Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKINNJAKKER TIL DAME

En rå og lekker skinnjakke kan være med til å fremheve den personlige og unike stilen din, og det er nok derfor skinnjakker er så populære år etter år. De finnes i utallige design, snitt og farger, og her på siden kan du finne den perfekte skinnjakken for deg.

De fleste tenker nok på den klassiske svarte skinnjakka når snakken kommer over på skinnjakker, men den klassiske skinnjakka er bare en av mange typer. Det finnes et hav av farger, design, materialer og detaljer til både menn og kvinner, og sortimentet bare vokser og vokser.


Skinn er ikke bare skinn


Her hos Miinto har vi et bredt utvalg av avslappede og rå skinnjakker. Det som kjennetegner en ekte skinnjakke er selvfølgelig at den er laget av skinn, men det er stor forskjell på hvilken type skinn jakkene er laget av. Du kan blant annet finne jakker som er laget av lam, sau og ku, i tillegg til myke og lekre semskede jakker. Felles for alle jakkene er at de blir mykere og flottere med tiden. Du kan enkelt vedlikeholde skinnjakken din med skinnolje og impregnering, slik at den kan holde seg flott i mange år fremover. Husk likevel også at skinnjakker ikke alltid er laget av skinn. Det kommer stadig flere og flere skinnjakker laget av kunststoff og andre etterligninger med en myk kvalitet og skinnlook. Du kan altså finne en falsk skinnjakke som ligner en ekte skinnjakke på en prikk.


Fra det maskuline til det feminine


En skinnjakke er et godt basisplagg til garderoben. Den er en god investering, siden den kan brukes år etter år. Skinnjakker blir faktisk bare flottere med tiden. Skinnjakken kan også brukes til både hverdag og fest, siden du kan sette den sammen med andre plagg på utallige måter. Det finnes mange forslag til hvordan man gjør det best, men det hele kommer selvfølgelig an på stilen din. Noen velger å style skinnjakken med svarte og hvite farger. Det gir et enkelt og rått uttrykk, og leder tankene hen på rock’n’roll på 50-tallet. Du kan også bruke skinnjakka med en fin og lys genser, eller med en bluse hvis du ønsker et mer feminint antrekk. De lyse og sarte fargene gir en god kontrast til det rå utseende som skinnjakker ofte har. Hvis du vil ha en gjennomført rå stil, så kan du bruke skinnjakka sammen med et par slitte jeans og et par lekre støvler.


Forskjellen ligger i detaljene


En liten detalj kan avgjøre om antrekket ditt utstråler hverdag eller fest. Sett for eksempel skinnjakka di sammen med en svart blondetopp, høye stiletter, stramme svarte bukser og røde lepper hvis du ønsker en festlook med et feminint streif. Detaljen med de røde leppene og de høye hælene kan få skinnjakken til å være den helt perfekte jakken på fest. Du kan også bruke skinnjakken din sammen med et skjørt, en blondebluse og høye hæler hvis du vil være enda mer feminin. Med andre ord så kan en skinnjakke kombineres alt etter behov, og kan være passende til enhver anledning.

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.