Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VÅRJAKKER

På denne siden har vi samlet et fantastisk utvalg av vårjakker i ulike farger og fasonger til motebevisste kvinner som setter kvalitet og komfort høyt på listen. Du vil finne alt fra tynne til tykke jakker, enten du foretrekker korte eller lange. Er du mest glad i den klassiske, lange kåpen i nøytrale farger vil du finne mange å velge mellom her. Foretrekker du den fargeglade, som skiller seg ut i mengden, har vi også et bredt utvalg av ulike modeller som passer til deg og din smak. Utvalget er nesten uendelig, men vi har gjort det enkelt for deg å navigere ved å samle hele buketten av det beste vårjakke-verdenen har å by på, på en og samme side.


Vårjakker er lette jakker designet for å bli brukt i vår-sesongen. De kan komme i en rekke stiler, fra casual til formell, og er ofte laget av lette, pustende materialer som bomull, lin eller en lett ullblanding.Den klassiske vårjakkenDu vet den du aldri klarer å kvitte deg med, som gang på gang finner tilbake til sitt faste sted i skapet når snøen har begynt å smelte, og blomstene sakte, men sikkert våkner til liv igjen? Det er den klassiske vårjakken vi snakker om her. Kanskje tiden er inne for å bytte den ut med en ny, frisk versjon som du kan få glede av i mange år fremover?

Den klassiske versjonen er ofte nøytral i fargene, noe som gjør at den kan brukes uansett antrekk. I tillegg til å være knelang, fås den også i ulike materialer som for eksempel ull, noe som kan være behagelig i en årstid som byr på kalde morgener og varme ettermiddager. Ull er temperaturregulerende, og derfor et godt valg i vårsesongen. Fra flere kjente designere som Burberry, Holzweiler og Balenciaga, finner du tidløse modeller her på denne siden.

Er du på jakt etter en klassisk vårjakke med en litt rimeligere prislapp, kan merker som Street One og Y.A.S være et godt alternativ. Hos Miinto er vi opptatt av å kunne tilby noe for enhver smak, til alle prislapper. Det er intet unntak når det kommer til vårjakker.Sportslige varianterDet å kle seg sportslig er i vinden som aldri før, og det finnes ikke mangel på utvalg av sportslige vårjakker her hos oss. Ønsker du å gå for det sportslige utseendet, da kan du velge mellom alt fra silkemyke, feminine varianter i pastell, til en ultralett dunjakke i mørk blå. Felles for dem alle er at de holder deg varm, samtidig som du vil se sprek og frisk ut uavhengig av vær. Sportslige varianter får du i både vindtette og vanntette versjoner, med og uten hette.

Utvalget av sportslige vårjakker som vi har samlet på denne siden er både allsidige og funksjonelle, og passer like godt til hverdags som på en skogstur en fin vårkveld. Den populære anorakken er også perfekt for en gåtur i skog og mark, da den holder deg varm samtidig som den er praktisk. Med lommer foran på brystet, kan du enkelt oppbevare alt fra telefon og nøkler, til andre verdisaker.Korte jakker for et stilig pregKorte vårjakker gir antrekket et stilig preg, og er et perfekt tilbehør til både kjoler og T-skjorter. Kle deg i nøytrale basisplagg, og sprit opp antrekket med en fargesterk skinnjakke og kule boots. En skinnjakke slår aldri feil, og er et naturlig tilbehør i garderoben. Den kan enkelt forvandle et klassisk antrekk om til en stil som hører hjemme på catwalken. Med skinnjakken kommer også selvtilliten, som alltid er det viktigste å bære med seg når det kommer til moteindustrien.

Faller dine klesvalg ofte på det feminine uttrykket, har vi et vakkert utvalg av nydelige vårjakker i korte varianter fra flere velkjente merker, som enkelt kan settes sammen med resten av garderoben din. Som regel skal det ikke mer til enn et plagg for å heve et antrekk til neste nivå, og en kort vårjakke kan definitivt være det plagget som skal til. En bomberjakke slår heller aldri feil, og er et plagg som er enkelt å hive av seg om det skulle bli for varmt midt i solsteken en varm vårdag. Da er den stilig å snøre rundt livet.Vårjakker i høy kvalitet hos MiintoHos Miinto er vi stolte av å kunne presentere et uendelig utvalg av vårjakker i høy kvalitet, som du vil få glede av i mange år fremover. For en jakke er et unikt plagg som ofte bevarer sitt opprinnelige utseende om den behandles på riktig måte. Den vaskes ikke like ofte som en T-skjorte, og er derfor det perfekte plagget å investere det lille ekstra i. Er du på jakt etter en trofast følgesvenn som kan varme deg på kalde dager, holde deg tørr på våte dager, og skjerme deg fra vinden på vindfulle dager, så har du kommet til rett sted.

Valgmulighetene er mange, og sjansen for at du finner jakken som passer ypperlig for deg og din stil, er stor. Kanskje du til og med finner flere, for det er ingen hemmelighet at det å ha flere å velge mellom er deilig. Hvordan vi velger å kle oss kommer an på både humør og dagsform, slik at det en dag kan være deilig å pakke seg inn i en ekstra stor jakke som brer seg rundt deg som en varm klem, mens det en annen dag føles bedre å fremheve figuren med en tettsittende, stilsikker kåpe.Jakten på din nye vårjakke starter herNår du nå skal gå i gang med jakten på din nye vårjakke, kan vi varmt anbefale deg å filtrere på toppen av siden slik at det blir enklest mulig å finne den perfekte vårjakken. Filtrer på farger, priser, merker og størrelser, og sorter etter dine preferanser. På den måten har vi lagt til rette for at du skal få en best mulig handleopplevelse her hos oss, for det å handle skal jo tross alt være gøy.

Len deg tilbake i sofaen, og kos deg med en varm kopp kaffe mens du forestiller deg at din splitter nye vårjakke straks er på vei hjem til deg. Så enkelt, så gøy. Jakten på din nye vårjakke starter her. 


Hvordan velger jeg den rette størrelsen på min vårjakke?

Størrelsesguiden på Miinto kan hjelpe deg å finne den rette størrelsen, basert på dine mål. Husk at størrelser kan variere mellom ulike merker.


Hvordan bør jeg pleie min vårjakke?

Pleieinstruksjonene varierer basert på materialet jakken er laget av. Generelt sett er det best å følge vask og pleieinstruksjonene som er gitt av produsenten. 


Side 1 Av 24

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.