Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JOGGESKO TIL BARN

Joggesko er uunnværlige i enhver barnegarderobe. De er perfekte til aktiviteter, eventyr og lek. Joggesko er dessuten lette og gjør det lett for barn å løpe, klatre og hoppe rundt. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av både joggesko med borrelås og joggesko med skolisser.

Joggesko til barn kommer i alle mulige slags design, størrelser og farger. De lages også i forskjellige materialer, og her kan du finne joggesko i både skinn og stoff. Utvalget er stort og variert, og barnet ditt kan få sportslige joggesko til gymtimene og pene modeller som passer til både hverdag og fest. Joggesko kan brukes året rundt, men det er en god idé å ha et par sandaler å skifte til, så ikke barnet svetter på føttene i de lukkede skoene.

Joggesko fra kjente merker

Man sier at kjært barn har mange navn. Hvis det er sant, så er joggesko veldig kjært. De er også kjent som sneakers, turnsko, gummisko, fritidssko og mye annet. Vi nøyer oss foreløpig med å kalle skoene for joggesko, og her finner du modeller til både jenter og gutter, i tillegg til flere varianter som kan brukes av begge kjønn. Utvalget er stort, og vi har stilige og moteriktige joggesko fra alle de mest kjente og populære skomerkene på markedet. Mange av de kjente merkene designer joggesko til barn utfra modeller til voksne. Så du kan få både velkjente modeller, men også mer barnevennlige utgaver med glitter, mønster og massevis av farger. Du kan selvfølgelig også få joggesko med borrelås til små barn, men også joggesko med borrelås til store barn. Borrelås er nemlig ikke noe som bare er forbeholdt små barn, men er også populært blant voksne.

Joggesko til barn slites fortere

Barn bruker skoene deres på en annen måte enn vi voksne gjør, og derfor slites barnesko fortere enn voksensko. Tenk bare hvis du løp, hoppet og krabbet rundt i skoene dine på en lekeplass eller i skolegården, så ville de nok heller ikke vare så lenge. Du kan derfor regne med at et par barnesko varer cirka seks måneder. Hold alltid øye med sålen, og om den snart er slitt ned eller om det snart kommer et hull på tuppen av skoene. Da er det på tide med et par nye sko. Og når du kjøper et par nye joggesko til barnet ditt, så vær oppmerksom på hvilket behov barnet har. Hvis barnet trenger ekstra støtte rundt ankelen og vristen, så bør du velge et par joggesko med høyt skaft. Hvis barnet er plattfot, så sørg for at det er godt med svangstøtte i sålen og at sålen ikke er for flat. En annen ting som er viktig å tenke på når du skal kjøpe joggesko til barn, er om barnet ditt selv skal kunne ta de av og på. Noen barnehager krever at sko kun må være med borrelås, slik at barnet selvstendig kan hjelpe til med å ta av og på seg skoene.

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.