Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

Y.A.S

Y.A.S. er et spennende dansk klesmerke. I kolleksjonene består elegante dameklær som kjoler, jakker og annet spennende tilbehør. Designet er lagt opp til å være moderne og feminint med et snev av en trendy look, perfekt for dagens motebevisste kvinner. Merket ble etablert i 2013 som en del av gruppen Bestseller.

Visjonen deres er å presentere velutformede og fasjonable klær for kvinner som har et ønske om å være individuelle og unike i måten de klær seg på. Det danske klesmerket holder seg oppdatert på trender, aktuelle markeder, kundene sine og den internasjonale motearenaen for å skape dameklær med en særegen vri.


Ønske om bærekraftig klesproduksjon


Y.A.S. ønsker å være bærekraftig i forhold til hvilken innvirkning motebransjen har på samfunnet rundt oss. Ved å motvirke klimaendringer, fremme menneskerettigheter og bruke ressurser effektivt, kan merket bidra til samfunnet ved å være en positiv kraft. De har derfor et stort ønske om å være et positivt forbilde for mennesker, og spesielt da kvinner i samfunnet. Merket har mye å friste skandinaviske kvinner med i sine lekre kolleksjoner. De fokuserer på alle typer dameklær som kjoler, skjørt, gensere, jeans og topper. I tillegg til basisplagg får du også ytterjakker som kåper og jakker.

Du kan også fråtse i mye flott tilbehør som belter, skjerf, hårklemmer, sokker og vesker. Selv gamle kjoler kan få et nytt liv ved å knyte et belte rundt midjen og store smykker rundt halsen. Med en nydelig design og lekre produkter til gode priser, er det ikke rart at flere og flere trendy kvinner velger å anskaffe seg produkter fra Y.A.S. Det danske merket kan friste nordmenn med delikate dunjakker og myke gensere til vinterbruk. Med lyse og beige farger er dette klær som enkelt finner sin naturlige plass i garderobeskapet. Kolleksjonene til det populære klesmerket består også av fargesterke produkter som du kan bruke til å krydre antrekket ditt med. Klesmerket er en vinner blant kvinner som virkelig bryr seg om hva de har på seg til enhver tid.


Fremhever din personlige stil


Det er enkelt å style dameklærne etter egen stil, takket være det store utvalget og forskjellige kombinasjoner av design og farger. Med stilige og innovative plagg til gode priser, er det ikke rart at Y.A.S. stadig beveger seg inn i flere og flere kvinnegarderober. Få ting er bedre enn følelsen av å ha et stort utvalg av dameklær som kjoler, bluser, jeans og andre plagg, slik at du enkelt kan freshe opp stilen din og sette sammen nye favorittantrekk. Med et fokus på en bærekraftig produksjon og miljøvennlig materialer, er det ikke rart at kjoler, jakker og andre klær fra det danske klesmerket faller i smak hos stadig flere nordmenn.

Dagens kvinner krever mer av klesbransjen. Vi ønsker å finne sin egen stil, og klærne skal representere oss og vår personlige stil utad. Y.A.S. har gjort sitt ytterste for å etterkomme denne forespørselen. I kolleksjonene deres finner du klesplagg som enkelt kan mikses og matches etter smak og behag. Her kan du finne frem til din unike feminine stil, og ikke minst velge dine favoritter fra kolleksjoner som representerer skandinaviske trender på et internasjonalt nivå. Det beste av alt er at du kan holde deg oppdatert på motefronten, og samtidig velge bærekraftige dameklær.

Fjern alle filter

Y.A.S

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.