Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKO FRA GANNI

I et par sko fra Ganni er du helt med på trenden. Ganni sko er kjent for å ha et minimalistisk uttrykk, men de er ikke redde for å leke med farger og mønster. Så med et par sko eller støvletter fra Ganni kan du gi antrekket litt ekstra kant.

Ganni er et familieeid motehus og som ble grunnlagt i år 2000 i København. Det startet med T-skjorter, men har siden utviklet seg til en komplett kolleksjon. Ja, du kan faktisk kle deg i Ganni fra topp til tå, innerst til ytterst. Gannis design appellerer til den motebevisste kvinnen som gjerne vil kle seg med stil, men også være litt unik.


Ganni-sko til enhver anledning


I sko fra Ganni kan du gå direkte fra jobb til fest. Skoene er designet på en måte som gjør dem ekstremt behagelige å ha på, på samme tid som de har både et trendy og elegant utseende. Det er derfor så mange kvinner velger sko og støvletter fra Ganni. 


Ansvar og miljø


Skoene fremstilles i materialer som gummi, lær og viskose og det blir lagt mer og mer vekt på at det er resirkulert materiale som brukes i produksjonen. Hittil har Ganni jobbet med 3 av FNs bærekraftsmål: Likestilling, ansvarlig produksjon og forbruk, samt klimahandling, og forpliktet seg til målene i UNFCCC, NPEC og GFA. De har også arbeidet med ansvarlige tiltak som inkluderer en tilbakekjøpsordning, utleieplattform og introdusering av mer sertifiserte, organiske og resirkulerte stoffer, og i de neste 3 årene har Ganni 44 mål som ble lansert i deres bærekraftsrapport fra april 2020.


«Klær og sko skaper folk»


Det er ingen tvil om at når man velger et par sko gra Ganni, så er det ikke helt tilfeldig. Ganni arbeider med tre grunnprinsipper: Ekthet, kvalitet og bevissthet, og det er nettopp det man signaliserer når man velger å gå med et par sko fra dette merket. Med et par kvalitetssko fra Ganni på føttene kan dagen bare starte. Bær Ganni med stolthet og en følelse av å høre til, men våg selvsagt å skille deg litt ut i mengden.   

Tilsynelatende ser skoene enkle og minimalistiske ut, men ved nærmere øyesyn, kan man se at de er fulle av detaljer. Det som er ganske karakteristisk er de kraftige sålene og den komfortable passformen. Er det et par resirkulerte gummistøvler som står på ønskelisten, eller har du forelsket deg i et par loafers? Uansett hva du velger, så er du en av mange som sverger til sko og støvletter fra Ganni. Det er ikke uten grunn at de selges i hele verden og at de ofte ses på den røde løperen til diverse premierer og andre store begivenheter. Se og bli sett i moteriktige designersko fra Ganni.

Kjøp dine nye sko her hos oss. Her finner du et bredt utvalg til konkurransedyktige priser. Dessuten tilbyr vi fraktfri levering på ordre over 499,–, samt 14 dagers fri retur.. Velkommen til en trygg og god handel hos oss.

Fjern alle filter

Ganni

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.