Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SLIPS TIL HERRE

Tidligere var slips noe man bare måtte ha i skapet, slik at man hadde noe å slenge på seg i siste liten før en spesiell anledning. Men slipsverdenen har heldigvis gått igjennom en kraftig oppgradering de senere årene, og det til stor glede for alle som tidligere kun tok det på seg når de var nødt. I dag har herrer verden over en helt egendedikert avdeling i garderoben sin som er tilegnet dette fasjonable tilbehøret. Et tilbehør som ofte kan utgjøre den store forskjellen, og som kan være den ekstra lille detaljen du trenger for å føle deg komplett. På denne siden har vi samlet et fantastisk utvalg av slips i stilige, flotte og delikate design. Jakten på ditt nye slips starter hos Miinto.


Enkle, tidløse klassikere


For deg som liker det enkelt, tidløst og klassisk, vil kanskje et slips som ikke gjør for mye ut av seg være et naturlig valg. De klassiske modellene slår aldri feil, og kan brukes til absolutt alle anledninger. Det skiller seg ikke ut, men er likevel en fin detalj som av og til er nødvendig å ha tilgjengelig. Foretrekker du en nøytral farge, vil du finne både svarte, grå og hvite modeller i ulike materialer og strukturer. Med et enkelt svart slips i for eksempel silke, er du garantert et tilbehør som kommer godt med i de fleste anledninger.


Brodert slips


Broderte slips er i tiden som aldri før, og spriter opp antrekket du i utgangspunktet tenkte var kjedelig. Det populære merket Pascal byr på fantastiske håndbroderte bunadsslips med mønster fra de ulike bunadene. De fås i 100 % ull, og er svært eksklusive uten å koste skjorta. De fås i farger som passer til bunadene fra samme sted, og gjør at du med et enkelt tilbehør kan passe godt sammen med bunaden din partner har. Dette nytenkende merket gjør det enkelt å finne riktig tilbehør til riktig anledning.


La slips bli en del av hverdagsgarderoben din


Det å gjøre slips om til en naturlig del av mannens hverdagsgarderobe er målet til det danske merket Manzini, og det er nettopp dette de har hatt i tankene når de har designet sine varianter. Derfor er alle deres slips i vevet silke eller i ull. Silke, som er det mest populære og luksuriøse stoffet, har en fin glans som gir et elegant utseende. Aberet er at det kan være vanskelig å rengjøre, da silke er et svært følsomt stoff. Derfor er det viktig å følge vaskeanvisningen når du går til innkjøp av et slikt tilbehør i silke.

Om du foretrekker en matt og varm fargetone som passer ekstra fint til de kaldere sesongene, er ull materialet du burde gå for. Det kan med fordel brukes sammen med dressjakker i grove materialer, og tåler en liten støyt.

Men det er ikke bare hvilket materiale det kommer an på når du skal velge deg ut din favoritt som kan bli en del av din hverdagsgarderobe. Her kommer det også an på smak og behag når det kommer til både farger og mønstre. Heldigvis så har vi gjort det enkelt for deg ved å samle en vakker bukett av slips i mange forskjellige varianter, som gjør at du er nesten garantert å finne et som passer perfekt for deg og ditt hverdagsutseende.


Moderne varianter


Som du kan få moderne dresser i spreke farger og stilige mønstre, kan du også få moderne slips i minst like kule varianter. Som du ser har vi på denne siden samlet et bredt utvalg av moderne varianter, i de fleste mønstre og fargekombinasjoner du tidligere bare kunne drømme om. Sprit opp en nøytral dress med et stripete slips i glade farger, eller et med paisley-trykk som skiller seg ut med sitt høye detaljnivå. Valgene er mange, og det er kun deg som setter begrensningene.

De aller fleste må knytes selv, noe som er en stor fordel da du selv er med på å bestemme lengden. Hvilken lengde som vil passe deg best kommer an på hvor høy du er. En gyllen regel er at spissen på slipset så vidt skal nå ned til bukselinningen på bukser med normal høyde i livet. Om du har på deg høye bukser, gjør det ingen ting at det går et par centimeter nedenfor.


Mer enn bare slips


Slips er ikke alltid det eneste alternativet du har når du skal pynte deg opp med skjorte og dressbukser. Du kan også gå for en tradisjonell sløyfe som gir deg en klassisk, og formidabel stil. Avhengig av hva som passer best for deg og din stil, kan du kjøre på med et lommetørkle i silke for å få de små ekstra detaljene som vil være prikken over i-en på hele antrekket ditt. Om du i tillegg topper hele antrekket med en vest og bukseseler, vil få være stiligere enn deg på festen.


Du finner det hos Miinto


Enten du har bestemt deg for en klassisk variant i silke, et brodert verdistykke i ull som passer perfekt sammen med bunaden til partneren din, eller du ønsker et tilbehør som skiller seg ut i mengden, så finner du det hos Miinto. I tillegg finner du som nevnt både sløyfer og lommetørkle her på denne siden. Med andre ord, så får du alt du trenger av tilbehør til den neste festlige anledningen – som før du aner det er rett rundt svingen. Vær tidlig ute, slik at du ikke går på en skikkelig kleskrise når dagen først kommer. Vær heller ute i litt god tid, og forbered antrekket ditt nøye. Hvem vet, kanskje du til og med finner gleden i å sette sammen et antrekk?

Spreke slips i stilige fargekombinasjoner, både brede og smale, gjør det hvert fall litt morsommere, og heldigvis så er det ikke mangel på nettopp det her hos oss. Fra flere populære merker, som er kjent for sin utrolige motesans, vil du finne slips i svært god kvalitet. Filtrer øverst på siden for å enkelt finne den stilen du er på jakt etter, ved å velge både farger, merker og pris.

 

 

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.