Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

HÅRTILBEHØR TIL DAME

Hårpynt i alle former og fasonger er på mote som aldri før, og det er et absolutt must i garderoben til enhver moteriktig kvinne. Ikke bare kan pynten redde en dårlig hårdag, men det kan også fremheve en god hårdag. Vi ser alt fra store scrunchies til glitrende hårklyper og perlebesatte spenner i motebildet i dag, og dette er en trend som har kommet for å bli. Fra fasjonable gater i Paris til streetstyle i Øst-London – bli med på hårpyntbølgen du også!


Løft antrekket til nye høyder


Her finner du et bredt utvalg av accessoirer til håret i ulike varianter og fasonger. Vi har blant annet elegante og feminine hårspenner med perler som er perfekte når du skal pynte deg litt ekstra eller som enkelt kan løfte et hverdagsantrekk til nye høyder. Vi har selvsagt også et bredt utvalg av hårbøyler i ulike modeller og farger som kan brukes både til hverdags og til fest. Ikke minst er den gode, gamle scrunchien tilbake. Den forvandler den vanlige hestehalen til en stilig og moderne frisyre. Finn dine favoritter

Vi anbefaler at du har et utvalg av forskjellige typer hårpynt i ulike farger i garderoben din, slik at du alltid er klar for å sette prikken over i-en på ethvert antrekk. Finn dine favoritter hos oss og dra nytte av topp kundeservice og lynrask levering.

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.