Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

SNEAKERS FRA BALENCIAGA

Her på siden kan du finne sneakers fra det spanske luksusmotemerket Balenciaga. Balenciaga har i mer enn 100 år laget klær, sko og tilbehør til menn og kvinner, verden over. De er i dag ett av de hotteste navnene ved de internasjonale moteukene, og kjendiser fra hele verden, kler seg i produkter fra motemerket, selvsagt ikke uten grunn. Balenciaga ble grunnlagt i 1917 av den spanske designeren Cristóbal Balenciaga, i byen San Sebastián. Selveste Christian Dior skal ha omtalt Balenciaga som «vår alles mester». Gå på oppdagelse her hos oss og velg det paret som skriker etter deg.


Futuristiske, fargerike og lekne sneakers 


Dette er skoene for deg som elsker kombinert luksus og komfort. Du finner et stort og variert utvalg av sneakers fra Balenciaga her på siden. Kanskje du elsker farger og futuristiske former som er iøynefallende og trendy. Da kan vi anbefale deg å velge et par i en kraftig farge som rosa eller blå. Bruk disse skoene til en omgjengelig dress (for et androgynt og sportslig uttrykk) som du kan bruke i hverdagen når du skal på jobb. Kanskje du leter etter noen sneakers som er litt enklere i uttrykket? Da kan du også finne dette her. Velg da et par i en farge som hvit eller svart. Bruk de til en midisommerkjole eller en jeans.

Det fantastiske med disse skoene, er at du kan bruke de i både hverdagen og når du skal på fest. Skal du på fest, da kan du med fordel velge et par sneakers med særpreg – hva med en fargerik og kraftig såle. Bruk de til et tettsittende skinnskjørt eller en knelang kjole, så skoene blir fokuspunktet. Du kan også bruke et par av disse skoene i hverdagen. De fungerer utrolig godt hvis du har en travel hverdag, hvor du er mye aktiv. På den måten får du et par sko som er komfortable og funksjonelle, samtidig som de er trendy og stilsikre. 


Velg et par Balenciaga-sneakers for å sette farge på gatebildet  


Det er ikke tilfeldig at kjente mennesker som artisten Rihanna og modellen Hailey Bieber også kaster seg over disse skoene. De fullfører et ellers enkelt antrekk og tilfører særpreg, kraft og styrke. Selvsagt blir de laget i god kvalitet, og de fremhever personligheten din. Hvis du for eksempel liker å mikse farger, da kan du gå for et par fargerike sneakers. Hvis du er mer til det enkle og klassiske, passer det godt å gå for et par i en mer nøytral farge som svart eller hvit. På den måten viser du hvem du er, samtidig som du trer inn i en rekke av moteinteresserte som utstråler selvtillit og kunnskap om hva som er på moten akkurat nå.

Hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med kjøpene dine. Du får derfor alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr, samt fri retur av varer innenfor 14 dager. «Grav» litt rundt her på siden og finn et par Balenciaga-sneakers som passer til din personlighet og stil. Her er det bare fantasien som kan sette en stopper for alle de ulike stilene du kan få frem med dem.

Fjern alle filter

Balenciaga

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.