Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LØPESKO

Å finne de perfekte løpeskoene, kan for mange være en vanskelig og uoverskuelig oppgave. Heldigvis så har vi gjort det enklere for deg, for på denne siden har vi samlet sammen et variert utvalg av løpesko til både kvinner og menn. På ett sted kan du nå lettere finne de perfekte joggeskoene som passer for akkurat deg og din stil. Hos Miinto har vi løpesko fra nåtidens mest anerkjente og førende merker. Kvalitet, komfort, funksjonalitet og stil, er derfor blant stikkordene du kan finne her på siden. Før du går i gang med jakten på dine nye sko, gjenstår det bare å stille seg selv et spørsmål: Hvilke joggesko mangler i din garderobe? 

 


Herrer som damer finner her løpesko i forskjellige stiler og farger 


Uansett om du liker dine løpesko enkle, sportslige, unike eller klassiske, så kan du finne det her på denne siden. Dersom du har en klassisk stil og elsker enkle sko som passer til alt, kan vi anbefale deg å velge et par hvite joggesko. Disse fremstår tidløse og er alltid stilriktige. Hvite joggesko passer derfor så og si til alt. Bruk de på en deilig joggetur i skogen, eller sammen med et par jeans i hverdagen for et sportslig utseende. En ting er sikkert med hvite joggesko, de er alltid en sikker vinner.

Om du er av typen som elsker at skoene er det som tiltrekker seg mest oppmerksomhet ved antrekket ditt, kan vi anbefale at du velger et par i en kraftig farge som for eksempel rosa, blå eller gul, og gjerne også med et iøynefallende mønster. Her kan du med fordel gå for et par med en morsom og annerledes form, for eksempel fra det spanske merket Balenciaga. Dette merket er kjent for sitt futuristiske, modige og relativt unike utseende. Med et par damejoggesko fra dette merket, er det garantert at skoene er i fokus. 


Velg joggesko etter behov og formål


Når man er på utkikk etter et par dame- eller herrejoggesko, er det viktig at man tenker over hvilke behov man har, hvilken passform man gjerne ønsker at skoene skal ha og hvilket formål man skal bruke de til. Skal du bruke joggeskoene til langdistanseløp, er det derfor viktig at skoene også er laget til nettopp dette. Kanskje du leter etter et par nye fotballsko? Da er det også viktig at du kjøper et par som passer til ballspill på fotballbanen. Merk også etter og bli kjent med deg selv og hva slags passform du liker at skoene har. Foretrekker du at løpeskoene sitter tett på føttene dine? Eller liker du bedre om det er litt mer plass? Dette er spørsmål som er smarte å ha tenkt gjennom før du kaster deg over et par nye sko.

Det å merke seg hvilke behov man har, og hva som er viktig når det kommer til sko, vil gjøre jakten på dine nye løpesko mye enklere.


Bruk løpeskoene både i hverdagen og til fest 


Her har vi alt fra hvite til røde joggesko fra moteriktige og dyktige designere av disse sportslige skoene. Vi kan f.eks. nevne merker som Balenciaga, Axel Arigato, Endurance, Adidas, Nike, Asics og mange flere. Disse skoene kan du bruke til en løpetur, eller du kan gi antrekket ditt en ekstra sportslig utstråling ved å bruke de i hverdagen eller når du skal på fest.

For det å bruke joggesko på fest er en trend som føttene våre setter stor pris på. Det betyr at du kan danse hele natten lang, og samtidig ha det komfortabelt. Derfor er det gull å ha noen gode, fine par med løpesko i kolleksjonen din slik at du kan rullere ut i fra både anledning og humør.


Få best mulig utbytte av treningen med gode løpesko


Om du er glad i å løpe, er du sikkert allerede klar over at det å ha gode løpesko er helt essensielt for å få en god løpsopplevelse. Det er også svært viktig for å unngå skader i både knær og rygg. Det å ta hensyn til hvilken type trening du skal utføre i jakten på et nytt par med løpesko er derfor svært viktig.

Skal du løpe på asfalt er det ekstra viktig med en sko med god demping for at knærne dine skal overleve turen. Om du løper i variert terreng, trenger du kanskje en sko som gir ekstra godt grep i tillegg til god støtte.


De perfekte fotballskoene


Om du driver med fotball er det viktig med de perfekte fotballskoene. De som gjør at du kan spille i timevis uten problemer. Vi har heldigvis et stort, variert utvalg av fotballsko fra anerkjente merker som du vil se på denne siden, hvor du garantert vil finne et par som faller i smak.

Myke, komfortable og slitesterke fotballsko er en nødvendighet for alle som driver med sporten. Her kan du velge og vrake blant farger og fasonger, samt hvilket underlag de skal kunne brukes på. Du får den ultimate klassikeren blant fotballsko, som er svarte og hvite, men også i andre farger som både gull, rød og orange. Her kommer det enkelt og greit bare an på hva du selv foretrekker.


Utvalget er stort, valget er ditt


Utvalget av løpesko som du finner på denne siden er stort, og hvilket par du ender opp med er helt og holdent opp til deg. Vi vil anbefale deg å lese beskrivelsen av skoene du trykker deg inn på før du trykker de hjem. Vær sikker på at skoene oppfyller dine krav og dine behov, slik at du blir så fornøyd som overhodet mulig. Vårt mål er at du skal bli fornøyd med dine splitter nye løpesko, slik at du får stor glede av dem i mange år fremover. 

Gå på oppdagelse i vårt brede utvalg av dame- og herreløpesko. De som passer best til deg er kun noen museklikk unna. 

 

 

 

 

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.