Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KLOKKER TIL DAME

En dameklokke kan sette prikken over i-en på hverdagsstilen, og det kan gi et ekstra piff til antrekket når du skal på fest. Den kan stå alene som et smykke, eller som kontrast eller medspiller til de andre smykkene. En klokke har kort sagt mange funksjoner, og her finner du med garanti en helt perfekt dameklokke for deg.

For de aller fleste kvinner er en klokke en helt essensiell del av hverdagsantrekket. Det er både praktisk og funksjonelt, og kan ikke minst være utrolig vakkert, spennende og flott. Valget av design signaliserer personligheten din. Man kan nemlig si mye om en kvinne ut fra klokken hun har rundt håndleddet, og klokken skal helst være helt unik.


En klokke viser hvem du er


Hvis du er typen som ofte har på deg mange smykker, så er ofte en dameklokke i et dempet og rolig design å foretrekke. Er du derimot en sånn som sjeldent eller aldri går med smykker, kan det være flott med en klokke av en mer eksklusiv karakter. Så lenge du som kvinne har din personlighet og dine behov med deg, er det nesten garantert at valget av den neste dameklokka di blir en ubetinget suksess.


Forskjellige klokker til forskjellige kvinner


Her hos Miinto finner du dameklokker til enhver anledning og i alle prisklasser. Det er selvfølgelig forskjell på om det er en klokke til en dame eller til en ung jente, og derfor finner du et stort utvalg her hos oss. Alle kvinner er forskjellige, og du kan finne klokker i duse og rolige farger, samt i mer prangende og annerledes farger. Det samme gjør seg gjeldende når det kommer til størrelsen på urskivene. Den kan fås i både store og små varianter, avhengig av om du vil klokka skal fungere som et smykke alene, eller om det skal smelte sammen med de andre smykkene dine.

Oppgrader stilen din med en funksjonell og moteriktig dameklokke

Begrepet moteriktig får en helt ny betydning med alle våre nydelig designede dameklokker. Fra tradisjonelle skinnremmer til rustfritt stål og rosegull, vil våre lekre klokker for damer hjelpe deg med å holde deg moteriktig og i tråd med de siste klokketrendene. Med klokker fra store merkevarer slik som blant annet Guess, Missoni, Pierre Cardin og Michael Kors, er alle våre glamorøse klokker et tidløst tilbehør som du vil elske å bruke dag etter dag sammen med favorittutseendet ditt. Vi får inn en rekke dameklokker fra våre mange boutique-partnere for å gi deg allsidigheten du ønsker, og for å hjelpe deg med å uttrykke din unike stil.

 

Fra blendende zirkona-krystaller på utvalgte modeller og smart rustfritt stål, til stilsikkert gull og skinn som ikke kan gå galt. Våre detaljrike klokker for damer er klare til å matche enhver stemning og utseende. Kle dem opp eller kle dem ned – vi vet at du vil se fantastisk ut uansett. Målet vårt her hos Miinto er å tilby deg et hav av dameklokker som utfyller livet ditt og gir deg selvtilliten du trenger for å gå verden i møte. 


Siste trend innen dameklokker 


Siste trend innen dameklokker vil du nødig gå glipp av. Med motemerker som hele tiden lar seg inspirere av nye trender verden over, finner du hos oss pålitelige og holdbare klokker som er på moten akkurat nå. Lekre, feminine klokker gir delikate detaljer til ethvert utseende, mens våre iøynefallende og stilrene klokker lar seg kombinere med akkurat den stilen du har lyst på. Uansett om du har en feminin stil, en rå stil eller en stil som er midt i mellom, gir våre dameklokker deg akkurat den rette mengden av detaljer som garantert vil bli lagt merke til på hverdagsantrekkene dine.


Hos Miinto finner du alt fra klassiske til moderne klokker 


Hos Miinto finner du alt fra tradisjonelle klokker til mer moderne klokker med yndige detaljer. Vi gir deg det lekre tilbehøret som gir det lille ekstra til stilen din, som du garantert vil elske. Du fortjener en klokke som passer til humøret ditt og holder tritt med alt du har på gang i livet ditt. En dag kan du få lyst til å bruke en av våre elegante klokker for å virkelig fremheve stilen til en spesiell anledning, og neste dag kan du få lyst til å koble fra og ta en pause fra det hele med en av våre tidløse dameklokker med lærreim. Uansett humør eller utseende – så vil dameklokkene våre støtte og fremheve den stilen du ønsker.


Detaljert og pompøst eller minimalistisk og tidløst? 


Vær så detaljert eller så minimalistisk som du vil med våre klokker for damer her hos Miinto. Vårt utvalg har design som er spesielt rettet mot kvinner som ønsker å fremheve sin unike stil, og hjelper til slik at man kan uttrykke både seg selv og sitt utseende. Elegant og enkelt, dristig og fargerikt, detaljert og delikat – uansett hva drømmekombinasjonen din er, så har vi den her hos oss. 

Ønsker du et tidløst utseende vil en klokke i rustfritt stål og skinnrem fra for eksempel ESPRIT eller Pierre Cardin være et godt valg når du ønsker å fremheve den diskrete dristigheten sammen med et enkelt utseende. Ønsker du et mer moderne utseende kan du dra nytte av Invicta Watches sine modeller som du kan tilpasse ditt moderne stiluttrykk. Stilen din er like dynamisk som du er, og derfor trenger du en klokke, eller klokker, som kan følge med på dine stilendringer og la deg fremheve deg selv i enhver situasjon. 


Stort utvalg


Her på siden finner du dameklokker til enhver kvinne. Du kan gå etter en klokke som har et rolig uttrykk eller se etter en med mer utstråling. Det kan for eksempel være i form av krystaller, diamanter og edelstener. Det hele handler om behov, og derfor er det viktig å gå etter en klokke som uttrykker personligheten din. Det er ikke bare selve klokken man legger merke til når du har den rundt håndleddet. Derfor finner du et stort utvalg av klokker med stålreimer, skinnreimer og stoffreimer. Det er ingen som kan si hva som er det beste, siden det hele bunner i kvinnens personlighet. Det hele avhenger derfor av hva som passer til resten av smykkene eller klesstilen din, eller hva som bryter et monotont uttrykk. En klokke er med andre ord ikke bare en klokke. Den sier noe om hvem du er, akkurat som klesstilen din. Det finnes uendelig mange kombinasjonsmuligheter, og klokken kan være med til å sette prikken over i-en på ethvert antrekk. 

Side 1 Av 15

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.