Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DRESSER TIL HERRE

Ingen herregarderobe uten dress! Alle menn bør eie minst én dress, så hvis du ikke allerede har en dress i garderobeskapet, så er det hjelp å få her hos Miinto. 

Vi samarbeider med uavhengige forretninger i hele Norge, og all ekspertisen og erfaring fra disse forretningene er derfor samlet her på siden. Dette er også årsaken til at du finner det beste av det aller beste her hos oss, i tillegg til et gedigent utvalg av dresser i ulike prisklasser til enhver smak og stil. Du har med andre ord veldig gode sjanser til å finne akkurat det du er ute etter her på siden.  


Dress for menn har vært god stil i flere hundre år


Dressen kan dateres tilbake til England på 1600-tallet, da adelen var lovpålagt å ha på seg en svart vest offentlig. Allerede da ble det kalt en "dress". Ordet er avledet av det franske ordet 'suite', som betyr 'følger'. 'Suit' har derfor fått navnet sitt fordi bukser, jakke og eventuelt vest følger hverandre ved å ha samme tekstil og farge og er kjøpt og ikke minst båret sammen. Senere har det imidlertid blitt et plagg som sees i stort sett alle menns garderober, og hvis det ikke allerede finnes en dress i garderobeskapet ditt, så er det på tide å investere i en.


Dresser til menn i alle aldre


Tidligere eksisterte bare den klassiske, svarte dressen, men i dag kan du finne et bredt spekter av forskjellige modeller som varierer i farge, design og snitt. De mest populære fargene er svart, grå og mørkeblå, men du kan selvsagt også finne modeller i mer utfordrende og oppsiktsvekkende nyanser. I tillegg varierer dressene mye i detaljer som knapper, sømmer og snitt. Derfor er det et hav av muligheter å velge mellom når man leter etter en dress for menn. De fleste menn i dag eier også gjerne mer enn en dress, og antrekket brukes i dag gjerne både til hverdag og fest. Selv om dressen egentlig er ett samlet antrekk, så er det ingenting i veien for å for eksempel kombinere jakken med et par jeans for å piffe opp hverdagsantrekket ditt. Eller bruke dressbuksene sammen med en enkel skjorte eller cardigan for et uformelt og pent antrekk. 


Kjøp dress her hos Miinto 


Adjektivene står i kø for å beskrive dresser. Klassisk, elegant, sofistikert, tidløst - en dress har og vil alltid være en selvfølge for alle menn. Noen drar antrekket opp en sjelden gang til spesielle anledninger, andre bruker det daglig til jobb og arbeid. Uansett bruksområde så er herredresser sentralt når man må kle seg pent og formelt. Dress utgjør bukse og jakke i samme farge, og passende skjorter og pensko. Hva som varierer er snitt, fargetoner og mønstre. For ekstra stil anbefales slips, sløyfe og mansjettknapper.

Ta en nærmere kikk på det store og varierte utvalget av dresser til herrer her hos Miinto, og finnet en som passer perfekt til deg og din stil. Du finner dresser til enhver smak, og til menn i alle aldre. Her på siden finner du dresser fra store og kjente merker, i tillegg til dresser fra nye, unge og talentfulle designere. Og selv om de forskjellige dressene kan variere voldsomt i snitt, farger og form, så er de felles om dresser av høy kvalitet. Det eneste du behøver å forholde deg til, er hvilken dress som du liker. Så ta deg en tur rundt her på siden og finn dressen som passer best til din stil, størrelse og temperament, og se om du kanskje også skal fullende antrekket med et par flotte sko, seler, skjorte, belte, slips, sløyfe eller noe annet tilbehør som kan sette prikken over i-en. 

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.