Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JAKKER OG KÅPER TIL DAME

En jakke er et av de klesplaggene man legger mest merke til og som preger stilen din mest. Uansett om du skal ha en liten og nett damejakke til sommerperioden eller en varm ytterjakke, så er det viktig at de matcher hvem du er. Se nærmere på utvalget vårt og finn en jakke som passer perfekt til deg.

Når de kalde månedene begynner å nærme seg, er det nødvendig med en god og varm jakke. De fleste har både en overgangsjakke i garderoben til høst- og vårmånedene, og en vinterjakke som kan finnes frem når det blir skikkelig kaldt. Hos Miinto finner du alle slags jakker, og vi har modeller fra alle de mest populære og anerkjente merkene i sortimentet vårt.

 


Jakker er så mangt


Leter du etter en ny damejakke, så har du kommet til det helt riktige stedet. Uansett om du helst vil ha en dunjakke, dongerijakke, skinnjakke eller frakk, så finner du det her på siden. Selv om jakken brukes utenpå de andre klærne dine, er det veldig viktig at den fungerer sammen med resten av antrekket ditt. Den skal gjerne ha den samme stilen som de klærne du har på under jakken, spesielt hvis du ofte går med åpen jakke. Det gjelder spesielt når det kommer til skinn- og dongerijakker. I tillegg til å være et praktisk plagg, kan en damejakke piffe opp antrekket ditt og tilføre det litt ekstra kant. Kle deg for eksempel i en flott sommerkjole og ta på den nye skinnjakken din utenpå. På den måten sørger du for et både feminint og rått uttrykk, i tillegg til at du er varm og god når temperaturen faller. En annen mulighet er å tilføye en fargerik ytterjakke til vintergarderoben din. Samtidig som du holder deg god og varm, tilfører du ekstra liv til garderoben din. Her på Miinto har vi jakker fra populære premium brands som Balenciaga og Cedrico. 

 


Damejakke til alle årstidene


Det norske været kan by på litt av hvert, og det er vanskelig å vite om det blir en hard eller mild vinter, eller om våren melder sin ankomst tidligere enn forventet. Det som alltid er helt sikkert er at været kan skifte på et øyeblikk, og det er derfor viktig å ha en damejakke som passer til alle værforholdene. Du finner jakker til både de helt kalde og de mellomkalde dagene her hos oss, i tillegg til lette og tynne sommerjakker. Alle jakkene er laget i flotte og stilfulle design, slik at du kan gå ut døra både moteriktig og praktisk kledd på.

 


Ytterjakker


Varme jakker til damer kommer i en uendelig variasjon. Hvis du leter etter en desidert ytterjakke til de kalde vintermånedene, så er ull- og dunjakker noe for deg. Her er det spesielt de lange jakkene som går ned til under knærne som kan holde deg varm. Mange av ytterjakkene er dessuten utstyrt med praktiske hetter som kan brukes hvis det plutselig begynner å regne eller snø. De varmer også ørene godt og fungerer derfor også perfekt når det blåser kraftig. På den måten slipper du at lua eller hatten blåser av. De kan også være dekorative, og flere har påsatte pelskanter som både er praktiske og flotte å se på. Hvis den pelslignende kanten ikke er noe for deg, så kan de som oftest tas av og settes på etter behov.


Kle deg opp med en populær vest


Hold deg varm med fasjonable vester i utvalget av damejakker og -kåper hos Miinto. Varme vester har blitt et populært element i motebildet, og kjendiser og influensere sverger til dette moteriktige plagget. En vest er både stilfull og funksjonell fordi den gir armene mer bevegelsesfrihet, samtidig som den holder kroppskjernen varm. Vester er et morsomt motetilbehør for vinter og høst og bør finnes i enhver kvinnes garderobe. Når du trenger litt ekstra varme, men ikke ønsker å dekke til det stilige antrekket ditt med en jakke, da kan en stilfull vest være akkurat det du trenger for å fullføre et moderne utseende!

Vårt brede utvalg av vester er ideelt for å transformere ethvert antrekk til neste nivå. En flott vest kan tillate deg å bruke noe du ellers bare ville kunne ha på deg om våren eller sommeren langt ut i høst- og vintermånedene, og gir deg en flott mulighet til å skape spennende lag-på-lag-antrekk. Vester er allsidige nok til å kunne brukes med omtrent alt, og i vårt utvalg finner du en rekke modeller i et bredt spekter av farger, med både morsomme mønstre og dekorative detaljer. Uansett om du ønsker å kle opp et antrekk for å gjøre det mer egnet til jobb, eller du ønsker å kle det ned for et litt mindre formelt utseende, kan du oppnå stilen du ønsker med en nøye utvalgt vest. I utvalget her finner du vester fra merker som blant annet Camilla Pihl, Busnel og Fortini. 


Stilige boblejakker for kvinner


Med sin karakteristiske silhuett, varme materiale og allsidige hverdagslige styling er en boblejakke en nødvendighet i garderoben. Unn deg selv et luksuriøst fjær-og-dunstykke, eller velg en lettere variant med polyamid. For ekstra varme og et trendy design, sjekk ut våre jakkestiler til damer med hette med fuskepels. I Miintos utvalg av boblejakker finner du modeller fra anerkjente merkevarer slik som populære Parajumpers, Holzweiler, Moncler, Cederico og Mos Mosh. 

Skap et kontrastfylt antrekk og kombiner boblejakken med et par slanke bukser som vil gi en enkel og minimalistisk kleskombinasjon som både kan kles opp og ned. Style med dine favorittstøvletter, en lekker lue og en kul veske og du har et klassisk antrekk som vil holde deg varm og stilfull i vinterkulda. Ønsker du deg et ekstra trendy vinterutseende? Velg da gjerne en boblejakke med høy glans for en enestående og iøynefallende stil!


Jakker til enhver kvinne finner du hos Miinto 


Fullfør utseendet ditt for kjølige dager med vår kolleksjon av damekåper og -jakker. Elegante skreddersydde kåper og damejakker i ull eller Kashmir kombinerer varme med en elegant silhuett, mens forede jakker passer perfekt for mer uformelle dager. I vårt store utvalg finner du jakker som vil flattere kvinner i alle aldre og med alle slags kroppsfasonger. Hvis du leter etter kåper, vester eller jakker i små eller store størrelser, har vi mye du kan velge mellom. Hos Miinto er vi nemlig hele tiden opptatt av å tilby våre kunder et bredt spekter av varer fra våre nøye utvalgte samarbeidspartnere. Når du handler hos oss kan du være sikker på at vil finne noe for enhver stil, og bli fornøyd med kvaliteten. 

Hos Miinto mener vi i tillegg at mote skal være tilgjengelig, lekent og rimelig for alle. Vi samler derfor alle de nyeste trendene hver sesong, og tilbyr deg deretter et bredt utvalg av både hverdagslige jakker og kåper, og mer profesjonelle, luksuriøse modeller til spesielle anledninger.


Hva slags jakker og kåper for kvinner finner jeg på Miinto?

På Miinto kan du finne et bredt utvalg av jakker og kåper for kvinner. Vi har alt fra lette sommerjakker, elegante blazere, varme vinterjakker til trendy trenchcoats og tidløse skinnjakker.


Hvordan velger jeg riktig størrelse på jakken eller kåpen min?

Når du handler på Miinto, vil du finne en detaljert størrelsesguide for hvert produkt. Husk at størrelsene kan variere mellom forskjellige merker.


Kan jeg returnere en jakke eller kåpe hvis den ikke passer?

Ja, hos Miinto har vi en returpolicy som lar deg returnere produkter som ikke passer eller oppfyller dine forventninger.


Hvilke merker av jakker og kåper er tilgjengelige på Miinto?

Miinto har et stort utvalg av merker både lokale og internasjonale designere, inkludert Acne Studios, Burberry, Ganni og mange flere.

Side 1 Av 124

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.