Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOOTS FRA LAURA BELLARIVA

Laura Bellariva ble grunnlagt i 1973 og er et familiedrevet italiensk merke som er kjent for sine damesko og ikoniske boots i ekte italiensk kvalitet og håndverk. Merkets suksess hviler på forståelsen av moteindustriens finesser og kvinners forkjærlighet for sko. Laura Bellariva sko og boots er tidløse, feminine og stilige. Laura Bellariva sine håndlagde sko er laget med materialer av høy klasse, takket være den kontinuerlige utviklingen av unike og originale modeller. Skoene er komfortable og sjarmerende og har en rik kolleksjon som lar enhver kvinne fine sin egne favoritt tilpasset sin egen individuelle stil. Skoene fra Laura Bellariva imponerer med en raffinert stil som tar hensyn til detaljer og tar sikte på å skape unike, førsteklasses, komfortable produkter. Laura Bellariva er merket som utrykker kvaliteten sin gjennom sko som er laget av 100 % italiensk kvalitet og stil. Merkets popularitet har også vokst betraktelig takket være deres evne til å fange og forutse nye sesongmessige trender. Se gjennom kolleksjonen til Laura Bellariva her hos Miinto og sørg for å få deg et par boots i ekte italiensk kvalitet som ikke bare er trendy, men som også vil vare i mange år framover.


Boots med god komfort og glamour


I kolleksjonen til Laura Bellariva finner du boots med en stilsikkert utseende og en behagelig passform. Komfortable boots og produksjon med materialer av høyeste italienske kvalitet gjør at dette motemerket skaper en glamorøs og feminin karakter som er i stand til å gjøre hvert utseende unikt og kreativt.

Du finner en eksklusiv kolleksjon av sko og boots fra Laura Bellariva her hos Miinto med italienske sko i materialer av høyeste kvalitet. Alle deres boots er laget av ekte 100 % skinn som vil gi deg en sko som du kan bruke sesong etter sesong. Handler du et par boots fra deres spennende og dynamiske utvalg vil du virkelig få et ultra-eksklusivt utseende og et antrekk med et helt unikt design. Handle boots fra Laura Bellariva her hos Miinto og finn det perfekte paret med høykvalitetssko fra dette luksuriøse italienske motemerket.


Handle trendy boots til kvinner fra Laura Bellariva


Skokolleksjonen din er ikke komplett uten et par boots fra Laura Bellariva. De er søte, tøffe og komfortable, og Laura Bellariva gir deg i tillegg et stort utvalg av forskjellige stiler, farger, hælhøyder og design. For å hjelpe deg å legge til noe nytt og trendy i klesgarderoben din har vi her hos Miinto samlet sammen det beste utvalget av forskjellige boots fra denne italienske skoprodusenten. Uansett om du leter etter boots med et spisst utseende, ankelboots eller høye boots, vil du finne det her. Du finner trendy favoritter som deres klassiske knehøye modell Toledo Boots eller Cocco Combat-boot som er et par klassiske ankelboots som passer til alle slags stiler.

Hvordan du skal style boots fra Laura Bellariva er selvfølgelig opp til deg, men her kan du i hvert fall finne et par til enhver anledning. Kombinerer du et par elegante høye boots fra Laura Bellariva med et par bukser med slank passform og en pen bluse vil du være klar til både jobb og et festlig arrangement. Brede bukser og et par slanke boots fra kolleksjonen vil gi et sofistikert utseende, mens et par av kolleksjonens trendy kraftige boots kombinert med dine favorittplagg vil gi en tøff stil.


Alltid stilfull med boots fra Laura Bellariva


Boots hører for det meste til en høst- og vintergarderobe, men avhengig av stil og farge, og hvordan de settes sammen med resten av antrekket, kan de faktisk brukes langt inn på våren og sommeren også. Uansett årstid eller hvilken type boots-stil du er ute etter, vil du finne mange trendy alternativ fra Laura Bellariva her på siden. Her har vi et nøye utvalgt sortiment med de beste Laura Bellariva-boots til damer.

I tillegg til å fylle nettbutikken vår med evige klassikere fra Laura Bellariva, oppdaterer vi hele tiden utvalget vårt med de nyeste trendene fra dette motemerket for å sørge for at både du og vår samarbeidspartner, Laura Bellariva, får tilgang til det beste utvalget av sko og kunder. Akkurat nå preges kolleksjonen til Laura Bellariva av trendy knehøye boots til kule western-inspirerte ankelstøvler. I tillegg finnes populære boots med alt fra spiss til firkantet tå. Du finner også et bredt utvalg av trendy plattform-boots og boots med høy hæl. Kolleksjonen er preget av klassiske farger som sort og mørkebrun, men du finner også mer utradisjonelle boots-farger som beige og hvite. Så ta en kikk på alle våre favoritter fra Laura Bellariva her på siden og oppdater skogarderoben din.


Ekte italiensk kvalitet


Det er ingen hemmelighet at Italienske sko har rykte på seg for å bli sett på som de beste skoene i verden. Fra Italias omfattende historie innen skinnsoling til lidenskapen for ekte håndverk, er italienske sko kjent for sitt håndlagde skinn, presisjonssømmer, holdbarhet og eleganse. Laura Bellariva lever her virkelig opp til det som kjennetegner italiensk kvalitet. For denne skoprodusenten er kvalitet essensielt på hvert punkt i prosessen. I skoproduksjonen benytter de seg av den ikoniske solingsprosessen som gir skinn et glatt utseende og et materiale av virkelig høy kvalitet.

I Laura Bellariva sin skokolleksjon er alle sko laget av 100 % skinn, og her legger de inn et stort stykke arbeid for å kunne tilby skinnsko av høyeste kvalitet i verdensklasse. De har siden de ble grunnlagt perfeksjonert håndverket og kan nå tilby skinn som er slitesterkt og langvarig.

Italiensk skinn er unikt, ikke bare på grunn av håndverksprosessen og generasjonene av garvere som har brukt århundrer på å perfeksjonere håndverket, men også fordi det er slitesterkt, langvarig og glatt. Med deres håndlagde skinn får du boots fra Laura Bellariva som er motstandsdyktig mot vann, behagelig og holdbart. I kombinasjon med deres sans for stil og lidenskap for mote vil du få et par boots som virkelig scorer høyt på mote- og kvalitetsskalaen.


Handle boots fra Laura Bellariva hos Miinto


Hos Miinto har vi et nøye utvalgt sortiment av boots i høy kvalitet fra Laura Bellariva. Når vi skal velge ut samarbeidspartnere og kolleksjoner som vi skal fremme på nettsiden vår, legger vi ned mye arbeid for å kunne tilby våre kunder produkter av høy kvalitet fra merker som brenner for mote. Derfor kan du være sikker på at du vil bli fornøyd når du handler hos oss, samtidig som du vil få kvalitetsfulle motevarer som du vil ha glede av i mange år framover, og som vil få deg til å se fantastisk ut når du har dem på!

 

Fjern alle filter

Laura Bellariva

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.