom du er av den typen som foretrekker et mer moderne uttrykk, finnes det kåper som er inspirert av herremoten, som med sine tydelige snitt og mange knapper understreker din uavhengige og røffe side. Heller du mer til den feminine stilen, kan damekåper også understreke og fremheve din kvinnelige figur.

En kåpe med en kurvende passform vil nemlig vise deg fra din beste side. Kåper med belter er også gode til å markere midjen og fremheve formene dine. Siden kåper som nevnt kan komme i alle materialer, kan de brukes hele året, og de kan både varme, skjerme mot vinden og ellers bare være et stilig tilbehør. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av fantastiske kåper, og vi garanterer at vi har en som passer perfekt til deg.POPULÆRE MERKER INNEN KÅPER:

Arnie Says

Baum und Pferdgarten

DAY Birger et Mikkelsen

Ganni

Gestuz

Samsøe & Samsøe

Filter

146 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2