Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SPORT

En aktiv hverdag vil gi økt livsglede, mere overskudd og en sterkere kropp. Noen ganger er det ikke alltid like lett å komme seg opp av sofaen etter en lang arbeidsdag, men du har sikkert opplevd hvor deilig det er etter en fullført treningsøkt. Hvis du også vet at klesskapet er fylt med lekkert treningstøy og sportslige plagg, som både ser godt ut og er behagelig å ha på, så ender kanskje dørstokkmila opp med å bli enda kortere. Valg av treningstøy kan direkte påvirke ytelsen vår under trening. Ta en kikk på det store utvalget av treningsklær fra en rekke forskjellige merker her hos Miinto og opplev at du får et bedre utgangspunkt for å nå treningsmålene dine. Treningen blir enklere og morsommere med en utvidet sportsgarderobe! Det er alltid morsommere å trene hvis vi føler at vi ser bra ut. 


Gode sportsklær er viktig


Treningsklærne skal selvfølgelig hjelpe oss til å utfolde oss fysisk, men det er ingen tvil om at det ligger mye motivasjon og drivkraft i treningstøy man føler man ser bra ut i mens man trener.  Gode treningsklær kan også ha praktiske funksjoner: De kan holde oss varme, ha en avkjølende effekt, støtte de riktige stedene eller beskytte oss på forskjellige måter under forskjellige aktiviteter. Det er som kjent ingenting som heter dårlig vær, bare dårlige klær. Hvis du har lyst til å trene, så skal i hvert fall ikke klærne hindre deg i det – uansett vær eller manglende motivasjon! Her hos Miinto finner du et stort utvalg av klær som passer til alle mulige treningsformer og alle mulige værtyper. Har du lenge drømt om å være en som løper ute om vinteren eller være den som sover ute i telt og bestiger fjelltopp etter fjelltopp om sommeren, men ikke hatt de riktige klærne, så har du muligheten til å endre på dette her og nå. 


Trening og sport er en livsstil


Trening, uansett om det handler om å bygge muskler, få bedre kondisjon eller rett og slett bare være i god form, er ikke noe som bare hører til i et treningsstudio. Fysisk utfoldelse er noe man like gjerne kan gjøre utendørs som innendørs, alt etter hvilken form for trening man er interessert i. Trening er ikke bare viktig for å holde seg sunn og frisk, det er rett og slett en livsstil. Derfor skal treningsklærne også gjerne reflektere dette. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av treningsklær fra mange forskjellige uavhengige butikker rundt omkring i Norge. Hos oss kan du blant annet finne tilbehør, jakker, bukser, shorts, treningstights, strømper, sko og mye mer som er designet for å passe til din livsstil, uansett hvilke omgivelser du trener i. Dette hjelper deg til å trene mer, hardere og mer effektivt, slik at du kan nå dine mål. I tillegg til å gi deg et bedre eller stiligere utseende, er det som sagt mange fordeler med å bruke riktig treningstøy, tilbehør og sko, som kan variere avhengig av design og materiale. Man skal ikke undervurdere effekten tøyvalget kan ha – ikke bare på helsen, men også ens psykiske velvære og generelle humør. 

I tillegg til ulike kosttilskudd for å forbedre ytelse og trening, kan du også gjøre det lettere for deg selv med riktig tilbehør som for eksempel caps, luer, belter, pulsklokker eller sportsarmbånd til mobiltelefonen. Du kan også sørge for at du føler deg mer komfortabel og ikke blir for varm eller kald under trening med et par gode treningsbukser, tights eller shorts. Du kan også gjøre restitusjonstiden til en drøm ved å gå til innkjøp av kompresjonstights og strømper. Disse kan være med på å øke oksygeninntaket og forbedre blodsirkulasjonen. Hvorfor ikke toppe det hele med å ha en urban og klassisk stil med hjelp av en hettegenser, tanktopp eller en kul T-skjorte, som også kan være med på å gi større bevegelsesfrihet? Treningsklær kan gi deg mange fordeler når det kommer til å trene bedre og mer effektivt. Det finnes uendelig mange måter man kan kombinere treningsklærne på for å få den stilen man gjerne vil ha, og som man føler seg komfortabel i.

Treningsklær behøver heller ikke utelukkende å bli brukt til trening. For mange er et sportslig utseende like mye noe de ønsker å ha til hverdags, og det trenger ikke å bety at man ikke ser gjennomført og representabel ut. Har du noen gang prøvd å kombinere noen lekre og komfortable yogatights med en ekstra stor blazer? Eller en sportslig collegegenser med noen stilige dressbukser? En enkel yogaoverdel vil også være perfekt å kombinere med et lekent sommerskjørt og noen flotte sandaler. Ikke vær redd for å eksperimentere!

Noen ganger kan det virke som en umulig oppgave å finne treningsklær som passer perfekt, men når du først finner treningsbhen som gir brystene akkurat nok støtte når du løper, uten at den føles for stram, eller tightsen som ikke siger ned når du skrur opp for tempoet, så er det ingen vei tilbake! Lek med farger eller kjør en minimalistisk linje, det er helt opp til deg.  Det viktigste er bare at du finner klær som gir deg treningslyst og treningsglede. For å øke sjansen for dette har vi gratis frakt når du kjøper for over 499 kr og alltid fri retur innen 14 dager. På den måten har du muligheten til å prøve deg frem og finne de perfekte treningsklærne for deg. La Miinto hjelpe deg med å finne din indre sportsperson og gi din aktive hverdag det lille ekstra i form av noen nye, flotte treningsklær fra de fantastiske merkene vi forhandler. God trening!

Side 1 Av 22

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.