Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TURBUKSER

Elsker du friluftsliv og det å være utendørs? Eller er du kanskje litt nysgjerrig på det å oppdage den flotte naturen som Norge har å by på? Uansett hva som er din situasjon, så er en god turbukse en veldig lur ting å ha i garderoben sin når man bor her i Norge. Turbuksen vår er nemlig utrolig kjærkommen når man skal være utendørs. Den tåler mer enn våre vanlige bukser, holder bedre for varmen og er spesielt laget for å være ute. 

 

Vi i Miinto samarbeider med lokale og selvstendige butikker over hele landet, og har æren av å kunne tilby deres utvalg av turbukser på nett via vår nettbutikk. Det er nettopp også derfor at vi har et så utrolig stort og godt utvalg av turbukser i høyeste kvalitet. Her på denne siden har vi samlet sammen hele utvalget av dette plagget på ett og samme sted i én stor oversikt. Dermed er det veldig enkelt for deg å bare bla deg gjennom utvalget vårt, lese om de forskjellige modellene og finne den buksen som passer aller best til det du skal bruke den til på dine eventyr utendørs. 


Turbuksen – en nødvendighet i norsk natur


Friluftsliv, turer i skog, mark og fjell og norsk natur er noe de aller fleste nordmenn setter svært stor pris på. Vinter som sommer er vi ivrige etter å komme oss på hytta, dra på fjellet eller ta oss en tur inn i marka for å nyte det Norge har gitt oss. Vi er stolte av naturen vår, og det har vi all grunn til. Den norske naturen kan selvsagt også være hardfør, og det krever noe helt unikt av de klærne vi har på oss. Vi er vel tross alt også oppdratt til at «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær». 

Turbuksen er et av de plaggene som vi tenker på når vi skal ha «gode klær» og ikke «dårlige klær». Den er et høyt elsket plagg for nordmenn. Det er nemlig et plagg som vi anser som en nødvendighet i garderoben til alle oss som ønsker å benytte seg av det landet vårt er aller mest kjent for – den vakre, storslagne, men også tøffe naturen vår. 

Enten man så skal på langtur i fjellet over flere dager, på en topptur eller bare en kortere søndagstur med familie eller venner, så er det veldig viktig å være riktig kledd. For vi har vel også alle opplevd det å ikke ha på de rette plaggene når vi har vært ute. Det kan bli vått, kaldt og ubehagelig – men med en god turbukse og det rette utstyret, så er vi forberedt på en fantastisk naturopplevelse uansett hva dagens eventyr byr på. 


Turbukser i høy kvalitet


Her hos oss i Miinto kan du finne et stort og bredt utvalg av turbukser fra en rekke kjente produsenter som er kjente for å lage gode klær for friluft og natur. Her på denne siden finner du derfor alt fra helt enkle bukser og turshorts for de korte turene om sommeren, til de mer robuste og varme variantene som kan brukes selv på de kaldeste vinterdagene på fjellet. 

Det er i tillegg viktig at du husker å bruke ull innerst i de kaldeste sesongene her i Norge, da det vil gi det beste grunnlaget for turbuksen din, sånn at du får mest mulig ut av den. Felles for alle du finner her på denne siden er at de alle sammen er produsert av kvalitetsmerker som vet hva de gjør – dermed kan du være helt sikker på at du får en turbukse som varer i mange år, og som du får stor glede av når du er ute på tur. 


Både stilige og praktiske turbukser


Det er ingen tvil om at disse buksene er designet med egenskaper som gjør dem praktiske å bruke når man er ute på tur. Det betyr imidlertid ikke at en moteriktig stil skal gå på bekostning av komforten. Tvert imot, dagens turbukser er så stilige at de i mange tilfeller også kan brukes til hverdags.

For det å ha på seg turtøy har nærmest blitt en helt egen stil, og ses på kjente moteikoner verden over. Det gir et sportslig uttrykk, og er mer behagelig enn å ha på seg en trang jeans og en tettsittende genser. Derfor er ikke disse buksene lenger forbeholdt tur i norsk natur. Det er også mer enn innafor å bruke i hverdagen, enten er det er på jobb eller på en handletur i byen. Kombinerer du turbuksen med en hettegenser, og et par hvite joggesko vil du se sportslig ut til enhver tid.


Tenk på egne behov


Når du skal velge den perfekte turbuksen for deg, er det først og fremst viktig å tenke på hvilke behov du har. Hvor og hva du skal bruke den til er med på å bestemme hvilken type du burde gå for. I tillegg kommer preferanser angående snitt, passform og farge. For som du ser på denne siden er utvalget av turbukser så stort at du nærmest kan få en som er helt skreddersydd til deg og dine behov.

Spørsmål du burde stille deg selv før du avgjør hvilken bukse du går for kan være for eksempel om den skal være varm, vindtett, vannavstøtende, enkel å bevege seg i, lett synlig eller om den skal gå i ett med naturen. Har du et klart svar på dette, vil jakten på den perfekte turbuksen blir langt enklere.


Fine turbukser til å bruke på jakt


Er du glad i å jakte, er du kanskje på utkikk etter en turbukse du kan bruke på jakt. Da har du kommet til rett sted, for her hos Miinto tilbyr vi et bredt utvalg av fine turbukser du kan bruke på nettopp jakt. Det aller viktigste når det kommer til klær du skal bruke på jakt, er at det går i ett med naturen. Derfor er fargevalget enkelt i denne kategorien.

Det er også viktig å tenke på hvilket materiale du ønsker buksen din i, for om du jakter på høsten er det kanskje viktig at buksen er både varm og vannavstøtende, i tillegg til praktisk og behagelig. Du vil finne flere flotte bukser i riktige jakt-farger, med flere lommer som du kan oppbevare alt du trenger å ha med deg, her på denne siden.


Den kortere varianten


Det er lite som er så deilig som å legge ut på en deilig gåtur i finværet midt på sommeren, enten det er på fjellet eller i skogen. Da kan det fort bli for varmt med en bukse, selv her i Norge. Dette har designerne tatt høyde for, og derfor produserer de ulike turbuksene i kortere varianter. Noen er knelange, andre stopper på låret. Men selv om de er korte, har de likevel alle de gode kvalitetene som du finner i buksene. Den eneste forskjellen er rett og slett lengden på bena, slik at du slipper å smelte i den stekende solen.

Om du foretrekker den korte eller den lange varianten, eller kanskje begge deler slik at du har en turbukse til alle årstider, er opp til deg. Hos oss finner du det meste, alt fra klassiske, svarte modeller til knallrosa varianter som gjør at du virkelig skiller deg ut i mengden. Hva passer best til din personlige stil? Finn din favoritt på denne siden og bestill hjem din nye turbukse i dag – så er du klar for nye eventyr.

 

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.