Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTAGE VESKER

For veldig mange kvinner er vesken den siste og viktige detaljen som får ens uttrykk til å bli helt perfekt. En flott Vintage-veske kan løfte antrekket opp til helt nye høyder, og det er nettopp derfor mange kvinner har en solid samling av vesker i skapet. Her hos Miinto finner du også en god og stor samling vintage-designervesker fra alle de store og kjente motehusene i verden.

Hvis du mangler litt ekstra glamour når du skal på fest, så er det bare å piffe opp antrekket med en lekker veske, og så kan selv det enkleste antrekket plutselig bli det perfekte antrekket til den helt store festen. Det er med andre ord ingen skam i å ha en solid samling av vesker i skapet, fordi de kan være med til å endre stilen og utseendet ditt fullstendig. Med en flott vintage-veske eller to, har du alltid en veske til ethvert antrekk og enhver situasjon.


Hvilken vintage-designerveske skal jeg velge?


Hvilken veske du skal velge avhenger selvfølgelig av hva den skal brukes til. Til de store festene er det opplagt å bruke en fin «clutch» som passer med skoene dine. Det gir et elegant og gjennomarbeidet utseende fra topp til tå, og med en «clutch» er det er ingen stropper som kommer til å stjele fokus fra for eksempel kjolen din. Hvis du derimot er på utkikk etter en veske til hverdagsbruk, så kan det være en god idé å gå etter en skulderveske som er både praktisk og lett å ta med seg på farten.

På den måten har du fortsatt begge hender ledige til innkjøpsposer, kaffen på farten og mobiltelefonen. Denne vesketypen er altså en fornuftig hverdagsveske, og hverdagen blir både stiligere og flottere med en vintage-designerveske du kan bruke til alle de hverdagslige tingene. Hvis du velger en veske i et stilrent og relativt enkelt design, kan du bruke den hver eneste dag. Det forenkler hverdagen, for du behøver så ikke å pakke om veska fra dag til dag.


En vintage-designerveske på farten


I tillegg til at vesken kan være med på å heve utseendet ditt til nye høyder, så er det jo først og fremst et praktisk tilbehør som gjør det lett for deg å ta med deg det du trenger på farten. Når du velger en vintage veske, så skal du altså tenke gjennom hva du skal bruke den til, og hva det skal være plass til. Hvis du skal ha en veske til festen, så er det sannsynligvis nok om det er plass til litt sminke, pung, nøkler og telefon.


Velg mellom mange vintage-vesker her på siden


Noen ganger trenger man en ny veske, og noen ganger vil man gjerne bare ha en ny veske – og det er heldigvis helt i orden. Uansett hva årsaken er til at du nå kikker på vintage-designervesker, så finner du helt sikkert en god løsning i sortimentet her på siden. Her er det nemlig litt for enhver smak og til ethvert behov. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at du kommer til å elske den nye vesken din – uansett hvilken modell og hvilket merke du velger.

Side 1 Av 518

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.