Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Bomberjakker til dame

Bomberjakke er et moteplagg du ikke må gå glipp av. Når det kommer til yttertøy er det nemlig alltid godt å ha et bredt sortiment av jakker som passer med antrekket ditt. Yttertøy er nemlig ofte det siste du tenker på i forhold til antrekket ditt når du skal skynde deg ut døren, og her kan en kort eller lang bomberjakke nesten alltid være akkurat det du trenger.

Bomberjakken har etterhvert blitt allemannseie her hjemme, både for menn og kvinner. Det er selvsagt ingenting galt i å eie flere, for det er alltid herlig å ha yndlingsjakken sin i flere forskjellige farger. Her hos Miinto finner du ikke bare bomberjakker i mange forskjellige farger, men også i forskjellige størrelser som kort, lang eller også en ekstra stor bomberjakke. Du finner dessuten også modeller som er laget av ulike materialer i alt fra polyester til silke.

Jakken til alt

Jakken kan brukes året rundt på grunn av det dynejakkelignende fôret. Hvis du lar jakken være åpen, kan den både brukes om våren og høsten. Hvis du lukker den, er den rask til å vise deg sine isolerende egenskaper og holde deg varm. Jakken kan derfor saktens også brukes i de kalde vintermånedene hvis den styles opp med et flott skjerf og en kul genser under. Med en bomberjakke kan du gi antrekket ditt et stilig og virkelig kult løft. Når man tar på seg en jakke av denne typen vil du nemlig automatisk få en tøff holdning som vil få folk rundt deg til å tenke på filmklipp fra Top Gun hvor pilotjakke, solbriller og vind i håret er det som utgjør hele forskjellen.

Om bomberjakken

Bomberjakken som vi kjenner og elsker den i dag stammer, opprinnelig fra tiden under første verdenskrig. Den gangen ble jakken kalt pilotjakke. Jakken ble nemlig brukt av militære piloter for å holde seg varme i de kjølige høydene og de kalde og åpne cockpitene. Hvis du går etter en klassisk pilotjakke i dag, så vil du ofte finne dem i skinn og med en råere og virkelig snerten stil. Hvis du derimot går etter den mer moderne bomberjakken, så innser du fort at det finnes uendelig mange forskjellige typer og stiler. De finnes både som ultratynne modeller nesten uten fôr, og de kraftigere med mer solide materialer og fôr som minner mer om den klassiske dunjakken.

Feminine og maskuline modeller

Jo tynnere materiale bomberjakken din er laget av, jo mere fin og feminin vil den ofte være i stilen. Denne typen lages også ofte i mer nøytrale og fine farger som kan passe perfekt til hvilken som helst fin kjole, flotte bukser og søte topper. De kraftigere modellene av den klassiske bomberjakken vil ofte være bedre egnet som desidert yttertøy. Derfor er stilen på disse jakkene også ofte råere og i farger som svart eller militærgrønn.

Passer til det meste

En bomberjakke passer til det meste i garderoben din. Det gjelder både klær, sko og tilbehør. Hvis du har en kjole på, så kan en slik jakke enkelt gi antrekket ditt en råere stil. Hvis du har dongeribukser og T-skjorte på, så kan en mer feminin og tynn bomberjakke i en mild farge gi antrekket ditt et mer feminint utseende. Du kan også finne en kort eller lang bomberjakke, eller en stor og flott ekstra stor modell for en mer avslappet og urban stil. Det hele avhenger av dine preferanser og stil.

En bomberjakke kan også passe sammen med de aller fleste typer sko. Også her kan du få antrekket ditt til å få en mer feminin eller rå stil bare ved å velge de riktige skoene. Med stiletter, pumps eller støvletter vil selv den mest maskuline bomberjakke-stilen se yndig ut. Motsatt kan du også velge å gå med mer «kantede» og «klumpede» støvler med nagler for å piffe opp den feminine bomberjakken.FLERE JAKKEKATEGORIER:

Anorakker

Blazere

Boblejakker

Dunjakker

Kåper

Parkas

Regnjakker

Skinnjakker

Filter

81 resultater

  • 1
  • 1