Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SANDALER TIL HERRE

Sandaler er en nødvendighet til sommerens varme og solfylte dager. Her på siden har vi et stort utvalg av herresandaler. Herresandaler lages i mange forskjellige modeller og med mange forskjellige utseender. Hos det tyske skomerket Birkenstock lager de for eksempel klassiske og komfortable sandaler i mange forskjellige farger. Disse er for alvor blitt moderne igjen de seneste årene. Noen menn ses i Birkenstocks på vei til stranden eller på jobb, mens andre bruker sandalene mens de vandrer rundt hjemme. Hvilken type sandal er du på leting etter?  


Stort utvalg av herresandaler 


En sandal kommer i mange forskjellige former og stiler – alt etter hvilket behov du har. Kanskje du liker farger og ser skoene dine som et viktig tilbehør til antrekket. Da kan vi anbefale å velge en sandal i en farge som rød, blå eller oransje. På den måten blir sandalene et blikkfang og tilfører antrekket et friskt pust. Style sandalene med et par shorts laget av lin og en T-skjorte, og du har et moderne og stilbevisst utseende. Hvis du elsker det mer elegante og klassiske, kan vi anbefale deg å velge sandaler i materialer som skinn. En skinnsandal er både tidløs og moteriktig. 


Herresandaler til forskjellige anledninger 


Det som er det fine med sandaler er at de kan brukes til mange forskjellige anledninger. Om du skal til tidenes sommerfest eller bare skal spise en avslappet middag med kjæresten, så er en sandal et behagelig valg. Her hos Miinto har vi mange varianter fra klassisk og enkelt, til unikt og råere. En måte å style de nye sandalene dine på, er å kombinere de med en løs bukse og en skjorte over. Det gir et avslappet og stilfullt uttrykk. Bruk også et par når du er på vei ut døren og skal gjøre dine daglige rutiner. De fungerer godt til hverdagens mange gjøremål. 

Her på siden kan du finne sandaler i utallige mange farger. Vi har blant annet sandaler i farger som rød, hvit, sort, brun, oransje og mange flere. En sandal er også god å bruke hvis du liker å være aktiv og skal på en lang tur. Da kan vi anbefale å kjøpe et par som er funksjonelle og gir masse komfort og støtte til føttene dine. Planlegger du en tur til stranden, kan en enkel slippers være noe for deg. De er lette å ta av og på, så du fort kan hoppe ut i det deilige, norske sommerhavet. Noen sandaler føles til og med så behagelige ut at det er som om man går barbeint.


En åpen og luftig vinner   


Hva er bedre enn en åpen sko på en varm sommerdag? Åpen, luftig og behagelig – det er stikkordene for en god sandal. Det skader heller ikke at de ser friske og moderne ut. Vi hos Miinto er opptatt av at du skal bli fornøyd med ditt neste kjøp. Vi har derfor rask levering innenfor 1–5 dager og er alltid klare for å hjelpe deg, hvis du har noen spørsmål. Se deg rundt på sidene våre og finn den varianten av herresandalen som passer prefekt til deg og din garderobe. 

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.