Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ESPADRILLOS TIL HERRE

Om sommeren er det nødvendig med et par sko som du ikke svetter alt for mye i. Mange bruker et par flipflops som er kjappe å ta på seg, eller komfortable og pene sandaler. Det er faktisk en sommertrend som kombinerer alle disse tre egenskapene, og der finner vi espadrillos. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av dette fantastiske fottøyet.

Espadrillos er tøysko, og er de perfekte sommerskoene fordi de er lette, kjappe å ta på, komfortable og ikke minst flotte. Dessuten finnes skoene i mange forskjellige stilarter, noe som betyr at du kan få et par som passer perfekt til deg og din stil.


Hva er espadrillos?


Espadrillos består som oftest av lerret eller bomull øverst og en fleksibel såle av det såkalte esparto-tauet nederst. Det er dette tauet som gjør skoene til espadrillos, og det er selvfølgelig derfor de har dette navnet. Ordet espadrille fra fransk kan føres tilbake til det spanske ordet esparteña som nettopp refererer til sko av esparto. I dag lages sålen også av andre naturlige eller syntetiske fibre, avhengig av hvor høy kvalitet skoene har. Sålen kan være flat, kileformet eller plattform, og det er kun skomerkenes fantasi som setter grenser for hvordan overdelen skal se ut med sine farger og mønstre. Som oftest går stoffet over foten slik at det dekker tærne. Skoene kan dessuten også finnes med skolisser man kan binde rundt anklene. Det var nettopp slik den opprinnelige formen så ut av praktiske årsaker, slik at skoene ble holdt på plass på foten.


Hvilke espadrillos skal man velge?


Fordi det finnes så mange forskjellige modeller, så kan det være vanskelig å velge hvilke espadrillos man skal ha. Det kan være en god idé å lytte til lommeboka. De finnes nemlig i alt fra designerpriser til supermarkedspriser. Kvaliteten følger selvfølgelig prisen, og hvis skoene er utrolig billige, så kan du heller ikke forvente at de varer mye mer enn ut sesongen. Du skal også bestemme deg for om du vil ha et par espadrillos med hæl. Nå er det veldig moderne med kilehæl, men disse skoene er selvfølgelig litt mindre komfortable enn de flate utgavene. Hvis du skal bruke dine nye tøysko på storbyferier, og gå mye i dem, er dette noe du bør tenke gjennom. Hvis dine nye espadrillos skal på strandferie, så kan en ekstra wedge være perfekt siden du løftes høyere opp fra den varme sanden. Ellers gjelder det bare om å eksperimentere. Spesielt det øverste stoffet kan det være spennende å finne i flere forskjellige varianter. Skinn er for eksempel veldig populært for tiden, uansett om det er snakk om ekte eller falskt, eller også semsket skinn.


Velg gjerne flere par i forskjellige farger


Espadrillos passer til det meste, og kan brukes til enhver anledning. Derfor kan det være en god idé å ha flere har man kan veksle mellom og kombinere med flere typer antrekk. Avhengig av sommergarderoben din, så kan det være smart å velge et par i en nøytral og lys farge som passer til det meste. Espadrillos er tross alt sommersko, og de lyse fargene er derfor et opplagt valg. Velg gjerne også et par i mørke farger eller med mønster, slik at du alltid har et par tøysko som kan komplementere antrekket ditt, uansett hva du skal.

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.