Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SOLBRILLER FRA GUCCI

Her hos Miinto kan du finne et stort og variert utvalg av noen av de aller flotteste, mest berømte og ikke minst eksklusive brillene som finnes, nemlig Gucci solbriller. Solbriller fra Gucci er tidløs eleganse for moteinteresserte brillentusiaster, og det merket sikrer deg en elegant og stilig beskyttelse mot solens skadelige stråler med italiensk håndverk av aller ypperste kvalitet.


Perfekt blanding av mote og funksjonalitet


I moteverdenen er ingen andre merker som kjennetegnes ved glans, glamour og luksus på samme måte som Gucci, og slik har det faktisk vært i over 100 år. I tillegg er merket kjent for kvalitet, tradisjon og holdbarhet, noe som allerede var av ekstraordinær betydning for grunnlegger Guccio Gucci da han åpnet sin første skinnvarebutikk i hjembyen Firenze i 1921. I dag hører utvilsomt Gucci-merket til blant en håndfull merkevarer som med rette kan hevde at de har en fast plass blant moteverdens elite. Merket klarer lett og elegant å kombinere de høye kravene moteentusiaster over hele verden stiller til både modernitet og funksjonalitet. Uansett om det er snakk om parfyme, vesker, klær eller solbriller fra Gucci, så har de moteriktige design til alle livssituasjoner. 


Blanding av London og Toscana


Visjonen om å starte sitt eget merke var imidlertid ikke Guccio Gucci sin egen. Mens han bodde i London hvor han jobbet for Savoy, fikk han en idé han tok med seg hjem til sin italienske hjemby. Han ville nemlig gjenskape adelenes estetikk og eleganse, slik han opplevde det i den engelske hovedstaden.

Men det er ingen designer med respekt for seg selv som er fornøyd med å bare kopiere. Derfor er Gucci ikke bare kjent for sin kosmopolitiske stil, men også sitt italienske preg inspirert av blant annet kunsthåndverk fra Toscana. 


Tom Ford ble redningen


Selv om merket i dag er blant de største i moteverden, så har det ikke alltid vært fryd og gammen. Gucci opplevde en stor nedtur på 80-tallet, og det virket som om merket aldri kunne bli den giganten merket er i dag. Det hele virket umulig, og det måtte et geni til for å sørge for at Gucci-skipet igjen kom på rett kjøl. Dette geniet var den ennå ukjente motedesigneren Tom Ford, og han tilførte det italienske merkets DNA som fortsatt kjennetegner merket, og sørget dermed for å føre Gucci tilbake til toppen av moteverdenen.


Gucci solbriller for de moteinteresserte og kvalitetsbevisste


Siden begynnelsen av 2015 fortsetter det italienske moteimperiet suksessen under ledelse av den kreative direktøren Alessandro Michele, hvis visjon omdefinerte selskapet og gjorde det klart for det 21. århundre. Guccis produkter, inkludert Gucci Eyewear, står for sensuell, glamorøs og moderne urbant design uten å glemme den umiskjennelige Gucci-touch og innovative ånd. Solbriller fra Gucci er derfor ikke for alle, men passer best til de som verdsetter italiensk håndverk på sitt beste, og ikke minst eksklusivt design.

Fjern alle filter

Gucci

Side 1 Av 16

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.