Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKO FRA LAURA BELLARIVA TIL DAME

Laura Bellariva er kjent for å designe og produsere eksklusive håndlagde damesko og støvler av aller høyeste kvalitet. Det italienske skomerket ble grunnlagt i 1972, og har helt fra begynnelsen hatt et ønske og ambisjon om å lage eksklusive håndlagede design uten å gå på kompromiss med materialvalget. Stilen gjenspeiler den moderne feminine kvinnen med en glamorøs vri. Her kombineres mote med godt håndverk og kravene fra den moderne kvinnen om vakkert funksjonelt fottøy.


Vakre sko fra Laura Bellariva


Sko er ikke bare sko, noe som tydelig blir bevist når du ser skoene fra Laura Bellariva. For sko og støvler fra dette unike italienske merket er noe helt for seg selv. Her tenkes det på langt mer enn kun det funksjonelle, og designere hos Laura Bellariva bruker mangfoldige timer på å jobbe med designet. Som oftest kan man se en liten eller flere små detaljer på de forskjellige modellene.

Det er mange skomerker som spesialiserer seg på én type sko. Dette er heldigvis ikke tilfellet med Laura Bellariva, for kolleksjonene er både store og varierte. Her kan du finne et par til alle anledninger, uansett om det gjelder alminnelige sko, sneakers, mokasiner, sandaler, tøfler eller støvler.


Kjøp sko fra Laura Bellariva hos Miinto


Kolleksjonen fra Laura Bellariva er bred og inkluderer alt fra sko, støvler, joggesko, mokasiner, ankelstøvler, tøfler og sandaler. Så uansett om du skal på bryllup eller i et 50-års-lag eller ut med vennene i skogen, så kan du finne et par som passer perfekt til både anledningen og stilen din her på siden. Vi kan derfor bare anbefale at du tar en nærmere kikk på det store utvalget av sko fra Laura Bellariva her på siden. Her kan du finne et par som er perfekte til deg allerede i dag – og husk at vi tilbyr fri frakt på bestillinger over 499 kroner.


Sko og støvler med lekre detaljer


På designene fra dette flotte italienske merket finner du blant annet sko og støvler med lekre og delikate detaljer i form av forskjellige sammensatte materialer. Du kan for eksempel velge et par sko med lakkert skinn, semsket skinn og glatt skinn eller tekstil i rib eller med strikk, eller sko med pels og tøffe nagler og spenner for å understreke en ekstravagant og rå stilart.

Når du velger fottøy fra Laura Bellariva, får du vakre og eksklusiv design i aller høyeste kvalitet og med vakre detaljer som gjør at stilen din gis et ekstra løft. Laura Bellarivas design gjør at du føler deg godt kledd uansett situasjon og anledning, og skoene kan lett kombineres med alle mulige antrekk. På den måten får du sko til alle anledninger, som enkelt kan både pyntes opp og ned, alt etter anledning og stil.

Fjern alle filter

Laura Bellariva

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.