Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Hermès Vintage (5)

Hermès er blant annet kjent for sine utrolig vakre silkeskjerf og luksuriøse skinnvarer, i tillegg til fantastiske design av sko, klokker og ikke minst vesker – som er nettopp det du kan finne her i det gode utvalget av Hermès Vintage vi har samlet her på siden. Det er produkter som er synonymt med luksus og eleganse, og det er helt sikkert noe som passer perfekt til deg.

Hermès har i over 180 år kultivert, dyrket og ikke minst videreutviklet den håndverksmessige ekspertisen de besitter, og har vært en av de fremste ambassadørene og representantene for fransk kultur over hele verden. De representerer den ultimate franske livsstilen, og er selve innbegrepet av parisisk chic. Fransk mote har alltid vært en ledestjerne i moteverden, og en av årsakene til det er dette franske motehuset.

Historien om Hermès

Thierry Hermès åpnet sin første sadelforretning i Paris i 1837, hvor han solgte forskjellig utstyr innenfor hestedressur og hesteridning. 30 år etter at den lille butikken ble åpnet, oppnådde den parisiske sadelmakeren enorm berømmelse og popularitet under verdensutstillingen hvor han vant gullmedalje for sitt arbeide med skinn. Suksessen var umiddelbar, og han ble selve referansepunktet når det kom til luksusvarer. Etterkommerne av Thierry førte merket videre, og utviklet kolleksjoner med belter, hansker og andre skinnvarer. I 1937 ble det berømte silkeskjerfet født, og ble brukt av alle de mest berømte og stilskapende personlighetene på den tiden. Skjerfet som måler 90 ganger 90 kommer i forskjellige trykk og farger, og ble etterhvert selve symbolet på det franske motehuset, og er i dag et selvskrevet plagg hvis du har en kjærlighet for Hermès Vintage.

En legendarisk veske blir født

Siden den gangen har Hermès videreutviklet seg, og er i dag et de aller største og mest allsidige motehusene som finnes i hele verden. De har omfattende kolleksjoner av ready-to-wear og sko, i tillegg til kolleksjoner med luksusprodukter som klokker, parfymer og smykker. Det er spesielt ett luksusprodukt som alltid vil stå som symbolet på det franske motemerket, i tillegg til det tidligere omtalte silkeskjerfet, og det er den legendariske Kelly-bagen. Dette er en veske som ble skapt i 1935 med et design som var inspirert av de veskene rytterne brukte på den tiden.

Vesken ble verdensberømt og fikk legendestatus da den verdensberømte skuespillerinnen Grace Kelly stolt viste den fram på et bilde som ble tatt i 1956. Det er et produkt som er skapt ved hjelp av eksepsjonelt håndverk, og den berømte trapesformede vesken med gullås er i dag et ikonisk produkt og gjenstand for begjær, akkurat som så mange andre design og produkter du kan finne her blant det store og fantastiske utvalget av Hermès Vintage. Det franske motemerket har alltid hatt en aura over seg, og den har bare blitt forsterket gjennom de forskjellige kolleksjonene deres opp gjennom tiden. Nå kan du også kle deg i moteriktige og tidløse design som utstråler femininitet, stil og eleganse. Det er dessuten ingenting som kan pynte opp et antrekk som et smykke, en klokke eller veske fra Hermès Vintage, og du kommer til å elske produktene resten av livet.POPULÆRE VINTAGE-KATEGORIER TIL HENNE:

Vintage klokker

Vintage sko

Vintage vesker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

5 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.