Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTAGE SMYKKER

Hvis du er på utkikk etter smykker, så har du kommet til den helt riktige siden. Her har vi nemlig samlet et fantastisk utvalg av vintage-smykker fra alle de største og mest kjente smykkedesignerne i hele verden. Her kan du finne smykker fra blant andre Gucci, Hermés, Christian Dior, Fendi og Chanel, for bare å nevne noen få utvalgte.

Det er ingenting som kan uttrykke personligheten din som smykker, og det er heller ingenting som kan fullføre antrekket ditt som et par vintage-øredobber, -halskjeder, -armbånd eller andre smykker. Vi elsker simpelthen flott tilbehør, og derfor har vi et fantastisk sortiment av glitrende og glødende vintage-smykker her på siden. Smykker er et personlig valg, og spørsmålet er bare, hvilke velger du?


Smykker er alfa og omega


Når du tar en nærmere kikk på utvalget vårt av vintage-smykker, så ser du fort at de aller mest populære og kjente designerne og motehusene er representert. Det er virkelig ingenting som kan gi antrekket ditt det lille ekstra som et lekkert smykke. Ta for eksempel på deg et halskjede, så vil den toppen du har på deg føles mye flottere med en gang. Ta på deg et par flotte øredobber i tillegg, og kanskje en ring, så har du et fullendt, elegant og klassisk antrekk. Smykker er ganske enkelt alfa og omega i enhver stilbevisst og moderne garderobe. Ta en kikk rundt i kolleksjonen og finn de modellene som er helt perfekte for deg og din stil.


Mange forskjellige design


Det store sortimentet vårt av vintage-smykker inneholder selvfølgelig også vintage-øredobber. De finnes i mange forskjellige modeller og design som helt sikkert vil være med på å forbedre antrekket og stilen din. Runde, lange, glitrende, enkle – ja, utvalget er bredt og stort, og det er kun dine personlige preferanser som setter rammene. Øredobber kommer i utrolig mange forskjellige modeller og former, så man finner en modell til enhver anledning og stil der også.


Ta vare på vintage-smykkene dine


Det er viktig at man passer på smykkene sine. Det kan tross alt dreie seg om en ganske stor investering, og det ville derfor være ergerlig hvis du ikke kunne få glede av dem i mange, mange år, og helst livet ut. Hvis du gjerne vil at smykkene dine skal holde seg fine lenge, er det viktig at du oppbevare dem på en god måte. Dessuten er det også en god idé å gå over dem med en fuktig klut i ny og ne. Husk at det sliter på smykkene hvis du har de på for eksempel i badekaret eller i dusjen, og hvis du rengjør smykkene dine regelmessig, vil de kunne beholde sin flotte glans lengre. Hovedpoenget med flotte vintage-smykker er jo at de skal kunne gi deg litt ekstra glød.

Side 1 Av 114

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.