Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HØYE HÆLER

Siden alle kvinner er forskjellige, så finnes det ufattelig mange forskjellige modeller og design når det kommer til høye hæler. Nettopp derfor har vi her hos Miinto et stort, bredt og variert utvalg av høyhælte sko, slik at du kan finne et par som passer perfekt til deg.

Behovet for et par – eller mange forskjellige – pumps og høye hæler er individuelt og avhenger av hvor ofte og i hvilke sammenhenger høyhælte sko skal brukes. Når det kommer til pumps og stiletter, så er det ofte høyden på skoen som avgjør om man velger skoene eller ikke. Noen elsker stiletter på over 10 cm, mens andre foretrekker en hæl på et par centimeter som bare løfter foten en liten smule. Alle kvinner er som sagt forskjellige, og nettopp derfor har vi et stort utvalg av høye hæler og pumps her på siden.


Noe for enhver smak


Det er som sagt veldig individuelt hvor ofte og i hvilke sammenhenger man bruker høye hæler og pumps. Til de som benytter seg av høye sko både til hverdager og til fest, så er det en fordel med flere forskjellige modeller og typer slik at det hele tiden er noe man kan skifte mellom. På den måten har man alltid sko som passer til dagens øvrige antrekk, i tillegg til at man alltid har muligheten til å finne et par som passer til årstiden og værforholdene. Om sommeren er det mest vanlig med en åpen stilett, slik at føttene får litt luft. Om høsten og om vinteren forholder det seg naturligvis motsatt. Temperaturene er lavere, og her vil et par pumps i form av støvler eller mer lukkede sko oftest være mest behagelig. Hvis du kun benytter høyhælte sko ved festlige anledninger, og derfor ikke har så mange høyhælte sko eller pumps i garderobeskapet, så kan det være smart å ha et par relativt enkle sko som passer til de fleste antrekkene.


Finn de som passer deg best


Hvilken type høyhælte sko du foretrekker, er selvfølgelig helt opp til deg. Her på siden finner du også de mer fargerike og spraglete modellene. Uansett hvor ofte og under hvilke forhold du benytter deg av dine høyhælte sko, så kan du alltid finne et par her hos Miinto. Som alle andre skotyper, er det viktig at de nye høyhælte skoene dine er komfortable å ha på, også selv om hælen er høy og skoene er elegante – de skal jo kanskje brukes en hel kveld. For å oppnå den best mulige komforten er det viktig at den aktuelle modellen passer på foten din, og at den sitter som den skal. Dessuten er det selvfølgelig avgjørende at du velger en hæl som du synes er behagelig å gå i, og som passer til stilen din. Hvis det kun er sjeldent eller ved bestemte anledninger du bruker pumps, så vil det være en god ide å velge en modell med en bredere og mer solid hæl. Samtidig kan en sko med reim over foten gi mer støtte hvis du er vant til å gå med høye sko. Hvis du går i høye hæler til daglig og derfor er vant til å være iført høyhælte sko, så er modellene med en tynn hæl garantert ikke noe problem for deg å gå i. På samme måte som med alle andre typer høyhælte sko og pumps, så finner du de her hos Miinto.

Side 1 Av 94

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.