Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKO FRA MICHAEL KORS

Michael Kors er en anerkjent, amerikansk designer som er kjent for å designe klær, sko, tilbehør og parfymer til menn og kvinner verden over, noe han har gjort siden 1981. På denne siden kan du finne et bredt utvalg av Michael Kors-sko til kvinner. Michael Kors sine sko er kjent for å bli laget i god kvalitet og blir brukt av kjente personer som skuespilleren Sarah Jessica Parker. Ved å investere i et par av disse skoene, har du muligheten til å få litt mer luksus inn i garderoben din. Hva slags sko er du på leting etter?


Fra høye hæler til flate sneakers


Uansett om du er på utkikk etter et par flate sneakers som du kan bruke i hverdagen, eller om det er et par lekre sko med høye hæler du ser etter, så kan du finne det her hos oss. Uttrykkene og fargene er mange, noe som gjør at du kan velge et par etter behov og hvilket humør du er i. Dersom du ser etter et par elegante sandaler til sommeren, kan vi anbefale deg å velge et par gullfargete sandaler fra Michael Kors. Disse skoene tilfører eleganse til antrekket ditt og de kan brukes både til shorts eller til en pynta, gulvlang sommerkjole. 

Hvis du har en travel hverdag med mange gjøremål, kan du også finne et par sko fra Michael Kors som passer til deg. Prøv for eksempel hvite sneakers for et klassisk uttrykk som passer til alt. Eller invester i noen feminine ballerinasko som passer perfekt til et blyantskjørt. Om sommeren kan det også være behagelig med et par slippers. Med slippers fra Michael Kors, kan du stole på at disse er laget i god kvalitet og er behagelige å bruke. Bruk de sammen med en bohemsk strandkjole eller til noen luftige dongerishorts. Dessuten er de enkle å ha med i bagasjen når du skal på tur. 


Michael Kors-sko for enhver anledning


Det fantastiske med Michael Kors, er at han lager sko til enhver anledning. Om du skal på storbytur, ned på stranden, på fest eller ser etter noen nye hverdagssko, så har vi det her på siden. Skoene lages også i mange forskjellige materialer som skinn, lær og nylon. Noe som er viktig når man skal kjøpe nye sko, er å være bevisst om hva slag sko man liker å gå i og om man har noen spesielle behov. Det kan for eksempel være at du har hatt en fotskade som gjør at du bør bruke sko som gir deg litt ekstra støtte. 


Feminine og luksuriøse sko 


Skoene fra Michael Korts er feminine og luksuriøse. Finn dine nye sko fra Michael Kors her hos Miinto. Her kan du blant annet kjøpe sneakers, sandaler, høye hæler og ballerinasko fra dette amerikanske merket. Når du handler hos oss, får du dessuten gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Dersom du er i tvil om et kjøp du har gjort, da kan du returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Ta en nærmere kikk på vårt brede utvalg av Michael Kors-sko og finn dine neste favoritter. 

Fjern alle filter

Michael Kors

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.