Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RYGGSEKKER OG TURSEKKER

Her hos Miinto kan du også finne din neste tursekk eller ryggsekk. Vårt store utvalg vil kunne garantere at du finner noe som passer deg og dine behov, uansett om det skulle være behov for en romslig og solid tursekk til fjellturen, en praktisk og fin sekk til skolehverdagen, eller en litt stiligere sekk du kan bruke til urbane utflukter og hverdagslige formål. En ryggsekk er ikke bare en praktisk oppbevaringsmulighet. En god ryggsekk eller tursekk sørger også for at du skåner ryggen, skuldrene og nakken din fra unødvendig belastning i hverdagen ved å distribuere vekten godt. Vi har kjente, kvalitetstunge merker som sveitsiske Mammut, norske Bergans, amerikanske Patagonia og norske Jotunheim. Dette er merker kjent for å lage fantastisk turutstyr i upåklagelig kvalitet, noe som vil sørge for at du finner den perfekte tursekken. Plassering av lommer, skulderstroppenes utforming og valg av materiale, alt er nøye gjennomtenkt, og du finner høy kvalitet på alle nivå. For den mer stilbevisste har vi klassiske og trendbevisste merker som svenske Fjällräven og danske Rains. Dette er merker som forener høy kvalitet med et gjennomtenkt og mer moderne design, noe som har blitt utrolig populær blant folk flest. 


En god tursekk


En god tursekk skal kunne romme mye uten å være bulkete og upraktisk. Her hos Miinto har vi valgt ut de beste tur- og ryggsekkene. Disse spenner mellom størrelsene XS–XL, samt 30–35 l. Når du skal velge en ny tursekk, da er det viktig å ta stilling til hva den skal brukes til og hvor mye plass du vil få behov for. Våre tursekker et utstyrt med praktiske løsninger som vil gjøre din neste tur til en enklere opplevelse. Den allmenne turgleden går aldri av moten, og det er derfor utrolig viktig å ha det riktige utstyret på plass. Dette ønsker vi hos Miinto å hjelpe deg med, så uansett hvilken tursekk eller ryggsekk du ender opp med å velge, så kan du være sikker på at det er en av de beste sekkene på markedet du har kjøpt. 


Noe til både fargeglade og minemalister


Har du tenkt noe på hvilket utseende tursekken skal ha? Går du opp i design eller er det viktigste for deg at sekken skal føles komfortabel og være funksjonabel. Sekkens kvalitet vil aldri gå på kompromiss med utseende og det ene utelukker selvfølgelig ikke det andre. Du kan derfor velge blant alle våre tur- og ryggsekker, vel vitende om at du får det beste av det beste. Vi har et stort utvalg tursekker i de sprekeste fargene – sekker som vil passe perfekt for deg som er litt leken og glad i å skille deg ut. Lilla, marineblå, sjøgrønn, turkis, rosa, rød, gul og grønn er bare noen av fargene vi kan tilby. Er du en som foretrekker et mer nøytralt utseende, så finnes det også et stort utvalg av tursekker og ryggsekker i forskjellige nyanser av hvit, sort og grå. Det viktigste er at du finner en sekk som passer deg og dine behov. Vi hos Miinto håper vi kan være med på å gjøre alle dine fremtidige turer litt mer behagelige, praktiske og morsomme. Vi tilbyr 14 dagers fri retur, slik at du enkelt kan teste deg frem til hvilken tursekk eller ryggsekk som er den perfekte sekken for deg.  

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.