Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VESKER FRA JACQUEMUS

Den franske designeren Simon Porte Jacquemus lanserte motemerket sitt, Jacquemus, da han bare var 20 år gammel. I dag har dette merket blitt et av de mest omtalte motemerkene som finnes og det er elsket av modeller som Bella Hadid og Gigi Hadid, samt Hailey Bieber. Dette motemerket lager klær, sko og tilbehør til menn og kvinner. Et av Jacquemus sine mest kjente produkter, er veskene han lager. Her på siden kan du finne et variert utvalg av disse unike, lekende og moderne kvinneveskene. Hvilken veske faller du for? 


Signaturvesker som fullfører antrekket


Disse veskene er signaturvesker som gir antrekket ditt det lille ekstra. De finnes i mange forskjellige utgaver, fasonger, størrelser og farger, noe som gjør at du er garantert å finne en veske som passer perfekt til stilen din. Det som kjennetegner veskene fra Jacquemus er at de nærmest er små kunststykker i seg selv og at de er meget feminine. De fungerer som et smykke og gjør et ellers klassisk antrekk bare litt mer unikt og moderne. 

Dersom du elsker farger, kan vi anbefale deg å velge en av disse veskene i en kraftig farge som rosa. Her har du mange forskjellige versjoner å velge mellom. Du kan for eksempel gå for en enkel belteveske som er praktisk og frisk. Du kan også gå for en skulderveske som er litt mer elegant og klassisk. Kanskje du liker vesker i morsomme fasonger? Da kan du med fordel velge en av disse veskene i en rund form – slike runde vesker kalles for øvrig for mynt-vesker. 


Fransk motedesign på sitt beste


Stilen på disse veskene er enkel, med få detaljer, uten at det blir kjedelig. Disse veskene er originale og representerer fransk motedesign på sitt aller beste. Simon har selv uttalt at han beskriver sine kreasjoner som en form for naiv motestil. Ofte hyller han Frankrike i sine kolleksjoner og er kjent for sine unike og opplevelsesrike motefremvisninger. På bare noen få år har Simon klart å skape seg et stort internasjonalt navn, som er elsket av kvinner og menn verden over. 


Jacquemus-vesker for den stilbevisste kvinnen 


Det fantastiske med disse veskene er at de kan brukes i alle anledninger. Dette er virkelig vesker for den stilbevisste og moderne kvinnen som vet hva hun liker. Med en Jacquemus-veske fremstår du stilsikker, målrettet og selvsikker. På mange måter innfanger dette motemerket en ny og leken tidsånd – også i veskekolleksjonene. Veskene kan brukes til en elegant kjole eller i hverdagen til en jeans og en T-skjorte. Her er mulighetene mange. Du kan velge om du vil la vesken være hovedfokuset ved antrekket ditt, eller om du vil at den skal komplementere det du har på deg. 

Hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med kjøpene dine. Vi er derfor alltid behjelpelige hvis du har noen spørsmål om noe av produktene våre. Skulle du bli i tvil om et kjøp du har gjort, har du mulighet for å returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Dessuten får du gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. 

Fjern alle filter

Jacquemus

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.