Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SOLBRILLER TIL DAME

Solbriller er kanskje det aller sikreste tegnet på at våren og sommeren er på vei. Det er når solen titter frem at vi nordmenn tar frem solbrillene våre, damer som menn, og gleder oss over at vi har lagt den mørke tiden bak oss, og at vi endelig kan begynne å se frem til lysere, varmere og mer sosiale tider. Noe av det aller viktigste om sommeren, er nemlig akkurat det å ha et par flotte solbriller på seg. De fleste av oss er nok enige i at det er nok knapt et tilbehør som kommer i flere forskjellige varianter, farger, former og modeller som nettopp solbriller. 

Det er også nettopp derfor at vi i Miinto kan tilby et så utrolig stort utvalg av damesolbriller fra våre lokale og selvstendige samarbeidsbutikker rundt om i landet. Det er sånn at du kan være helt sikker på at du skal kunne finne noen som passer deg og ditt ansikt helt perfekt – så kan du føle deg «fresh» hele sommeren. 

Damesolbriller er med på sette prikken over i-en, og sette preg på en stil på en måte som annet tilbehør ikke kan klare. Dette er tilbehøret som virkelig viser personligheten din, og du kan lett bytte og variere mellom par etter hvilket humør du er i den dagen. Siden vi alle sammen er så forskjellige, så har vi i Miinto et stort utvalg av både de klassiske og de dristige damesolbrillene i alle mulige farger her hos oss. Med andre ord – her er det noe for alle og enhver. 


Damers solbriller viser hvem man er


Er du en av de mer uttrykksfulle kvinnene som er på jakt etter noen kule solbriller som skiller seg ut i mengden, og som fremhever personligheten din? Eller hvis du kanskje heller ha noen som er litt mer diskret, og som først og fremst har til hensikt å beskytte øynene dine for solen? Eller kanskje du har et favorittmerke som produserer solbriller for damer?

Uansett hva det er du er på jakt etter, så er sannsynligheten svært stor for at du kan finne det her hos oss. Det er nemlig en stor sjanse for at vi har akkurat den modellen eller varianten som viser hvilken holdning det er du har, og ikke minst hva slags personlighet du har. 

Hvis du for eksempel har en fargerik og utadvendt utstråling, så er det kanskje en frekk modell som passer til det fargerike nærværet ditt som vil passe aller best for deg. Eller, hvis du har planer om å kjøre en litt mer «rocka» stil på klær og tilbehør i sommer, så er det nok de gamle, klassiske og stilsikre pilotbrillene som er det åpenbare valget for deg. Dersom du ønsker deg et par damesolbriller som gjør at du i all hemmelighet kan kikke litt på en lekker fyr som sitter rett ovenfor deg i parken, på bussen eller på uterestauranten – uten at han skal kunne se at du ser på nettopp han – så anbefaler vi deg å velge store solbriller med mørke eller reflekterende glass på. 


Damesolbriller er mer enn bare beskyttelse


Et par solbriller skal først og fremst beskytte øynene dine mot solstråler, og de skal gjerne hjelpe deg med å se bedre selv når det er et skarpt sollys der ute. I dag er det likevel slik at solbriller er mye mer enn bare beskyttelse for øynene dine. 

Den unike plasseringen i ansiktet som solbrillene våre har over øynene gjør nemlig at solbrillene er det aller første man legger merke til på en person. De har den unike evnen til å øyeblikkelig forføre, gi de du møter et inntrykk av deg, du kan treffe blink med de aller nyeste trendene, du kan etterligne ditt stilikon, eller så kan du glamorisere og omforme en stil du ønsker å oppnå. Et par damesolbriller kan derfor være nettopp det som gjør at antrekket ditt henger sammen med en rød tråd – de er rett og slett selveste prikken over i-en som fullfører antrekket ditt. Miinto er stolte over sitt store utvalg av merke solbriller, hvor vi fører merker som Gucci og Bottega Veneta. 

Med en kontinuerlig strøm av nye oppdagelser og trender innenfor tekstiler, farger, detaljer, former og de aller siste catwalk-referansene, er solbrillene våre i stor grad en forlengelse av garderoben. Det er nettopp derfor det er så viktig at du finner deg et par solbriller som får vist frem hvem du er, samtidig som at de gjør det på en komfortabel måte som du føler deg vel i. Kanskje runde solbriller er for deg? Det er en trend som aldri går av moten. 


Damer, pass på solbrillene deres


Solbriller for damer kommer i en uendelig stor variasjon av stiler, farger, former, trender, og ikke minst prisklasser. Her hos Miinto kan du også finne nettopp denne store variasjonen i vårt utvalg av damesolbriller. Her kan du velge og vrake blant kjente og ukjente merkevarer, og du kan finne akkurat de solbrillene du er på jakt etter – til det budsjettet du har satt deg. 

Uansett hva slags solbriller, prisklasser og design du har sett for deg å investere i, så er det sånn for de aller fleste, at når man har funnet de solbrillene man vil kjøpe, så vil man gjerne at de også skal holde seg pene så lenge som mulig. For at du skal kunne ha glede av solbrillene dine i mange år fremover, så er det veldig viktig at du passer godt på dem. Vi anbefaler derfor at du rengjør glassene på solbrillene dine hver dag du bruker de, sånn at det er større sannsynlighet for å unngå at det kommer riper og annen slitasje. 

Vi anbefaler dessuten at du pusser solbrillene dine med pussespray, eller eventuelt litt oppvaskmiddel ca. en gang i uken for å effektivt fjerne uønsket skitt og fett. Til sist er det også lurt at du oppbevarer brillene dine i et etui når du ikke bruker de, sånn at de er beskyttet. 

Side 1 Av 159

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.