Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LUER OG HODEPLAGG TIL DAME

Når kulden kommer krypende, er det viktig å ha riktig klær og tilbehør for å holde seg varm. Derfor er luer og pannebånd et høyt elsket accessoir blant oss nordmenn. Hodeplagg brukes imidlertid ikke bare for å holde seg varm – de kan også beskytte mot solen, redde deg fra en ""bad hair day"" eller rett og slett sette prikken over i-en på antrekket ditt.


Bredt utvalg av farger og varianter


Hos oss finner du et bredt utvalg av hodeplagg til dame. Her finner du alt fra stilige capser og elegante hatter til varme luer og pannebånd. Velg mellom et hav av ulike farger og mønstre, og finn den modellen som passer best til din personlige stil. Foretrekker du en anonym farge som grått, hvitt og svart, eller ønsker du å gå for en fargesprakende rosa eller oransje variant med stilig mønster? Valget er ditt!


Hodeplagg for all slags bruk


Du kan bruke hodeplagg til mange ulike anledninger, avhengig av sesong og hva du skal. Det er populært å bruke en caps for å skape en sporty look, noe som også hjelper deg med å skygge for solen. Flotte hatter er et mer elegant alternativt til solbeskyttelse og som virkelig fremmer et sofistikert uttrykk. I de kaldere årstidene er varme og behagelige luer og pannebånd et must. De holder både de utsatte ørene og resten av hodet varmt, selv på de kaldeste dagene. La deg inspirere av vårt omfattende utvalg av hodeplagg til dame, og velg de modellene som du liker best.

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.