Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SLØYFER

Her hos Miinto har du muligheten til å finne din neste sløyfe, eller «bowtie» som den også heter. Etter flere år som en slags kuriositet, har sløyfen heldigvis blitt attraktiv mote igjen. Utvalget vårt her på siden er bredt, og du kan finne alt fra klassiske design til modeller med en moderne vri. Du finner dessuten modeller i alle mulige forskjellige prisklasser og kvaliteter, samt i ulike materialer.

Det er mange muligheter når det kommer til sløyfer, og de fleste menn med en sans for mote bør ikke bare nøye seg med én sløyfe. De fleste har flere slips hengende i garderoben, og det samme bør gjelde for sløyfer. En sløyfe er simpelthen en perfekt mulighet til å piffe opp antrekket ditt, og med flere forskjellige modeller og design har du alltid en som passer til antrekket og anledningen.


To hovedkategorier


Sløyfer er vanligvis delt inn i to hovedkategorier, nemlig sløyfer som er ferdig bundne og som bare skal festes rundt halsen, og sløyfer du selv skal binde.

Spørsmålet er selvfølgelig hvilken type du skal velge?

De ferdigbundne sløyfene er klare til bruk som de er uten at du skal måtte bekymre deg for å binde dem. Denne typen «bowtie» er godt egnet for den travle personen som gjerne vil bli raskt og elegant påkledd. Den passer perfekt som en sløyfe til dressen eller til stilige og uformelle hverdagsklær. En pensløyfe du selv skal binde anses som mer formell. Den egner seg gjerne bedre til finere arrangementer som fest, bryllup, dåp eller ball.


Hold oversikt over hva som passer sammen


Akkurat som med et slips, er det viktig at sløyfen din passer med antrekket. Derfor er marineblå, svarte eller grå dresser alltid en vinner sammen med enten hvite eller blå skjorter. På den måten kan du også mikse og blande det som passer på tvers av en rekke forskjellige farger på sløyfen din. Det er nemlig de færreste fargene som ikke passer sammen med disse nøytrale fargene. Prøv deg frem og finn en pensløyfe som passer din personlighet. Pass den sammen med antrekket ditt slik at du får en iøynefallende pensløyfe som samtidig gir et løft til hele antrekket. Den uskrevne regelen for størrelse sier at sløyfen din skal ha en bredde som treffer mellom ytterkanten på øynene og siden på hodet. Hvis du følger dette lille tipset, så får du perfekte linjer. Når man treffer blink med rene linjer, så ser antrekket ditt selvfølgelig enda bedre ut.


Sløyfer til ulike anledninger


Det er forskjell på hva som passer til ulike anledninger, og du bør være ekstra oppmerksom hvis du skal være formelt kledd på. Når det gjelder de uformelle anledningene, så kan du selvfølgelig eksperimentere og finne opp nye kombinasjoner. Når det gjelder de formelle begivenhetene er det imidlertid en god idé at du holder deg innenfor kutymen og viser at du vet hvordan en gentleman kler seg. Dette gjelder for eksempel hvis du har på deg en smoking. En bowtie er uten tvil perfekt sammen med smokingen din, og vi vil faktisk gå så langt som å si at det nesten er en nødvendighet. Hvis det er snakk om en formell anledning, så bør du holde deg til enten hvit, svart eller rød. Marineblå kan også gå an, men det avhenger av hvilke nyanser og detaljer smokingen din har.

Men hvis anledningen ikke er så formell, så kan det være fristende og spennende å kombinere den klassiske smokingen med en farget eller mønstret pensløyfe. Det gir en litt villere og mer moderne stil, samtidig som du kan sette et personlig preg på et ellers konformt antrekk.


Sløyfe til dressen


Mange velger seg et passende slips til dressen, men det er ingen som sier at du ikke kan prøve noe helt annet. En passende sløyfe kan gi dressen en annerledes, men likevel moderne og dristig stil. Bruker du en sløyfe i stedet for et slips får du en mindre streng stil hvor du kan lettere gir antrekket et lite streif av personlighet og humor.

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.