Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SNEAKERS TIL DAME

Er du interessert i mote? Hva med trening? Eller kanskje begge deler? Uansett hva du interesserer deg for, så er sneakers helt sikkert en stor del av skogarderoben din, og om det ikke er det – så er nok sjansen stor for at du ønsker deg et par kule sneakers sånn at du kan bruke de enten til hverdags, trening eller til og med til fest. 

Her på denne siden har vi samlet en stor og god oversikt over en rekke moteriktige og funksjonelle damesneakers, sånn at du kan gjøre deg klar til både å dra på treningssenteret eller den deilige løpeturen i by og mark – samt hvis du ønsker deg et par friske sko du kan ha på deg i hverdagen. Sneakers har i dag blitt en helt naturlig del av det urbane motebildet over hele verden, og fungerer derfor akkurat like bra i byen som i naturen. 

Her hos Miinto finner du damesneakers fra en rekke populære merker, som for eksempel Balenciaga og Laura Bellarvia. Mulighetene med sneakers er nærmest uendelige, og det er derfor vi er så glade og stolte over at vi kan tilby et av Norges største utvalg av dette populære skoplagget. Grunnen til dette er at Miinto samarbeider med selvstendige butikker over hele landet. Vi har samlet hele deres utvalg av damesneakers på ett og samme sted, noe som gjør at vi har et enormt stort utvalg, og dermed kan du finne dine nye favoritter på nett her via Miinto. 


Damesneakers i enorm utvikling


Sneakers var i utgangspunktet et skoplagg som på slutten av 1800-tallet ble utviklet for sport og idrettsutøvere. Den unike gummisålen og de komfortable materialene gjorde at det ble lettere å bevege seg og uttøve sporten sin. Først og fremst var det menn som brukte disse, men etterhvert ble det også utviklet dame sneakers. I dag kan man si at sneakers er mye mer enn joggesko eller sko til idrettsfolk. Det er naturligvis fortsatt dette, da det er de perfekte skoene til trening og bevegelse, men sneakers er så mye mer enn det. Sneakers er nærmest blitt en livsstil, og noe folk virkelig går opp i. Det er heller ikke så rart, da sneakers passer til ethvert antrekk – uansett om det er til hverdags, trening eller fest. Sneakers til kjole har også blitt en veldig populær kombo de siste årene. 

I dag er sneakers blitt et mer eller mindre udødelig plagg som for de aller fleste er helt nødvendig å ha i garderoben sin. I dag fungerer dame- og herresneakers som det helt perfekte tilskuddet til en smakfull og avslappet stil, men de passer også perfekt dersom man går for en litt mer rocka stil. Ja, de fungerer med andre ord til det meste man kan tenke seg. Feminin, rocka, romantisk, søt, røff, urban eller klassisk. Damesneakers fås i utrolig mange forskjellige stilvarianter – alt fra de helt rene og klassiske hvite modellene som vi alle elsker så høyt, til fargesprakende sko med alt fra glitter til høye såler. 


Anvendelige damesneakers


I dag har de aller fleste damer et par sneakers, gjerne også flere par – både til trening, og sneakers i forskjellige farger og fasonger som passer til enhver situasjon og anledning. Om sommeren er det for eksempel utrolig lett å finne et par sneakers som passer perfekt til sommerkjolen for en avslappet, men feminin stil, eller kanskje et par bukser eller jeans med sleng for et urbant utseende. Våre elskede damesneakers passer til alle anledninger, og dette skoplagget er i dag like vanlig på jobben som på festen for de aller fleste av oss. De retro sneakersene eller de moderne og fargerike modellene kan nemlig løfte et par jeans opp til noen helt uante høyder, og er en sikker vinner som stort sett passer til hele garderoben. De er rett og slett perfekte å slenge på seg nesten uansett hva du har på deg.


Damesneakers er grunnlaget for god bevegelse


Hvis du skal ha et par damesneakers som du kan ha på til treningen, så er det viktig at du kan bevege føttene dine ordentlig i skoene dine. Det gir allerede en fantastisk følelse å kunne merke hvor behagelig det kan være med et par ordentlige sko som passer perfekt. 

Det er meningen at vi mennesker skal bevege oss, og det har det vært siden vi ble de vi er for over 100 000 år siden. Vi har alltid vært i bevegelse, og vi kommer alltid til å være det. Mange mennesker oppdager hver eneste dag gleden ved å røre på seg. Ikke bare hard trening på treningssenteret eller ute på asfaltveiene, men også en god tur etter en god middag. De aller fleste har i dag skjønt hvor sunt det er å bevege på seg, og ikke bare sitte stille på kontoret eller i bilen.

Det handler ikke alltid om at man skal trene for å se bra ut, men om at man skal føle seg tilpass og glad. Nettopp dette er det litt mosjon og trening hjelper deg med, men det skal ikke bare være et ork, det skal også være morsomt å trene. Motivasjonen er viktig for at man i det hele tatt skal gidde å røre på seg, spesielt hvis været ikke er spesielt innbydende. Noe av det aller viktigste når det gjelder trening, er skoene, og derfor er det viktig at du finner et par damesneakers som du trives i, og som du merker er behagelige å gå med. Dessuten skal dine sneakers passe til den personlige stilen din, slik at du kan føle deg tilpass og flott også når du mosjonerer. Husk også på at et par flotte damesneakers alltid er på moten, uansett om du er ute og går i skogen, er på treningssenteret eller er rundt omkring i storbyen.


Designersneakers – den perfekte kombinasjon av komfort og stil 


Elsker du og se bra ut, samtidig som du føler deg vel? Til alle moteelskeres store glede, har komfortable sneakers heldigvis blitt en kul motetrend. Hvite sneakers, plattformsneakers og fargerike sneakers har flyttet inn i rampelyset og inn i alle damers skogarderobe. Sneakers er den perfekte kombinasjonen av komfort og stil, og lar oss se fantastisk ut i alle antrekk – samtidig som vi føler oss vel. Et par klassiske sorte skinnsneakers understreker og komplementerer et diskret og formelt antrekk, mens et par signatursneakers i en snasen farge, et dristig mønster eller med spennende detaljer vil fremheve ethvert utseende og bli antrekkets store stjerne. 


Iøynefallende sneakers med hæl 


Bloggere, modeller, influensere og alle selvsikre, moteriktige damer som elsker et elegant, men praktisk utseende elsker sneakers med hæl. Denne kontroversielle kombinasjonen har virkelig gjort sin fremtreden i motebildet og denne innovative trenden har den siste tiden vært å se på føttene til enhver stilfull dame. Her hos Miinto får du et hav av sneakersmodeller med hæl. Vi har satt sammen det beste utvalget innen kule og fancy sneakers som du kan velge mellom. Finn våre bestselgende sneakers med hæl i luksuriøse materialer, et trendsettende design og unike utseende fra designere slik som blant annet Isabel Marant, Balenciaga og Guess. 


Skap et unikt antrekk med sneakers 


Vi hos Miinto elsker sneakers, og vi vet at vi ikke er alene. Selv om det kan være vanskelig å velge mellom alle de forskjellige stilene, modellene og motemerkene, kan du her på siden la deg inspirere til dine nye sneakersfavoritter. Liker du best det helt klassiske? Da vil et par sneakers i rene materialer, slik som skinn eller stoff i en nøytral farge, være en stilvinner. Ønsker du blikkfang til antrekket ditt? Da kan du gå for mer dristige modeller fra ikoniske designere som Burberry, Dolce & Gabbana eller Michael Kors. Kombiner de iøynefallende sneakersene med et enkelt eller modig antrekk, og du vil umiddelbart gjøre et hvilket som helst utseende mye kulere.  


Gi liv til stilen med fargerike høymotesneakers 


Legg en klatt med farge til antrekkene dine med sneakers fra anerkjente sneakersmerker som Flipflot, Diesel eller Skechers. Et par fargerike sneakers er sesongens nødvendige signaturelement, og en rekke modeller innenfor denne kategorien finner du her hos Miinto. Kolleksjonene med fargerike sneakers skaper et lekent, men selvsikkert og fremhevet utseende. Liker du en joggesko som gir enda mer blikkfang enn et par ensfargede sneakers, kan du gå for et par fra Kurt Geiger med gulldetaljer. Det glitrende utseende blir en signatur og gir antrekket ditt en kul kontrast, hvis det gjerne kombineres med mer nedtonede farger. For en helt avslappet, men munter stil, kan et par lekne Converse i en dus pastellfarge gjøre susen for et kult og uformelt utseende som passer til uformelle anledninger eller et cafébesøk i byen med venninnene dine. 


Kjøp eksklusive sneakers hos Miinto på nettet


Du trenger ikke lete lenge for å finne komfortabelt fottøy med et kult design. Hos Miinto får du sesongens absolutt siste trender, samtidig som vi alltid er på utkikk etter å gi deg det beste utvalget innen sneakers som du kan handle på nettet. I tillegg til hverdagslige sneakers, har vi også et stort utvalg av eksklusive modeller som er designet med fokus på å imøtekomme alle damer som elsker luksuriøse varer. Oppdag våre luksuriøse merker fra eksklusive designere slik som blant annet Balmain, Alexander McQueen og Saint Laurent. Finn dine nye eksklusive favorittpar med sneakers her på siden og skjem deg bort! 

 

Side 1 Av 121

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.