Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HERMÈS VINTAGE

Hermès er blant annet kjent for sine utrolig vakre silkeskjerf og luksuriøse skinnvarer, i tillegg til fantastiske design av sko, klokker og ikke minst vesker – som er nettopp det du kan finne her i det gode utvalget av Hermès Vintage vi har samlet her på siden. Det er produkter som er synonymt med luksus og eleganse, og det er helt sikkert noe som passer perfekt til deg.

Hermès har i over 180 år kultivert, dyrket og ikke minst videreutviklet den håndverksmessige ekspertisen de besitter, og har vært en av de fremste ambassadørene og representantene for fransk kultur over hele verden. De representerer den ultimate franske livsstilen, og er selve innbegrepet av parisisk chic. Fransk mote har alltid vært en ledestjerne i moteverden, og en av årsakene til det er dette franske motehuset.


Historien om Hermès


Thierry Hermès åpnet sin første sadelforretning i Paris i 1837, hvor han solgte forskjellig utstyr innenfor hestedressur og hesteridning. 30 år etter at den lille butikken ble åpnet, oppnådde den parisiske sadelmakeren enorm berømmelse og popularitet under verdensutstillingen hvor han vant gullmedalje for sitt arbeide med skinn. Suksessen var umiddelbar, og han ble selve referansepunktet når det kom til luksusvarer. Etterkommerne av Thierry førte merket videre, og utviklet kolleksjoner med belter, hansker og andre skinnvarer. I 1937 ble det berømte silkeskjerfet født, og ble brukt av alle de mest berømte og stilskapende personlighetene på den tiden. Skjerfet som måler 90 ganger 90 kommer i forskjellige trykk og farger, og ble etterhvert selve symbolet på det franske motehuset, og er i dag et selvskrevet plagg hvis du har en kjærlighet for Hermès Vintage.


En legendarisk veske blir født


Siden den gangen har Hermès videreutviklet seg, og er i dag et de aller største og mest allsidige motehusene som finnes i hele verden. De har omfattende kolleksjoner av ready-to-wear og sko, i tillegg til kolleksjoner med luksusprodukter som klokker, parfymer og smykker. Det er spesielt ett luksusprodukt som alltid vil stå som symbolet på det franske motemerket, i tillegg til det tidligere omtalte silkeskjerfet, og det er den legendariske Kelly-bagen. Dette er en veske som ble skapt i 1935 med et design som var inspirert av de veskene rytterne brukte på den tiden.

Vesken ble verdensberømt og fikk legendestatus da den verdensberømte skuespillerinnen Grace Kelly stolt viste den fram på et bilde som ble tatt i 1956. Det er et produkt som er skapt ved hjelp av eksepsjonelt håndverk, og den berømte trapesformede vesken med gullås er i dag et ikonisk produkt og gjenstand for begjær, akkurat som så mange andre design og produkter du kan finne her blant det store og fantastiske utvalget av Hermès Vintage. Det franske motemerket har alltid hatt en aura over seg, og den har bare blitt forsterket gjennom de forskjellige kolleksjonene deres opp gjennom tiden. Nå kan du også kle deg i moteriktige og tidløse design som utstråler femininitet, stil og eleganse. Det er dessuten ingenting som kan pynte opp et antrekk som et smykke, en klokke eller veske fra Hermès Vintage, og du kommer til å elske produktene resten av livet.


Eksklusive materialer og håndverk


En viktig faktor som har bidratt til Hermes' suksess og anerkjennelse er deres dedikasjon til kvalitet og eksklusive materialer. Merket er kjent for å velge de fineste tekstiler, skinn og metaller for å skape hvert enkelt produkt. Dette gir en unik og luksuriøs følelse som få andre merker kan konkurrere med. I tillegg til sin ikoniske silke, benytter Hermes også Kashmir, alligator- og krokodilleskinn, samt sterlingsølv og gull for å skape uforglemmelige kreasjoner.


Tidløs estetikk


Hermès' designfilosofi er kjennetegnet av tidløs estetikk og eleganse. Hvert produkt er nøye utformet for å vare i generasjoner og ikke bare være en døgnflue i moteverdenen. Med sin klassiske og sofistikerte stil, kan Hermès-produkter enkelt kombineres med ulike antrekk og stiler, og kan brukes i mange år uten å gå av moten eller bli ødelagt om den bevares riktig.


Berømte ambassadører


Gjennom tidene har Hermès hatt flere kjente ambassadører som har bidratt til å forme merkets identitet. I tillegg til Grace Kelly, har andre kjente personligheter som Audrey Hepburn, Jackie Kennedy og Jane Birkin også vært ivrige tilhengere av merket. Dette har forsterket Hermès' posisjon som en favoritt blant kjendiser og stilikoner.


Hermès og kunsten


Merket har også en lang historie med å samarbeide med kunstnere og designere for å skape unike og kunstneriske produkter. Dette har resultert i en rekke spesialutgaver og samarbeidskolleksjoner med kjente kunstnere som Damien Hirst, Jeff Koons og Rei Kawakubo. Disse samarbeidene har gitt Hermès en sterk tilknytning til kunstverdenen og forsterket merkets kreative og avantgardistiske omdømme.


Hermès' hemmelighet – 180 år med kvalitet, eksklusivitet og uforglemmelige design


Til sammen har Hermès mer enn 180 års arv og dedikasjon til kvalitet, eksklusivitet og tidløs estetikk. Med en historie full av ikoniske design, berømte ambassadører og en sterk tilknytning til både kunst og kultur, er det ikke rart at Hermès fortsetter å være en ettertraktet aktør i moteverdenen. En annen faktor som har bidratt til Hermès' eksklusive image er deres begrensede tilgjengelighet. Noen av merkets mest ettertraktede produkter, som den berømte Birkin-vesken, er ofte vanskelige å skaffe og har ventelister som kan strekke seg over flere år.


Innovasjon og bærekraft


I tillegg til sin rike historie, har Hermès også vært en forkjemper for innovasjon og bærekraft innen moteindustrien. Med fokus på å redusere miljøpåvirkningen, har merket implementert tiltak som resirkulering av materialer, bruk av bærekraftige og etisk produserte materialer, samt støtte til lokale samfunn og håndverkere. Hermès viser at luksus og ansvar kan gå hånd i hånd.


Kolleksjonene


Kolleksjonene fra Hermès spenner over en rekke kategorier, inkludert klær for både menn og kvinner, smykker, tilbehør og hjemmeartikler. Dette gjør merket til en "one-stop-shop" for de som ønsker å prege alle aspekter av sine liv med et snev av luksus og eleganse.


Hermès Vintage – en investering i tidløs luksus


Ved å investere i Hermès Vintage, kjøper du ikke bare et vakkert og luksuriøst produkt – du investerer også i et stykke tidløs motehistorie. Hermès Vintage-artikler er kjente for å holde sin verdi godt, og kan betraktes som en investering i tillegg til å være vakkert tilbehør. Så om du leter etter et unikt og tidløst produkt som vil prege garderoben din, da er Hermès Vintage et utmerket valg.

Fjern alle filter

Hermès Vintage

Side 1 Av 34

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.