Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Ponchoer og caper til dame

Vi elsker simpelthen en poncho, og plagget har nå etterhvert blitt en lekker tilvekst til den varme vintergarderoben. De kommer i alle mulige former, materialer, farger og mønstre. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av ponchoer til enhver stilfull og motebevisste kvinne – uansett alder og stil.

En poncho er et feminint klesplagg som gir antrekket og stilen din en lekker og dragende effekt. Avhengig av hvilket design du velger og hvilken funksjon den skal ha, så passer en poncho til de aller fleste anledningene. En elegant og klassisk cape passer perfekt både når du skal være litt mer formell, men den gir også et feminint og eksotisk uttrykk når du skal på jobb. En regnponcho er uunnværlig når du skal på festival eller ut på vandretur, og en varm ullponcho er en naturlig del av garderoben når du skal på hytta. En poncho er med andre ord et særdeles allsidig plagg, og det er kanskje nettopp derfor vi ikke kan få nok av den.

Anvendelig poncho

Det er lett å gjenkjenne en poncho. Den har en kappelignende form med plass til hodet. Det draperte uttrykket gir deg et feminint uttrykk som samtidig kan varme deg på de kjølige dagene. Bruk den som en del av antrekket ditt om vinteren, eller som en jakke i de kjølige overgangsperiodene. En poncho passer dessuten perfekt til alle typer klesplagg. Hvis du gjerne vil ha et romantisk og varmt uttrykk, så er det bare å ta på seg en poncho sammen med en flott lue, stramme jeans og høye støvler eller støvletter. Så er det bare å invitere en du liker litt ekstra godt med ut på tur i skogen, og la høstens fargesprakende løvfall understreke romantikken som henger i luften.

En sikker vinner i garderoben

Når du kikker nærmere på det gode utvalget av ponchoer vi har samlet her på siden, så er det lett å la seg rive med. Du finner den nemlig i utallige forskjellige snitt, alt fra asymmetriske kanter til runde og myke buer. Du du kan også finne en regnponcho som passer perfekt til både festivalen og fjellheimen. Vi har med andre ord en poncho til enhver stil. Med en poncho kan du gi stilen din et lekket preg av bohemsk eleganse. Materialet som smyger seg om kroppen din vil gi deg et tilbakelent og elegant utseende. Stilen skifter og moten står aldri stille. Det gjelder til de grader også ponchoen. For tiden er det de de grå nyansene som er dominerende, men du finner også flotte, vakre og pulserende farger og enestående mønstre. Du finner også modeller som er åpne over brystet. Denne modellen er enkel å slenge over resten av antrekket, og gir deg ett lekkert lag-på-lag uttrykk. Hvis det er litt for kaldt på kontoret, så er det bare å kaste en av de svarte modellene over skuldrene. Så får stilen din en elegant vri med en flott poncho som enten er strikket eller laget av andre tekstiler. Det er et lekkert klesplagg som garderoben din ikke må gå glipp av!OPPDAG FLERE JAKKEKATEGORIER TIL DAME:

Anorakker

Blazere

Boblejakker

Dunjakker

Kåper

Parkas

Regnjakker

Skinnjakker

Filter

132 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2