Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SWEATSHIRTS TIL HERRE

En sweatshirt til fritidsbruk og sport behøver bestemt ikke å være trist og uinspirerende – snarere tvert imot. Alle de store motehusene har nemlig de senere årene begynte å designe moteriktige gensere i høy kvalitet uten å gå på kompromiss med design. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av sweatshirts fra alle de mest populære og kjente merkene.

En av de gode tingene med en sweatshirt og collegegenser, er at funksjonaliteten er på topp. Man får nemlig en stor bevegelsesfrihet og blir ikke irritert av dumme sømmer som klør eller lignende. Så ta en nærmere kikk på det store utvalget vårt her på siden og la deg bli inspirert til det neste kjøpet ditt. På den måten kan du bli moteriktig påkledd og sportslig til alt fra hverdager til fritid og fest. Det er mange forskjellige modeller å velge mellom, blant annet «crew neck». Denne modellen har en rund hals uten krage, og passer til absolutt alt og alle anledninger.


Lekre sweatshirts fra alle de store merkene


Som tidligere sagt, så har nesten alle de store motehusene kommet med deres forslag på hvordan moteriktige og komfortable gensere skal designes og fremstilles. Her hos Miinto har vi samlet noen av de aller beste og lekreste modellene fra de mest etterspurte motemerkene, og derfor kan du bare lene deg tilbake og kikke nærmere på sweatshirts på nettet. Mens du sitter der hjemme i sofaen og surfer, så kan du velge mellom det aller ypperste når det kommer til design, kvalitet, komfort og funksjonalitet.


Stort utvalg av sweatshirts


En av årsakene til at sweatshirts har blitt så populært i moteverden de siste årene, er på grunn av det lekre sportslige og avslappede utseendet klesplagget kan tilføre ethvert antrekk. Bruk den utenpå T-skjorten, eller sleng den over armen eller skuldrene for å oppnå en avslappet stil. Kombiner den eventuelt gjerne med et par stilige og fargerike sneakers for å fullføre den friske og sportslige stilen til punkt og prikke. En sweatshirt kan dessuten brukes til både dongeribukser, chinos og shorts, og det er nærmest ingen begrensninger på hvor mange kombinasjonsmuligheter som finnes. Når du ser på det store sortimentet vårt, så innser du fort at det er mye man skal ta stilling til. Utvalget er nemlig så stort, at det kan være vanskelig å bestemme seg. Skal du for eksempel ha en sweatshirt med glidelås? Skal den være fargerik eller mer diskret? Skal det være trykk eller mønster på, eller skal designet holdes helt enkelt? Hva med en hettegenser? Som du sikkert skjønner, så er utvalget stort og variert, men det er jo kun en fordel siden du dermed har større sjanser for å finne en sweatshirt som passer perfekt til deg og din stil.

Side 1 Av 51

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.