Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PENSKO TIL HERRE

Det kan være vanskelig å finne et par pensko som passer perfekt til deg og din stil, men her hos Miinto har vi samlet et stort og variert utvalg av pensko i mange forskjellige design, slik at du får de aller beste mulighetene til å finne et par som passer perfekt til deg.

Vi vet hvor viktig det er å ha et par dressko eller pensko som passer helt perfekt til antrekket ditt. Uansett om det skal være et par sko som signaliserer en avslappet stil eller om det skal være et par sko som passer til fine anledninger med dress og slips, så kan du helt sikkert finne det paret som passer helt perfekt her.


Skoene er viktige


Noe av det aller første man ser og legger merke til når man ser på noen, er skoene. Det er derfor ikke likegyldig hva man putter på føttene. Det er likegyldig hvis du har tatt på deg den flotteste dressen som finnes og satt håret helt perfekt hvis ikke skoene passer til resten av antrekket. Faktisk kan skoene være med på å ødelegge det hele, og man bør tenke seg godt om når man skal velge hvilke pensko man skal bruke når det er meningen at man skal være fint påkledd.


Det handler om stil


Det er ingen som kan diskutere personlig smak og stil. Det er du som vet hva du liker, og det er derfor du som bestemmer hvilken type pensko du skal ha. Heldigvis finnes det mange pensko som herrer kan velge mellom. For uansett om du foretrekker et par snøresko eller et par «loafers», så kan du finne mange flotte modeller her hos oss. Det var en gang da dressko skulle se ut på en bestemt måte, men det er heldigvis en stund siden. Menn har lenge måttet se misunnelig på kvinner og det store utvalget av flotte sko de kunne velge og vrake mellom. Det kan vel hende at kvinner fortsatt har et større utvalg, men utvalget av pensko for herrer har vokst utrolig godt de siste årene. Det er som om moteverden endelig har innsett at menn også interesserer seg for mote, og det er vi glade for, for det har aldri vært enklere å finne et par sko som kan være med på å understreke menns personlige stil enn nå. Og her hos Miinto kan du velge og vrake mellom fantastiske design fra alle de mest populære og kjente motehusene i verden, i tillegg til flotte modeller fra unge og nye talenter. Du finner pensko i flere forskjellige kvaliteter og materialer, i tillegg til høye og lave modeller. Det er med andre ord et par pensko og dressko for enhver smak her hos oss.

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.