Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

UNDERTØY TIL DAME

Er det på tide å oppdatere undertøysskuffen med noe nytt og friskt? Eller er du ute etter noe til en spesiell anledning? Uansett hvilken grunn du har, så har vi et kjempeutvalg av undertøy til damer her hos Miinto. Vi har undertøy i alle mulige størrelser, design, farger og materialer.

Undertøy er ikke bare undertøy. Det har selvfølgelig en praktisk funksjon, men det er ikke ensbetydende med at det ikke er en vesentlig del av motebildet. Det er nesten vanskelig å tenke seg plagg som preger motebildet mer enn flott undertøy til damer – og det er vel kanskje ikke så merkelig, siden vi alle er forskjellige, og at undertøyet sitter innerst inne mot huden. Det blir derfor en naturlig del av en kvinne, og skal være både lekkert og behagelig. Den gode følelsen starter jo som kjent innefra.Kjempeutvalg av undertøy til damerDet har nok aldri tidligere i historien vært så mange forskjellige varianter av undertøy som det er nå. Har du fått en ny kjole med dyp utringning i ryggen? Det er ikke noe problem. Da er det bare å velge en BH uten knappelukking bak, eller simpelthen gjøre som kjendisene og ta på deg brysttape. Blonder har alltid vært en favoritt innenfor undertøysverdenen, og er med på å fremheve det feminine og myke. De flotte detaljene gir undertøyet et eksklusivt utseende, og gir deg en følelse av luksus.

I takt med at vi nå holder oss i form med mer og mer mosjon, så har de store motemerkene også begynt å lage godt og flott sportsundertøy til damer. Her er det fokus på riktig støtte, og ikke minst gode materialer som både kan absorbere svette og la huden puste. Annet undertøy har fokus på å fremheve de kvinnelige formene, som for eksempel den klassiske push-up BH-en. Med en slik BH kan man enkelt fremheve eller tone ned utseendet, alt etter anledningen og antrekket. I dag er det også mer og mer alminnelig med litt gjennomsiktige plagg, og derfor kommer undertøyet mer og mer til syne.

Hvis du har kjøpt en lekker BH, så kan det dermed være på sin plass og vise den frem med en delvis gjennomsiktig topp, eller en løst sittende singlet. Undertøyet skal ikke lenger nødvendig gjemmes bort, men fremheves akkurat som andre plagg. På den måten kan du vise hvem du egentlig er helt innerst inne.Den Sexy Siden av UndertøyHvis du leter etter noe litt mer sensuelt, har Miinto et stort utvalg av sexy undertøy. Fra blonder truser til strømpebånd belter og korsetter, disse stykkene kan gjøre at du føler deg selvsikker og vakker. Sexy undertøy er ikke bare for spesielle anledninger - mange kvinner finner at iført det under hverdagsklær gir dem en hemmelig tillit boost.Stylingstips for UndertøyNår det gjelder styling av undertøy, er det noen få ting å huske på. Først og fremst, sørg for at undertøyet du velger passer godt. Ikke bare vil dette sikre at klærne dine ser best mulig ut, det vil også hjelpe deg med å føle deg komfortabel og selvsikker. Du kan også tenke på å matche undertøyet ditt til antrekket ditt for en sammenhengende look.Hvordan Velge Riktig UndertøyNår du velger undertøy, er det viktig å tenke på hva du skal bruke det til. Hvis du trenger noe for hverdagsbruk, kan en behagelig T-skjorte BH og et par bomullstruser være det beste valget. For mer formelle anledninger eller kvelder ute, kan du kanskje se etter noe litt mer luksuriøst eller sexy.Komfort vs Stil i UndertøyMens mange kvinner elsker ideen om sexy undertøy, er komfort også en viktig faktor når man velger undertøy. Heldigvis betyr ikke komfort at man må ofre stil - mange av de mest komfortable stykkene av undertøy er også blant de mest stilige.

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.