Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MOKKASINER TIL DAME

Leter du etter noe komfortabelt og stilig å gå med? Da vil vi gjerne få lov til å anbefale mokkasiner! Det er vel nesten ingenting som er mer komfortabelt enn et par myke og komfortable mokkasiner, og her finner du et stort utvalg.

Mokkasiner er det perfekte valget når du skal ha på deg et par sko om våren eller sommeren. De finnes i et utall av former og modeller, og det er garantert et par mokkasiner til enhver smak og anledning. Mange vil nok si at de er indianerinspirerte, noe man nok bare må nikke og si ja til, i hvert fall hvis man sammenligner de med lignende småsko som de maritime seilerskoene. De er som oftest laget av skinn, og utgaver med brunt semsket skinn, utvendige sømmer og lærlisser gir unektelig en indiansk amerikansk stil.


Damemokkasiner


Skoene gir likevel mer enn bare assosiasjoner til indianere. De bidrar nemlig også til en avslappet stil, spesielt hvis du kombinerer skoene med et par jeans og en lekker skjorte. Dette er en perfekt hverdagsstil, men også en stil som passer godt når du skal ut på byen med venninnene dine. Prøv også å kombinere mokkasiner med et dongeriskjørt og en liten jakke, så får du et flott og romantisk uttrykk de fleste fyrene vil falle for – her skal det ikke så mye mer til, før venninnene dine vil bli skikkelig misunnelige.

Du kan selvfølgelig kombinere skoene med strømpebukser, alt avhengig av humør, men om sommeren er skoene fremragende til å rette fokus mot de feminine benene og solbrune føttene dine. Skoene sørger også for et slags stilig bohemeutseende! De lette, lysebrune mokkasinene er fullstendig enestående til et avslappet hverdagsantrekk, spesielt når våren er på vei.


Få et fasjonabelt bohemeutseende


Det finnes utrolig mange varianter når det gjelder damemokkasiner, slik som det også gjør for herrer – men det er tross alt mer å velge mellom for damene. Du kan for eksempel få varianter som er lave støvler. Disse modellene er fantastiske når du vil ha et avslappet og fasjonabelt høstantrekk med jeans, skjorte og en ekstra stor ullponcho. Du kan med andre ord style og kombinere mokkasiner med alle mulige andre plagg, og til alle årets måneder.

Om vinteren passer de ikke alltid så godt, spesielt dersom det skulle komme mye og da kanskje spesielt våt snø – men da passer de kanskje enda bedre som gode og behagelige tøfler når du skal gå rundt der hjemme. Dessuten finnes det mange små modeller som passer perfekt i vesken når man skal på fest eller på besøk til venninnene. Høyhælte sko fyller tross alt mer i veska, og det skal jo også være plass til så mye annet man trenger i den.

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.