Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SOLBRILLER FRA BOTTEGA VENETA

Solbriller er det ultimate tilbehøret for å se frisk og elegant ut. Samtidig er det et tilbehør som beskytter og tar vare på øynene dine når solen er på sitt skarpeste. Her på siden kan du finne et bredt utvalg av solbriller fra det italienske merket Bottega Veneta. Dette luksusmotehuset har base i motebyen Milano og lager klær, handvesker, sko, tilbehør, smykker og dufter til både menn og kvinner. Motemerket ble etablert i 1966 av Michele Taddei og Renzo Zengiaro. De har derfor vært en del av moteindustrien i mange år og fortsetter med å fange et bredt publikum, som elsker å være en del av et trendy motebilde. 


Bottega Veneta-solbriller som kan brukes året rundt


Dette er solbrillene for deg som ønsker et par briller som kan brukes til enhver anledning, året rundt. Ta de med deg på ferie og bruk de når du soler deg på stranda. Kombiner med en stor, beige strandhatt, for den ultimate strandstilen. Dersom du er på storbyferie og solen står høyt på himmelen, er et par av disse solbrillene også et bra valg. Da passer du perfekt inn i et urbant storbyuttrykk. Mange tror at solbriller kun skal brukes om sommeren, men om vinteren gjør et par solbriller også en bra jobb. Bruk de for eksempel når du er utenfor om vinteren, hvor kulden og solens reflekser i snøen kan virke noe intens. På den måten beskytter du øynene dine og ser stilig ut. 

Noe som også er fantastisk med disse solbrillene, er at du kan bruke de for å beskytte øynene dine mot sterkt sollys, eller du kan bruke de som et chict tilbehør til antrekket ditt. Hvis du liker at det er tilbehøret ditt som det er mest fokus på ved antrekket ditt, kan du velge å gå for et par store «cat eye»-solbriller. De fullfører ethvert antrekk og gjør at du ser strålende ut. Bruk de sammen med en trenchcoat og et par knehøye støvler. Da har du et klassisk og samtidig moderne utseende.  


Unik italiensk eleganse 


Solbriller fra Bottega Veneta er elegante og har samtidig noe unikt over seg. Gå for et par store, firkantete solbriller for å fremheve personligheten din. Bruk de sammen med et par skinnbukser og en bluse med puffermer. Denne kombinasjonen oser av selvtillit og klasse. Dersom du liker et mer sikkert og avslappet uttrykk, kan du med fordel velge å kjøpe et par pilotsolbriller i gull eller sølv. Denne typen solbriller er en ekte klassiker og vil vare sesong etter sesong. 


Solbriller som består år etter år


Bottega Veneta-solbriller er for deg som ønsker å investere i et par solbriller som består år etter år når det gjelder stil, kvalitet og funksjonalitet. Finn ditt neste par her hos Miinto. Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg hvis du har noen spørsmål om produktene våre. Du får dessuten alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr – i tillegg til fri retur av varer innenfor 14 dager. Utforsk og styrk din indre stemme med et par nye solbriller fra Bottega Veneta.

Fjern alle filter

Bottega Veneta

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.